Sony PlayStation 4

Cevap: Sony PlayStation 4

PS4-Releasedatum-Media-Markt.jpg

Media Market'e 13 Kasim'da gelecekmis sanirim.

bu arada biraz arastirdim da.. dead rising 3 ps4 icin de cikacakmis ama sonra. 1 sene sonra cikar galiba.

Desene o zaman çikolata kutusunu alacağız.

Ben de türkçe, ingilizce, fransızca, flemenkçe, japonca var ama alamanca yok hacı.

hm felemenkce bilip almancan olmamasi tuhaf :) japonca mi :D onu nerde ögrendin yahu hehe

cikilota kutusu ..o nerden aklina geldi ya :asd:

ben begendim acikcasi. en azindan xbox 80li yilarin HIFI kutusundan daha güzel. ya zaten güzel gözükmesine gerek yok. icerigi daha önemli

Electro World'de gördüm sanırım, GTA V Xbox için kutulu olarak satılıyor ancak ne fiyat bilgisi var ne başka birşey. Kutunun içide boş gibi aşırı hafifti. Ön satış mıdır nedir anlamadım.

Electro World'de gördüm sanırım, GTA V Xbox için kutulu olarak satılıyor ancak ne fiyat bilgisi var ne başka birşey. Kutunun içide boş gibi aşırı hafifti. Ön satış mıdır nedir anlamadım.

ön satisdir 100de100 hemde. gta 5 in cikmasina daha 3 ay var :)

hm felemenkce bilip almancan olmamasi tuhaf :) japonca mi :D onu nerde ögrendin yahu hehe

cikilota kutusu ..o nerden aklina geldi ya :asd:

ben begendim acikcasi. en azindan xbox 80li yilarin HIFI kutusundan daha güzel. ya zaten güzel gözükmesine gerek yok. icerigi daha önemli

Diller sallama ama olsun elbet bir gün öğrenilir. :asd: Gerçi çirkin ps yoktur az votka vardır. Artık oynayacağımız zaman bir kaç duble atar öyle açarız yapacak bir şey yok. :asd:

Şok dan daha yeni kurtuldun galiba :D sendemi yoksa daha yeni ps3 aldin ve ertesi gün hafta herneyse yeni konsolar ilan edildi :lol:

:DYeni aldım sayılmaz ama PS4'ü önümüzdeki 3-4 yıl içinde alamayacağım kesin.Ona üzülüyorum ben.:asd:ÖZellikle Fifa'yı görünce bi' garip oldum.:D

:DYeni aldım sayılmaz ama PS4'ü önümüzdeki 3-4 yıl içinde alamayacağım kesin.Ona üzülüyorum ben.:asd:ÖZellikle Fifa'yı görünce bi' garip oldum.:D

vallah bende almayacakdim hemen . hata 1 sene beklerim demisdim ama oyunlarin görüntülerini ve sayre görükden sonra dayanamadim ön siparisi verdim :D

sen oyunlarin videolarina bakma o zaman fazla :)

reklam yapiliyordur ne bileyim :) GTA5 öyle böyle bir proje degil ki. 125 milyon dollar yatirilmis oyuna. muthis bir gta olacagi kesin zaten görüntülere bakdigimiz zaman . PR yapiliyor isde sagda solda simdiden.

Fiyati bile daha belli degilse niye ve neye göre ön satisa cikarmislar. Onu alan angut var midir acaba.

Fiyati bile daha belli degilse niye ve neye göre ön satisa cikarmislar. Onu alan angut var midir acaba.

Türkiyede nasil bilmiyorum ama fiyati belli olmayan bir oyun cikcagi belliyse burda avrupada ön siparis olarak sunuluyor müsteriye.

en uygun fiyat ile teslim edilir garantisi veriliyor müsteriye. yani sifir fiyati yeni cikdigi zaman 60 euro ise o fiyatda müsteriye patliyor.

ya sacma bir oyun zaten. hikayesi yani sacmalikdan öte bir sey degil. ama seven kitle var yinede...

Publisger bu bölümde M$ oldugu icin biraz zor Ps4 de cikmasi :)

valla DR yi bende sevemedim zaten 3 farklı gibi ya da grafikler iyi olduğu için insan ister istemez oynamak istiyor :asd: gta v pc hariç konsollara çıkacaktı, xboxa özel değil, sonra pc ye gelecekti dendi vs.. noldu bilmiyorum.

valla DR yi bende sevemedim zaten 3 farklı gibi ya da grafikler iyi olduğu için insan ister istemez oynamak istiyor :asd: gta v pc hariç konsollara çıkacaktı, xboxa özel değil, sonra pc ye gelecekti dendi vs.. noldu bilmiyorum.

pc ye de cikacak gta V. next gen yani ps4 icinde cikar umarim sonradan. 6 ay 1 sene sonra cikacakmis pc ye.

Edit: fifa 14 de cok daha farkli cikacakmis ps4 ve xbox one lara .

pc ye de cikacak gta V. next gen yani ps4 icinde cikar umarim sonradan. 6 ay 1 sene sonra cikacakmis pc ye.

Edit: fifa 14 de cok daha farkli cikacakmis ps4 ve xbox one lara .

21 kasımda mı çıkıyordu ps 4 ? o zamana kadar last of us, batman, deadpool oynayacağız :asd: hea bir de ninja kaplumbağalarda çıkıyormuş, çocukluk hatırına ouna pynayacağım :yenieek:

Geri
Üst Alt