bu3ün remastered'ı mı iyi bu mu iyi
bu3ün remastered'ı mı iyi bu mu iyi
ewt kutuluydu. - 60 tl XD
ne farkeder 😥Sıfır mıydı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıfırını 60'a aldım. O yüzden sordum. Yoksa sıfır/2. el takıntım yok.ne farkeder 😥
makinenin yanında vermişlerdiSıfırını 60'a aldım. O yüzden sordum. Yoksa sıfır/2. el takıntım yok.
Erken erişim yok diye biliyorum maalesef. 15 Eylül 00:00'da açılır muhtemelen.Arkadaşlar bir şey sorucam aydınlatırsanız sevinirim.
Play station store pes 2021 updatesini şu an ücretini verip indirsem oynayabilir miyim yoksa 15 Eylüle kadar oynayamaz mıyım ?
Teşekkürler...
Myclub için bugünde update yapsam 15 i beklemek zorundayım sanırım doğru mu anladım renktaş. Ayrıca cevap için çok teşekkürler.Erken erişim yok diye biliyorum maalesef. 15 Eylül 00:00'da açılır muhtemelen.
Evet, öyle biliyorum. Zaten indikten sonra da çıkana kadar oyunun yanında kilit işareti olacak muhtemelen. Rica ederim. Ben de bilgisayar için aldım, bekliyorum öyle.Myclub için bugünde update yapsam 15 i beklemek zorundayım sanırım doğru mu anladım renktaş. Ayrıca cevap için çok teşekkürler.
Tekrardan çok teşekkür ederim hocam aydınlattın beni sağol🙏Evet, öyle biliyorum. Zaten indikten sonra da çıkana kadar oyunun yanında kilit işareti olacak muhtemelen. Rica ederim. Ben de bilgisayar için aldım, bekliyorum öyle.
Her sene %30 falan düşüyor ya 180e düşmesi bekleniyordu zaten.göt herifler plus abonmanlığını black friday ayağına 180e düşürmüş 240a çıkacak diye almıştım + fifa 275, 280 liraya 2 edisyon halinde satılmakta hayırlı olsun
Her sene %30 falan düşüyor ya 180e düşmesi bekleniyordu zaten.
Fifa az düşmüş, 219 falan yapmalıydı hırbolar.
Güncellemelerle günden güne fifa 20ye benzetiyorlar gibi.geçen sene 200e indirmişlerdi yine de iyidir daha fazla beklemeğe lüzum yok gibi
Güncellemelerle günden güne fifa 20ye benzetiyorlar gibi.