Sony PlayStation 4

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zA9x1STmPCo[/media]

:asd:

hazir bekliyorlar...

amazon-ps4-2.jpg

Ismarladim ama temmuzdan once ismarlayanlar 29unda digerleri Aralikta teslim edilecekmis felan diyorlar, nasil bi ayak anlamadim.

Ayrica bir surude bozuk ps4 cikmis Amerikada.

Ismarladim ama temmuzdan once ismarlayanlar 29unda digerleri Aralikta teslim edilecekmis felan diyorlar, nasil bi ayak anlamadim.

Ayrica bir surude bozuk ps4 cikmis Amerikada.

evet ben baya erken ön siparisi vermisdim. ilk 24 saate 1 milyona tane satilmis amerikada. öyle fazla arizali cihaz cikmadi. sony 0,4 % tahmin ediyor ki bu cok normal hata mükemmele yakin bir oran. hic olmasa daha iyi tabiki ama elektronik cihazlarda her zaman sorun cika biliyor maalesef.

evet ben baya erken ön siparisi vermisdim. ilk 24 saate 1 milyona tane satilmis amerikada. öyle fazla arizali cihaz cikmadi. sony 0,4 % tahmin ediyor ki bu cok normal hata mükemmele yakin bir oran. hic olmasa daha iyi tabiki ama elektronik cihazlarda her zaman sorun cika biliyor maalesef.

Sen nezaman siparis vermistin?

Kafayi yiycem ya ben 29unda almam lazim konsolu bekliyorum kaç aydir.

sen ne zaman siparisini vermisdin ki ?! yada verdin mi hic ?! nerde kaliyorsun bide ülke olarak ?! almanyada mesela simdi siparis verenler ancak ocak ayin ortasinda en erken ala biliyormus maalesef.

Siparis vermek yerine dükkan dükkan dolasaydin ya o gün, kesin bir yerde bulurdun.

Uncharted 4'ün tanitimi cikti bir kac gün önce, seneye bu zamanlarda cikarsa oyunu ps4 ile beraber alirim. Bundel icinde daha uygun olur hem fiyati.

Xbox bugün avrupada resmen satisa cikti.

1466060_10151826210208822_1444035921_n.jpg

Xbox bugün avrupada resmen satisa cikti.

1466060_10151826210208822_1444035921_n.jpg

bozuk varmis baya maalesef. ps4 aldim ben gercigi ama alana kötü supriz olmusdur. gercigi ps4 de arizali cihazlar cikmis ama amerikalilarinki foxcon-chinde üretilmis. avrupaya japonnya üretimleri gelecekmis.

neyse her eletronik cihazlarda sorun cika bilir sonucda. bu xbox da cok büyük kaliyor ya ps4ün yaninda.

bozuk varmis baya maalesef. ps4 aldim ben gercigi ama alana kötü supriz olmusdur. gercigi ps4 de arizali cihazlar cikmis ama amerikalilarinki foxcon-chinde üretilmis. avrupaya japonnya üretimleri gelecekmis.

neyse her eletronik cihazlarda sorun cika bilir sonucda. bu xbox da cok büyük kaliyor ya ps4ün yaninda.

Xbox hakkinda pek bilgim yok ama PS4'de foxconn calisanlari konsolu sabote etmis diye haberler vardi. Bu dogru olabilir. Sony calisanlarini orda köle gibi kullaniyor. Ayni Apple gibi.

Xbox'un konsolu baya büyük gibi, bi de designi PS4'e göre kötü. PS4'ün kutusu göze daha hos geliyor ve cok sessiz calisiyor. Birkac videosunu izledim ve bir kere bile fanlarin sesini duyamadim. PS3 gibi gürültü yapmiyor.

Xbox hakkinda pek bilgim yok ama PS4'de foxconn calisanlari konsolu sabote etmis diye haberler vardi. Bu dogru olabilir. Sony calisanlarini orda köle gibi kullaniyor. Ayni Apple gibi.

Xbox'un konsolu baya büyük gibi, bi de designi PS4'e göre kötü. PS4'ün kutusu göze daha hos geliyor ve cok sessiz calisiyor. Birkac videosunu izledim ve bir kere bile fanlarin sesini duyamadim. PS3 gibi gürültü yapmiyor.

xboxun 10de 10% uda foxcon da üretiliyormus bu arada. ps4 de genelikle cogu sorun arkadaki hdmi girisnden kaynaklaniyormus ki sabotelik bir duruma benziyor maalesef.... >

irnjae68rzd.jpg

Edit:

xboxda baya baya degisik sorunlar varmis galiba. en cok bu videodaki sorun ve acarken menüye girmemesi sorunu varmis. xbox logosu cikiyormus sadece bazilarinda. kötü olan. videodaki sorunda oyun cd si cikartamiyorsun bidaha :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RJI97eIqge8[/media]

xboxun 10de 10% uda foxcon da üretiliyormus bu arada. ps4 de genelikle cogu sorun arkadaki hdmi girisnden kaynaklaniyormus ki sabotelik bir duruma benziyor maalesef.... >

irnjae68rzd.jpg

Aynen. Cogu konsol görüntü vermiyor bu yüzden. En iyisi biraz daha beklemek olacak gibi.

Aynen. Cogu konsol görüntü vermiyor bu yüzden. En iyisi biraz daha beklemek olacak gibi.

vallah benim aylar önce ön siparis verdigim haftaya gelecekmis. geldigi zaman ilk isim hdmi girisine bakmak olacak galiba :) bozuksa sony supportunu ararim. 2-3 gün icinde degistiriyorlarmis cogu kiside. ama amerikada bu durum tabiki. sansima bizde avrupada 3-4 hafta bekletirler :( neyse . sorun bu hdmi konusu ise kendimde düzelterim ki okadar zor bir sey degil.

Geri
Üst Alt