Sony PlayStation 4

Edit:

xboxda baya baya degisik sorunlar varmis galiba. en cok bu videodaki sorun ve acarken menüye girmemesi sorunu varmis. xbox logosu cikiyormus sadece bazilarinda. kötü olan. videodaki sorunda oyun cd si cikartamiyorsun bidaha :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RJI97eIqge8[/media]

Sadece bununla bitse. Bi de cdleri okumayan Xbox'lar gördüm ben youtubede. Microsoft'un durumu biraz daha karisik gibi.

vallah benim aylar önce ön siparis verdigim haftaya gelecekmis. geldigi zaman ilk isim hdmi girisine bakmak olacak galiba :) bozuksa sony supportunu ararim. 2-3 gün icinde degistiriyorlarmis cogu kiside. ama amerikada bu durum tabiki. sansima bizde avrupada 3-4 hafta bekletirler :( neyse . sorun bu hdmi konusu ise kendimde düzelterim ki okadar zor bir sey degil.

Isin ucunda garantisi var o yüzden ben o topa girmem sahsen. Eger benim aldigim konsol da bozuk cikarsa direk geri veririm ve hemen yeni bir konsol talep ederim ya da parami geri alirim. Öyle 2-4 hafta bekleyecek birisi degilim ben.

Sadece bununla bitse. Bi de cdleri okumayan Xbox'lar gördüm ben youtubede. Microsoft'un durumu biraz daha karisik gibi.

Isin ucunda garantisi var o yüzden ben o topa girmem sahsen. Eger benim aldigim konsol da bozuk cikarsa direk geri veririm ve hemen yeni bir konsol talep ederim ya da parami geri alirim. Öyle 2-4 hafta bekleyecek birisi degilim ben.

evet garanti konusu var evet hdmi girisndeki o kücük arkaya yaslanmis demir parcasini asagaya dogru bastirinca garantisi kaybomaz. hadi kirildi diyelim bunu yapmak isterken. hdmi kablosunu sokup cikarken oldugunu söylesem kim bunun tersini ispat ede bilir?!

hadi cihazi komple acsak haklisin diye bilirim ama bu konuda sony de komiser sherlock homes yoksa elektronik dünyasinin garanti konusunda da sorun olacagini hic ama hic zanetmiyorum. bide sonucda bu sorun bilinmis bir sorun yani sony tarafindan.

8:13 Robotu kızdırıyolar ve... izleyin :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AvpCdtjTrAo[/media]

evet garanti konusu var evet hdmi girisndeki o kücük arkaya yaslanmis demir parcasini asagaya dogru bastirinca garantisi kaybomaz. hadi kirildi diyelim bunu yapmak isterken. hdmi kablosunu sokup cikarken oldugunu söylesem kim bunun tersini ispat ede bilir?!

hadi cihazi komple acsak haklisin diye bilirim ama bu konuda sony de komiser sherlock homes yoksa elektronik dünyasinin garanti konusunda da sorun olacagini hic ama hic zanetmiyorum. bide sonucda bu sorun bilinmis bir sorun yani sony tarafindan.

Böyle seylerle ugrasmana gerek yok iste yav. Git yenisini iste, hemen veremezlerse parani alirsin. :D

Böyle seylerle ugrasmana gerek yok iste yav. Git yenisini iste, hemen veremezlerse parani alirsin. :D

demesi kolay :) bukadar bekledim. simdi bu kücük sorundan dolayi yüzünden elimdeki cihazida vermekde istemiyorum acikcasi:DD

neyse ya. bir sorun cikmaz büyük ihtimalde. zaten sorunlu olan cihaz sayisi baya az gibi toplamina bakarsak. sony 0.4% tahmin olarak vermisdi . 24 saat icinde 1 milyon cihaz satildigini düsünürsek amerikada cok degil. sayisal lotto gibi olur.

bide avrupaya japon malida gelecegini düsünürsek. yok yok iyi olacak her sey ..positiv düsünmek lazim.

Beyler PS4'ün ve PS3'ün 4-5 ay sonra Türkiye fiyatı ne olur ortalama?

[attachment=5289:69V0KxY.jpg]

Ekli dosyalar

• 69V0KxY.webp
    69V0KxY.webp
    133,9 KB · Görüntüleme: 171
ta9yza7e.jpg

Ve sonunda...

heyecanla bekliyoz,önlerden yer kapmak lazım,du bakalım

Hayirli olsun haci.

Berlin'de 6000'e yakin kisi dün gece beklemis, cogu alamamis. Yuh lan.

Zürih'de millet birbirini yemis.

Hayirli olsun haci.

Berlin'de 6000'e yakin kisi dün gece beklemis, cogu alamamis. Yuh lan.

Vallaha cok sansliydim lan, ben cok gecikmistim.

15 kasimda bol.com dan yapmistim sonra bunlar dedi release tarihinde sana yollayamayiz, iptal ettim.

Sonra Carsamba gunu Bartsmit.nl sitesinden yaptim son 100 adet kalmis bi link buldum forumlarda, cunku sitelerinde stoklar tukenmistir yaziyordu.

Oradan yaptim bugun elime gectim.

Millet 2. El 600 euro'ya satiyor peynir ekmek gibi ne deliler var

Cok karli isi kacirdik, 1000€ giden konsollar var. Yarim sene önce siparis verecektin 5-6 tane simdi %300 kar ile satardin :D

Geri
Üst Alt