Son Yılların En Büyük Rezilliği!

Bizim takimla baska takimlari karistirmayin. Hele hele basta terim varsa.Terimin takimi taraftarla her zaman ic icedir. Bu motivasyon ve klubu sahiplenme seklidir.taraftar gelmis mesaleler tezahuratlar yapiyorken yoneticilerin oyuncularin kendilerini taraftar gibi hissetmesinden daha guzel bisey olabilir mi? 2012 super final oncesi 2-2 lik mactada aynisi olmustu.floryada antreman sahasina alinmisti taraftar oyle yuruyup gitmistik.

Ayrica bizim icin her zaman 1. Rakibimiz fenerdir. Fenere sahasinda yenilmemisiz 6 puan fark atmisiz buyuk ihtimal de ilk 4 te bitiremeyecek taraftar buna sevinmeyecekte neye sevinecek?

Acikcasi puan aldik diye sevindiklerini sanmiyorum ben.

Tamam sevinsinler otobüste falan ama her halti da paylasmasinlar internet de yani, su sosyal medya bagimligi baydi artik. Cuma günü de bütün futbolcular ellerinde telefonla stadyuma gelen taraftarlari cekiyordu.

Insanlarimizi taniyoruz hepimiz, ne dersen de puan aldilar diye seviniyorlar diye yorumlarlar böyle seyleri her yerde. Gereksiz birsey bence.

Fener ile aramıza 3 maçta puan kaybı ve 2 yenilgi hakkı koymuşuz adamların motivasyonu bitirme noktasına getirmişiz. Normal bunlar. İlk maçta da Samandıra da benzer görüntüler vardı. Bugün berabere kalsak da derbilerde 2.5 senelik silik görüntüyü yendik.

Etkisi diğer derbilerde görülür.

Kutlama olarak algılamaamk lazım, otobüste eğleniyorlar işte. Nedense böyle şeyler sadece biz yapınca olay oluyor, bir önceki maçta fenerlilerde yaptı aynı şeyi nedense hiç konu yapılmadı medyada.

Bir de gözünüzü seveyim şu ahmet çakar denen adamın dediklerini veya videolarını şurada paylaşıp yorum yapmayın, adam 2011 yılından beri takık bize. 3-2'lik real maçında söylediklerinden sonra takibi bırakmıştım, o adamı dinleyeceğinize boş boş duvara bakın.
Görüntüleri baska yerde bulamadim, ondan Beyaz TVden aldim. Asil üzücü olan, su adamlara bu sekilde malzeme vermek iste.

Herkes kendince birseyler anlatiyor ama bu kutlamanin mantikli tek aciklamasi yok. Son 2 hafta kala olsa bir nevi anlariz ama an itibariyle tamamen sacmalik ve cidden eziklik iste.

Ben taraftar olarak nerdeyse evde cildirirken, oyuncularimiz kutlama yapiyor. Üzülsünler demiyorum, ama normal sekilde gidip dönebilirlerdi.

-Yenebilirdik de, yenilebilirdik de. Maçın hakkı beraberlikti zaten.
-Kadıköy deplasmanında ezilmemişiz, iyi bir futbol oynamışız.
-Aramızdaki puan farkını korumuşuz.
-Akspor ve Kargalar Arena'ya gelecekler.
-Uzun zamandır ilk defa bi derbide iyi bir futbol oynamışız.
-Taraftarın desteği tam.
-Sakat oyuncumuz yok. (Fernando'nunki de ciddi değilmiş.)
-Sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımızın (Eren, Denayer, Fernando) hazır olması için süremiz de var. Milli takım arası geliyor.

Bırakın da adamlar istedikleri gibi eğlensinler. Aleyhimize hiçbir bir durum yok. Beraberliğe filan sevinmiyorlar. Bütün rüzgar rakiplerimize doğru esiyorken, keyfini çıkarıyorlar. Keyiflerinin yerinde olması kenetlenmeyi de sağlar. Artık son düzlüğe giriyoruz.

Son düzenleme:
-Yenebilirdik de, yenilebilirdik de. Maçın hakkı beraberlikti zaten.
-Kadıköy deplasmanında ezilmemişiz, iyi bir futbol oynamışız.
-Aramızdaki puan farkını korumuşuz.
-Akspor ve Kargalar Arena'ya gelecekler.
-Uzun zamandır ilk defa bi derbide iyi bir futbol oynamışız.
-Taraftarın desteği tam.
-Sakat oyuncumuz yok. (Fernando'nunki de ciddi değilmiş.)
-Sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımızın (Eren, Denayer, Fernando) hazır olması için süremiz de var. Milli takım arası geliyor.

Bırakın da adamlar istedikleri gibi eğlensinler. Aleyhimize hiçbir bir durum yok. Beraberliğe filan sevinmiyorlar. Bütün rüzgar rakiplerimize doğru esiyorken, keyfini çıkarıyorlar. Keyiflerinin yerinde olması kenetlenmeyi de sağlar. Artık son düzlüğe giriyoruz.

aynen, önemli olan gelecek 3 mac, gelen 2 maci kazanmak sonra basaka final oynamak onu aldiktan sonra bjk maci formalite maci olur gibime geliyor.
bunlar bu aksam berabere kalirsa ve bizim kendi sahamizda zaten iyi oynayip trabzonu yenmemiz sampiyonluga büyük adim olur.
yanliz gencler maci deplasmanda basak macindan cok daha zor olur, gencleride devirirsek basak maci zaten lokum olur.

aynen, önemli olan gelecek 3 mac, gelen 2 maci kazanmak sonra basaka final oynamak onu aldiktan sonra bjk maci formalite maci olur gibime geliyor.
bunlar bu aksam berabere kalirsa ve bizim kendi sahamizda zaten iyi oynayip trabzonu yenmemiz sampiyonluga büyük adim olur.
yanliz gencler maci deplasmanda basak macindan cok daha zor olur, gencleride devirirsek basak maci zaten lokum olur.
Hamsispor maçı da zor geçecek gibime geliyor nedense. Bu şerefsizlere de şansımız tutmuyor son maçlarda...

