Sony PlayStation 4

Beyler yardıma ihtiyacım var!

Ps4’de modem üzerinden psn hesabıma yani store’a giremiyorum. Aynı şekilde modem üzerinden telefondan da giremiyorum. Sürekli hata kodları alıyorum.

Ama mobil veri üzerinden hem telefondan hem de ps4’den sorunsuz girebiliyorum.

Modem üzerinden tekrar denediğimde aşağıdaki hataları alıyorum. Ne yapmam lazım acil pls?

IMG_9896.webp
IMG_9898.webp

@Keramettin TANRIVERDİ @Vasfi Vural

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PS Store'da 16 nisana kadar indirimler var. Indirimde Fifa 20 de var.

Ps4’de modem üzerinden psn hesabıma yani store’a giremiyorum. Aynı şekilde modem üzerinden telefondan da giremiyorum. Sürekli hata kodları alıyorum.

Modem üzerinden tekrar denediğimde aşağıdaki hataları alıyorum. Ne yapmam lazım acil pls?

Ekli dosyayı görüntüle 76696
Ekli dosyayı görüntüle 76697

Wifi ağının ismini ve şifresini değiştir, ethernet kablosu ile bağlıyorsan portuda değiştir. Port açmanda gerekibilir modem arayüzünden ayarlara bi bak.

Ekli dosyayı görüntüle 76696
Ekli dosyayı görüntüle 76697

Bağlanabildin mi

Coronanın tek faydası ps4 ü 350€ ya satmam oldu. Sıfırı 249€ mağazalar kapalı açık olanlarda stock da yok. Ikinci el sitesine öyle dalgasına koydum 40 yaşlarda dragonball z ceketli bir adam geldi 350€ verdi aldı gitti şaka gibi :D

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

PS plus zammı iptal edilmiş fiyat aynı kalacakmış.

PS plus zammı iptal edilmiş fiyat aynı kalacakmış.

Orada amaç zamdan ziyade millete plus aldırmaktı zira Nisan sonuna kadar hak veriyorlardı eski fiyattan almaya.

İstedikleri kadar satılınca iptal ettik ayağı yaptılar, yarın yine şu tarihte zam gelecek, şu tarihe kadar eski fiyat diyecekler ve millet alacak aynı şekilde.

ps4 aim controller alınırmı dersiniz. oyunlara uyumu nasıldır ve hangi oyunları destekliyor kullanan varmı

Orada amaç zamdan ziyade millete plus aldırmaktı zira Nisan sonuna kadar hak veriyorlardı eski fiyattan almaya.

İstedikleri kadar satılınca iptal ettik ayağı yaptılar, yarın yine şu tarihte zam gelecek, şu tarihe kadar eski fiyat diyecekler ve millet alacak aynı şekilde.

Marketing taktikleri.
İnsanları nasıl manipule ediyorlar.

Gscimbom mobil

Gta V online ne durumda şuan server kalabalık mi bayağı daha önce oynamadım hiç arkadaş ile alıp oynamayı düşünüyoruz ama boş ise almayalım hiç var mi bilgisi olan?

bosuna gtaya para vermeyin beyler yakinda sony herkese bedavaya verecektir oyunu.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Wifi ağının ismini ve şifresini değiştir, ethernet kablosu ile bağlıyorsan portuda değiştir. Port açmanda gerekibilir modem arayüzünden ayarlara bi bak.

Bağlanabildin mi

Bu sabah halledebildim sonunda.

Yerel ISS kullandığımdan reset vs yapmayı hiç düşünmemiştim. Bugün reset ve bir kaç ayar yapınca sonunda halloldu.

Bu arada ps store’da Uncharted: The Nathan Drake Collection ücretsiz olmuş

Hemen sömürdüm, sizi de uyandırayım

Geri
Üst Alt