Sony PlayStation 4

Oyunları online mı paylaşıp satıyorsunuz nasıl oluyor? PS konusunda cahil olduğum doğrudur.

Oyunları online mı paylaşıp satıyorsunuz nasıl oluyor? PS konusunda cahil olduğum doğrudur.
Ps4 de kardeşlik olayı var 1 oyuna 2 kişi sahip olabiliyor. Donanımhaberde de bunun konusu var insanlar oyunları bitirdikten sonra sürekli buradan oyun al sat yapıyor. Ps4 kutulu oyun fiyatları pahalı bu kardeşlik sayesinde oyunları bitirip sattığın için neredeyse ücretsiz oyun oynamış oluyorsun.

Ps4 de kardeşlik olayı var 1 oyuna 2 kişi sahip olabiliyor. Donanımhaberde de bunun konusu var insanlar oyunları bitirdikten sonra sürekli buradan oyun al sat yapıyor. Ps4 kutulu oyun fiyatları pahalı bu kardeşlik sayesinde oyunları bitirip sattığın için neredeyse ücretsiz oyun oynamış oluyorsun.
kapitalizme olan bir kalkışma mı?

arkadaşlar ben vasfide hem xbox one x hem de ps4 pro var diye duydum ve kulaklarıma inanamadım doğrusu

Oynayacaksan böcükbey oyna wasf ben de merak ediyordum da kardesime hediye ettim artik oynama imkanim yok

RDR 2, Rage 2, Wolfenstein II New Colossus ve Youngblood, FC5 ve FC New Dawn, Last of Us, Sniper Elite 4, DOOM tavsiye edilir.

Doom kesinlikle tavsiye edilir harbiden adamlar tillah gibi oyun yapmışlar çok keyifli nightmare de bitirdim ultra nightmarede 3 bölümde dereceye girdim daha fazlasına yeteneğim müsaade etmedi :D

Yorumları alalım.

P4GDEBH.png

Geri
Üst Alt