Yok ya bizim taraftarin da vizyonu gittikce daralmis son yillara göre. 2013te su tip takimlari ciddiye bile almazdik ama beraberlik sonrasi kutlama yapan takim ve yöneticileri sivayarak korumaya aliyoruz.

Nereden nereye.

Karalar bağlamaya da gerek yok ama sonuç olarak bir deplasman maçı. Galibiyeti kaçıran ve genelde üstün oynayan taraf olarak üzgün olmamız bile gerekebilir.

Nasıl diğer deplasmalardan dönüyorsak bu maçtan sonra da sakin bir şekilde gelmemiz gerekiyordu.

Zaten o kadar çok amatör insanlar varki kulüpte başta Albayrak, konuşmasını bilmeyen heriflerden böyle kutlama yapmalarını yadırgamak saçma olurdu.

Bizim için şu şartlarda kötü bir skor değil, yüzleri asmadan dönmek kafidir, böyle sevinç abartı.

Sirf takimin basinda Haz etmediginiz insanlar var diye her halta birseyler uydurmaya gerek yok

Rakibimizin sahasindan güzel bir oyunla 1 puanla ve lider dönüyoruz,cenaze marsi esliginde olacak degil heralde

Play off döneminde 2-2 berabere kaldigimiz mactan sonra taraftar florya'yi basti takimin oyununu ve ligi lider tamamlamamizi kutladilar,nasil ki o dönem yapilanlar yanlis degildi bu konu da yanlis degil

Sevinmişler,çok iyi yapmışlar.Motivasyon sonrası rahatlama durumu.Kendilerine olan güvenin boşa çıkmamasının dışa vuruşu.Yapabileceklerinin çoğunu yaptılar,olmadı.Olmadı diye otobüsün ölü evine dönmesini isteyenler varsa diyecek laf yok

ne abarttınız be! 27 bin kişilik antrenman sonrası yenilseler bile destek amaçlı karşılamaları gerekiyordu.

Yok ya bizim taraftarin da vizyonu gittikce daralmis son yillara göre. 2013te su tip takimlari ciddiye bile almazdik ama beraberlik sonrasi kutlama yapan takim ve yöneticileri sivayarak korumaya aliyoruz.

Nereden nereye.

Yav kardeşim bi sus be artık. Cidden söylüyorum. Bunu demek birisine hakkım değil ama boş konuşuyorsun. Elindeki takım belli neyin vizyonundan bahsediyorsun sen. Bu takım bu sene şampiyon olursa mucizedir, Fatih Terim'in eseridir. Neredeyse 12-13 kişilik kadro ile oynuyorsun. İlk 11'inde Selçuk gibi bir defo var. Tabii ki sevinecek herkes. Bu kenetlenmeden rahatsız olan ya ağır aşağılık komplekslidir ya da Galatasaraylı değildir.

Bu arada dip not, esas Fener'i yenemedik diye sevinmeyelim aman laf ederler diye düşünenler bana göre komplekslidir. Sevinenler değil. Bizim için herhangi bir maçtan farkı önemli bir derbi, deplasman ve son 8 haftaya giriliyor olmasaydı. Keşke yenseydik ama berabere kaldığın için üzülmezsin, sevinirsin, üstüne kenetlenirsin çünkü rakiplerin senin evine gelecek. Bu kadar basit. Bitti.

11-12'deki 2-2'lik maçtan sonra da coşkulu bir sevinç yaşanmıştı, şampiyon gibi karşılanmıştı takım ama kimse hatırlamıyor bile. olur böyle şeyler. utanmaya yer aramamak lazım.

ille utanacaksak kulübümüzün paralarını ödeyemediği için kaçırdığı sporculara utanalım. galatasaray ismine yakışmayan şeyler asıl böyle alanlarda oluyor.

Vay be, demek Fenerden bu kadar korkuyormus camia. Hic tahmin edemiyordum. Su yorumlara bknz. Albayrak almis eline mikrofon sarki söylüyor, neyse..

Sap ile samanı karıştırmayalım.Oraya gelen taraftar beraberliğe değil belkide alınan bu skorla çok büyük olasılıkla şampiyon olacağımıza seviniyor.Bu maçın etkileri diğer oynayacağımız büyük maçlarda görülecek esas.Eze eze yeneceğiz hepsini.

Nereden nereye.
2013te ciddiye almıyordun da noldu
2014te şampiyon olamadın
boş boş konuş dur

Beğenmeyen desteklemesin. Şampiyon Cimbom yazdırdığımızda da uzak dursun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sap ile samanı karıştırmayalım.Oraya gelen taraftar beraberliğe değil belkide alınan bu skorla çok büyük olasılıkla şampiyon olacağımıza seviniyor.Bu maçın etkileri diğer oynayacağımız büyük maçlarda görülecek esas.Eze eze yeneceğiz hepsini.
Taraftardan bahseden yok. Kutlama yapan futbolcular ve yöneticiler komik duruma düsmüs daha cok.

Geri
Üst Alt