Sony PlayStation 4

Türkiye fiyatlarını pek takip edemiyorumama tuhaf olduğunu biliyoruz az çok.

Gümrük vergisi alakalı galiba

ne gümrüğü ne vergisi hacı, adamların şerefsizliği.. millet amerikanyalardan, alamanyalardan daha ucuza getirtiyorsa bu oyunları, sorun türk satıcılarındadır. kar marjını çok yüksek tutuyorlar.

ne gümrüğü ne vergisi hacı, adamların şerefsizliği.. millet amerikanyalardan, alamanyalardan daha ucuza getirtiyorsa bu oyunları, sorun türk satıcılarındadır. kar marjını çok yüksek tutuyorlar.

Vay be o zaman. Ingilizler zaten en ucuza satmakda ki dediğini doğruluyor daha ucuzluk konusunda amerika ve euro ya göre.

Türkiye'de sanki multi zenginler varmış gibi. Ayıp ya

27 mayız. Watch dogs.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bdTqmczT44Y[/media]

p43Jmm.jpg

273zYj.jpg

beyazi sonbaharda cikcacakmis ayni fiyata

Çok pahalı bea. Alınacak gibi değil, harbiden çok pahalı. Bi 2 sene daha beklerim almak için.

third person shooter degil mi bu? cikis tarihi 2015 diyorlar, baya var yani. hikayesi güzelse bunu da denerim bakam.

Valla eğer bodozlamadan dalma gibi bi mantığı yoksa... Adam gibi siperden sipere, MAss Effect tarzı bi çatışma mantığı varsa süperdir....

Yoksa al eline aleti koş koş vur falan bayar...

Nasıl memnunmusun? Oyunlar hangi? Biraz bilgi verebilirseniz?

konsol akiyor aga hicbir sorun yasamadim su ana kadar. bekleme derdi diye bir sey yok hemen oyunu aciyor acayip hizli.

killzone, fifa ve rayman legends var bende. rayman muhtesem olmus, fifa bos zamanda iyi geliyor, killzone pek oynamadim. grafikler süper onu anlatmaya gerek yok zaten. controller cok kullanisli kullaklik girisi falan var ve eline tam oturuyor.

konsol akiyor aga hicbir sorun yasamadim su ana kadar. bekleme derdi diye bir sey yok hemen oyunu aciyor acayip hizli.

killzone, fifa ve rayman legends var bende. rayman muhtesem olmus, fifa bos zamanda iyi geliyor, killzone pek oynamadim. grafikler süper onu anlatmaya gerek yok zaten. controller cok kullanisli kullaklik girisi falan var ve eline tam oturuyor.

Xbox one ile arasında kararsizim kardeşim

Geri
Üst Alt