Sony PlayStation 4

kodumun aleti daha hicbir yerde bulunmuyor burada. nasil bir ülke anlamadim gitti kac ay oldu ulan. sanarsin almanya degil muz cumhuriyeti. ama xbox her kösede var.

perşembeyi cumaya bağlayan mesainin son saatleri ( şaka değil gerçek ) git mediamarkta veya teknosaya kap, bana da kız arkaşım hediye alırken tesadüf gelmiş, kapmışlar depodan 4-5 tane dizmişler ps3 lerin araya :) bimden falan almayın sakın elde patlıyor :D

perşembeyi cumaya bağlayan mesainin son saatleri ( şaka değil gerçek ) git mediamarkta veya teknosaya kap, bana da kız arkaşım hediye alırken tesadüf gelmiş, kapmışlar depodan 4-5 tane dizmişler ps3 lerin araya :) bimden falan almayın sakın elde patlıyor :D

Biraz daha acar misin

türkiye'de olsam coktan bulmustum yav, ben almanya'dayim. :D

Alacaktım ama almak için biraz erken.. 2. El piyasası daha oluşmadı Türkiye'de, kısıtlı oyun var ve çok pahalı.

Keriz çok olunca pahalı olması normal.

Kerizlikten değil orjinal oyun bu, gidip Sony mağazasından aldığın. Kur da artınca y.dışından oyun getirtmek çok iyi bir seçenek değil artık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gelsenkirchen yakinlarindanim ben hocam.

Hadi be:DD

Dünya ne kadarda küçük desene. Gelsenkirchende kalıyorum ben. Bochum,essendesin o zaman herhalde:)

Ben sana bulursam özeline yazarım. Arada sırada boersede arkadaşlar buluyor uygun fiyata. Link veya adress verip alırsın.

oyun alacaksaniz gittigidiyor'dan alin fiyatlar cok uygun almanya'daki fiyatlarla ayni.

Kerizlikten değil orjinal oyun bu, gidip Sony mağazasından aldığın. Kur da artınca y.dışından oyun getirtmek çok iyi bir seçenek değil artık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kur normalken 200tl idi, şimdi 220-230 hadi 250 olsun. Bu oyunlara 200 lira vermek büyük kerizliktir.

Dünya ne kadarda küçük desene. Gelsenkirchende kalıyorum ben. Bochum,essendesin o zaman herhalde:)

Ben sana bulursam özeline yazarım. Arada sırada boersede arkadaşlar buluyor uygun fiyata. Link veya adress verip alırsın.

eyvallah hocam. media markt veya saturn'dan bir seyler bulursan cok makbule gecer. alirken garantiyi de uzatmayi düsünüyorum cünkü.

Hacı türkiye'ye ne zaman geliyorsun banada bulsana oralardan ucuza. :asd:

eyvallah hocam. media markt veya saturn'dan bir seyler bulursan cok makbule gecer. alirken garantiyi de uzatmayi düsünüyorum cünkü.

O biraz zor şimdi:DD

Normal garantili olur ancak . Ama ona dikkat etmeye bakarım ama zor dediğim gibi. Neyse ben sana iletirim denk geldiğinde kararı kendin verirsin.

Ssturn veya MM konusu yaş biraz şimdilik ama almanyada.

O biraz zor şimdi:DD

Normal garantili olur ancak . Ama ona dikkat etmeye bakarım ama zor dediğim gibi. Neyse ben sana iletirim denk geldiğinde kararı kendin verirsin.

Ssturn veya MM konusu yaş biraz şimdilik ama almanyada.

ben her hafta ariyorum onlari. 4 mm ve 3 tane de saturn var yakinlarda hala birinde bulamadim. :D

Geri
Üst Alt