"..sonra podyumu yapan adam geldi.."

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Sn baskanin sampiyonluk kutlamalarindaki mevzuyu anlattigini sanaken kullandigi muazzam soz obegi

adam anlattigi yalanlarin icinde yasiyor, muhendis degil yazar olsaymis keske.

bkz: sonra dedim ki yaw perez sen kac yildir bu kulubun baskanisiniz.

Sarıldık. Çok yorgundu, başını omzuma koydu ve ağladı. Ağlaştık..

La şunu tam yazın. Konuşmayı dinlemedim. Ona göre gülecez mi yoksa gülerken ölecez mi :D

La şunu tam yazın. Konuşmayı dinlemedim. Ona göre gülecez mi yoksa gülerken ölecez mi :D

Soyle gelisti

Eskiden GS muhabiri olan adam adini hatirlamiom sampiyonluk kutlamasinda albayraknan durustun olmamasi ama kendisinin olmasini falan sordu durustle apo uzuldu falan dedi siz ne dusunuyosunuz dedi

Yandakiler hehe zor soru baskan bizden memnun ama soruyu soran adi X olsun Xten memnun degil dedi

Sonra baskan hmhmh evet Galatasarayli olmadigi kesin dedi, cay icti falan rahat 30 sn biseyler kolpalamak icin dusundu

Basladi anlatmaya yavas yavas, biz bi karar aldik duygun abile falan filan diye basladi sonra yonetim kurulu yaptiklarini falan anlatirken birden bire 'Sonra podyumu yapan adam geldi' diye bisey salladi

Yok podyumcu podyumun hacmi varmis demis da biseyler biseyler. B ihtimalle yazdi ayak ustu ama soyleyis sekli komikti

Videosu varsa izlemeye deger

Başkanımız bence roman felan yazmalı. Bu alanda daha çok başarılı olur. Hem oteline gelen misafirler de kültüründen etkilenir. Naif biri olur bu sayede.

Galatasaray yönetiminden başkanın açıklamaları için altyazı talep ediyoruz

t★p★t★p★

Adamin hastalik gecirdigi çok net Dursun Özbek kötü bir yönetici dir
İnşAllah takima çok zarar vermeden kendi gorup istifa eder.

Geri
Üst Alt