Sony PlayStation 4

PS3 6 ay önce 899TL değil 499TL'ye satılıyordu işi bilenler için.

O yüzden 1400TL kazık fiyattır ancak talep çok olmayacağı için yakın zamanda fiyatlar 900TL civarına inecektir.

Hacı işi bilenler değilde sony centerlerde bu fiyata gidiyordu. Yanında oyun vs falan eşantiyon veriyorlardı. Beni öldürsen almazdım almamda o paralara.

Ama kapış kapış gideceğinide biliyoruz. :D

Yılların Xbox'çısı olarak Amerika'dan 400 dolores'e getirtiyorum.

PS4'te Ps3 oyunlari oynayabilir sekilde ayarlasaydilar ilk ciktigi gün alirdim. 1 sene oluyor benim ps3 alali 15 oyun bitirebildim anca, daha oynamak istedigim bircok oyun var, seneye bu aylara dogru almayi düsünüyorum. Ozamana kadar, bircok güncelleme yapilir, hatalar yok edilir, daha cok oyun cikmis olur ve en önemlisi fiyati düser.

Amazon.de' de 1370 gaymeye ps4, killzone, 2.ds4 ve kamera veriliyor ama bizim koyun türk halki sadece ps4'e 1400 gayme ucuzmuş yeaaağğğ diyor. Hey allahım ya.. :asd:

Avrupa fiyatina göre 518 euroya satilacak yani Türkiye'de, 118 euro daha fazla.

Güzel diyorsunda gümrük işini ne yapacağız hafız?

Dh'de konusu var çocuk açıklamış.

Ahada yazdıkları;

Nasıl oluyor bu diyeceksiniz, şimdi açıklayayım. Amazon.de'de PS4'ün fiyatı €399. Ancak bilmeyenler vardır amazon.de AB ülkesi dışındaki ülkelere ürün gönderdiğinde %16 VAT (bizdeki kdv) değerini düşürüyor. Böylece fiyatı €335 euro oluyor.

Shipping metodunda 2 yöntem var: Standart kargoyu seçeceksiniz böylece PTT aracılığı ile gelecek (DHL paket international ile geliyor, dağıtımını PTT yapıyor). Standart kargo ücreti €13. Yani toplamda Amazon'a ödeyeceğiniz tutar €348.

PlayStation 4 - Konsole: Amazon.de: Games

< Resme gitmek için tıklayın >< Resme gitmek için tıklayın >

Ürün %100 gümrüğe takılacaktır ancak endişe etmeyin, eğer İstanbuldaysanız topkapıdaki ptt kargo işleme merkezine [İkitelli Aykosana taşındı, adres bilgileri ve nerede olduğu bu konuda detaylı anlatılmış: .:: Hori Real Arcade Pro 3 Premium VLX Diamond İncelemesi - TR'de Bir İlk ::. giderek (başka iller için oranın ptt kargo işleme merkezine giderek) ürün fiyatının %18'i +3.65 tl vergi ödeyip alabilirsiniz. Yani €335x0.18 = €60.

Böylece PS4 toplamda her şey dahil €409'ya yani 1120 TL'ye mal oluyor.

Bitmedi, eğer Axess veya World kartınız varsa yurtdışı alışverişlerde vade farksız 5 taksitle alabilirsiniz.

Hayırlı olsun.

NOT: Bileniniz vardır, daha önce amazon.it'den super slim ps3 getirmiştim. Konuyu inceleyebilirsiniz: Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem

EDİT: Axess ve World kart yurtdışı 5 taksit kampanyasından faydalanmak için ilk önce kayıt olmalısınız.

Axess kart yurtdışı 5 taksit için: Axess | Yurt Dışı ve Ana Duty Free'lerde 5 Taksit

World kart yurtdışı 5 taksit için: Yurt dışı ve Duty Free alışverişlerinize 5 taksit fırsatı!

EDİT 2: Fırsat Paketi:PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera bundle paket %18 gümrük vergisi dahil €500 yani 1370 TL.

Express kargo ile alınırsa her şey dahil €521 yani 1425 TL tutuyor. Bu şekilde alırsanız DHL express ekstra hiçbir masraf almadan ürünü kapınıza kadar 3-5 günde teslim ediyor.

XBOX ONE ne zaman gelecek bilen bir atayiz var mı :) çok rezil bir konsol, mikrosoft bilerek intihar mı etti naptı :) 3 oyun hoşuma gitti, killer instinct, quantum break ve ryse, dead rising de 720 x 30 fps de oynatacak ! yuh ! ps4 ya yurt dışı getirtecem ya da buradan alacam :) bu arada ps vitayla ps4 çiftleştirmesi yapacaklar var mı :)

[attachment=4649:PS4_Lieferumfang-pc-games.jpg]

Standart paketin icinde bunlar olacakmis. Bu kez HDMI kablosu da var paketin icinde, PS3'de yoktu bu. PS4 koluna takilan headset de varmis.

Ekli dosyalar

• PS4_Lieferumfang-pc-games.webp
    PS4_Lieferumfang-pc-games.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 146
Şu oyunu çok merak ediyorum, sanırım pisiko bir oyunla karşılaşacağız :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wzZxYixXGXY[/media]

Benim gibi konsol hastaları için 1400 gayet uygun bir fiyat. Telefonlara 2000-3000 verilen bir devirdeyiz sonuçta. Tabi telefon daha işlevsel ama sonuçta bir ihtiyaç. Konsol için yapılan harcama lüks grubuna girer. Bu yüzden fiyatı çok abartılcak düzeyde değil.

Anladığım kadarıylada dışardan getirttiklerinizde 200 lira falan farkediyor. Çok sorun edilecek bir durum değil.

Makineye gelecek olursak ;

Sınavdan çıktığım gibi alıcam. O zaman biraz ucuzlar hem.

Not: İyi bir giriş yaptım ama sonlarda kendimle çeliştim ya.:cower:

Adamlar slim çıkarmak için çekmece büyüklüğünde makina yapmışlar.

büyük makineler > her şey

daha ps3'ü 2010'da aldım ve neredeyse 1,5 senedir oynamıyorum öyle duruyor ama her nedense gaza geldim bunu satıp ps4 alacam galiba ve muhtemelen bunuda biraz oynarım ve daha sonra süs gibi durur bir köşede..

Benim gibi konsol hastaları için 1400 gayet uygun bir fiyat. Telefonlara 2000-3000 verilen bir devirdeyiz sonuçta. Tabi telefon daha işlevsel ama sonuçta bir ihtiyaç. Konsol için yapılan harcama lüks grubuna girer. Bu yüzden fiyatı çok abartılcak düzeyde değil.

Anladığım kadarıylada dışardan getirttiklerinizde 200 lira falan farkediyor. Çok sorun edilecek bir durum değil.

Makineye gelecek olursak ;

Sınavdan çıktığım gibi alıcam. O zaman biraz ucuzlar hem.

Not: İyi bir giriş yaptım ama sonlarda kendimle çeliştim ya.:cower:

1400-850= 200 bro müdür. Artı bu fiyata kamera, oyun ve 2. Kol dahil. Harbiden de hiç fark yokmuş..

Geri
Üst Alt