Sony PlayStation 4

Cevap: Sony PlayStation 4

21 kasımda mı çıkıyordu ps 4 ? o zamana kadar last of us, batman, deadpool oynayacağız :asd: hea bir de ninja kaplumbağalarda çıkıyormuş, çocukluk hatırına ouna pynayacağım :yenieek:

13 kasim diye geciyor media markta . necati sen paylasmidi demin bir foto. ne kadar dogru bilmiyorum ama. Kölnde düzenlenecek olan gamescomda aciklanir tarih tam olarak.

Deadpool u bende merak ediyorum acikcasi. geyik oyuna benziyor :)

AW: Sony PlayStation 4

nesi tuzlu çok makul fiyat. 1 yıl düşmez zaten

399 Euro yazıyor hiç bir bilgi vermemişler.

İcabında en düşük versiyonu olabilir.

Controller ekstra olur.

Sonra oyunlara bayıl 50 Euro.

Online her ay 5 Euro.

Kimseyi rencide etmek istemem ama burdaki gelir seviyeleri türkiyeden daha yüksek olmasına rağmen ben almam.

Ayda 3 kere açacağım alete bu kadar para vermem.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Cevap: AW: Sony PlayStation 4

Controller ekstra olur.

Online her ay 5 Euro.

Kimseyi rencide etmek istemem ama burdaki gelir seviyeleri türkiyeden daha yüksek olmasına rağmen ben almam.

ilgili degilsen zaten sana her türlü fazla gelir ama teknolojisine sunduklarına bakınca fiyat gayet makul.

399 un içerisinde bir kol ve alet var heralde kulaklık ve eye da olur.

sana masraflı bana degil keza bir konsolsever içinde makul

Cevap: AW: Sony PlayStation 4

Controller ekstra olur.

Online her ay 5 Euro.

kol var bir tane yaninda. mono kulaklik var. kabolari var hdmi kablosu ve sayre.

fiyati makul bence.

bütün bilgileri burda bula bilirsin. almancan var galiba

https://www.amazon.de/Sony-PlayStat...&qid=1370983468&sr=8-1&keywords=playstation+4

13 kasim diye geciyor media markta . necati sen paylasmidi demin bir foto. ne kadar dogru bilmiyorum ama. Kölnde düzenlenecek olan gamescomda aciklanir tarih tam olarak.

Deadpool u bende merak ediyorum acikcasi. geyik oyuna benziyor :)

PS hep kasım ayında gelir :asd: 5 ay var daha, atarsa ? bak 3 rakamda :D

belki birilerin ilgisini ceke bilir.

Uncharted 4 :D

2014

uncharted çok iyiydi PS3 de, PS4 de gerçeğin gerçeği olur artık, zaten Türkçeydi 3 :asd:

29 kasimda satisa sunulacak.

Çok kısa bir süre önce PlayStation Türkiye Facebook sayfasından ve Playstation Türkiye Kıdemli Ürün Müdürü olan Mustafa Yiğit’in paylaştığı Tweet’e göre PlayStation 4′ün Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı.

Paylaşılan resme ve verilen bilgilere göre yeni nesil konsol 13 Aralık‘ta 1.399 TL‘lik etiket fiyatı ile satışa sunulacak. Önceki haberlere göre yeni yılda yani 2014′te ülkemize gelmesi beklenen bu konsolu ülkemizde almak için artık 2014′e kadar beklemeye gerek yok.

Öncelikle Amerika’da 15 Kasım’da çıkışını yapacak olan ve daha sonra Avrupa’da 29 Kasım’da raflarda yerini alacak alan yeni nesil konsol PlayStation 4, Dualshock 4 ve birçok farklı özelliği ile gelecek. Yenilenen ve güçlendirilen performansı ve arayüzü ile çok daha güçlü bir PlayStation karşımıza geliyor. Bununla beraber birçok yeni nesil oyununda yer alacağı PlayStation 4′te bu konsola özel birçok oyunda olacak.

AZ KALDI .....

1400 lira fazlaymış yav. Gerçi tableti her türlü satacağım PS4 için, ama bu fiyattan sonra yurt dışından getirtirim herhalde.

1400 lira fazlaymış yav. Gerçi tableti her türlü satacağım PS4 için, ama bu fiyattan sonra yurt dışından getirtirim herhalde.

Üstad zevk meselesi.. Donanıma ve benim gibi konsol oyunu sevenler için değer bir fiyat :D

Hanıma söyleyeyim de YENİYIL hediyesi arayacağım diye uğraşmasın :D

Üstad zevk meselesi.. Donanıma ve benim gibi konsol oyunu sevenler için değer bir fiyat :D

Yok, bende alacağım zaten :D Sadece fiyat biraz fazla geldi. Dışardan getirtmeye çalışacağım. Olmazsa mecbur vereceğim bende o meblayı :)

Çok kısa bir süre önce PlayStation Türkiye Facebook sayfasından ve Playstation Türkiye Kıdemli Ürün Müdürü olan Mustafa Yiğit’in paylaştığı Tweet’e göre PlayStation 4′ün Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı.

Paylaşılan resme ve verilen bilgilere göre yeni nesil konsol 13 Aralık‘ta 1.399 TL‘lik etiket fiyatı ile satışa sunulacak. Önceki haberlere göre yeni yılda yani 2014′te ülkemize gelmesi beklenen bu konsolu ülkemizde almak için artık 2014′e kadar beklemeye gerek yok.

Öncelikle Amerika’da 15 Kasım’da çıkışını yapacak olan ve daha sonra Avrupa’da 29 Kasım’da raflarda yerini alacak alan yeni nesil konsol PlayStation 4, Dualshock 4 ve birçok farklı özelliği ile gelecek. Yenilenen ve güçlendirilen performansı ve arayüzü ile çok daha güçlü bir PlayStation karşımıza geliyor. Bununla beraber birçok yeni nesil oyununda yer alacağı PlayStation 4′te bu konsola özel birçok oyunda olacak.

AZ KALDI .....

1400 saçmalık. 1100 olması lazım. 400 Euro değil mi bunun Avrupa satış fiyatı ? 1400 nerden çıktı. Milleti enayi mi zannediyor bunlar.

Daha 6'ay öncesine kadar ps3'ün 899'a satıldığı yerde. Ps4 1400 bedava denilebilir.

Ha elektronik cihazların böyle başlarını alıp gitmesi hiç iyi değil. Yakında bi telefona veya konsola 10 bin falan isteyecekler. Gerçi sahibinden'de İphone 5s 4500'e falan kapış kapış gitti ya orası ayrı.

PS3 6 ay önce 899TL değil 499TL'ye satılıyordu işi bilenler için.

O yüzden 1400TL kazık fiyattır ancak talep çok olmayacağı için yakın zamanda fiyatlar 900TL civarına inecektir.

Geri
Üst Alt