Sony PlayStation 4

Videoya bak. Benimki hep acikta ama boeing 737 gibi ses yapiyor.

Yarin da onu yaptiracam, ve boylelikle Sony bana bir kez daha gommus olacak.

250gb, yaptirdiktan sonra 25 oyun ve 2 controller ile 200 euro gibi fiyata satmaya bakacam. Ama sanki 200de biraz az gibi geldi 25 oyunla birlikte.

Tabii, kisiden kisiye degisir. Ama ben dikkat ederim. Sony'ye gonderdikleri ps3'un nekadar berbat oldugunu gostermek icin bu videoyu cekmistim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RJ47iSd37js[/media]

Abi bu nedir yahu, resmen ilk basta süpürge sonradan ucak sesi cikiyor.

Videoya bak. Benimki hep acikta ama boeing 737 gibi ses yapiyor.

Yarin da onu yaptiracam, ve boylelikle Sony bana bir kez daha gommus olacak.

250gb, yaptirdiktan sonra 25 oyun ve 2 controller ile 200 euro gibi fiyata satmaya bakacam. Ama sanki 200de biraz az gibi geldi 25 oyunla birlikte.

ben de bir video cektim simdi karsilastirmak icin. :D

gürültü olarak arada daglar kadar fark var la. oha yani. bi de seninki slim olacak, benimki 6 senelik fat ps3.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1gcNUKWTnMQ[/media]

benim konsolu en fazla zorlayan oyun(beyond two souls) ile cektim bunu. 2.50 küsürde küt diye bir ses geliyor, o konsoldan degil, cekerken yanlislikla telefonu vurdum oraya. :asd:

ebay'e acik arttirma ile koy belki daha fazlaya gider. 25 oyun baya fazla. olmadi degeri daha yüksek oyunlari ayri ayri sat.

ben de bir video cektim simdi karsilastirmak icin. :D

gürültü olarak arada daglar kadar fark var la. oha yani. bi de seninki slim olacak, benimki 6 senelik fat ps3.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1gcNUKWTnMQ[/media]

benim konsolu en fazla zorlayan oyun(beyond two souls) ile cektim bunu. 2.50 küsürde küt diye bir ses geliyor, o konsoldan degil, cekerken yanlislikla telefonu vurdum oraya. :asd:

ebay'e acik arttirma ile koy belki daha fazlaya gider. 25 oyun baya fazla. olmadi degeri daha yüksek oyunlari ayri ayri sat.

Yaptirdiktan sonra boyle olmali. Olmazsa oyundan zevk alamiyom.

Kahrolsun sony. Tsunami altinda kalin.

Yaptirdiktan sonra boyle olmali. Olmazsa oyundan zevk alamiyom.

Kahrolsun sony. Tsunami altinda kalin.

ben son zamanlarda oyun oynarken kulaklik takiyorum, fifa disinda. böylece oyunun sesi disinda hicbir sesi duymuyorum ve oyuna tam konsantre oluyorum. sen de bi dene.

ben son zamanlarda oyun oynarken kulaklik takiyorum, fifa disinda. böylece oyunun sesi disinda hicbir sesi duymuyorum ve oyuna tam konsantre oluyorum. sen de bi dene.

Iyi fikir aslinda, ama bunu yaptirmak 50 euro. Iyi bir headset'de o civarda. Mart'a dogru next gen'e gecmek istersem degermi o var :D

Iyi fikir aslinda, ama bunu yaptirmak 50 euro. Iyi bir headset'de o civarda. Mart'a dogru next gen'e gecmek istersem degermi o var :D

yok la o kadar fazla harcamana gerek yok. tvnin arkasinda 3,5mm ses cikisi vardir oraya normal kulaklik takabilirsin.

ben gecen sene media markt'tan 15 euroya bunu almistim.

ISY IHP 1000 Black Design Kopfhörer kaufen bei Media Markt

hem bilgisayarda kullaniyorum hem ps3 oynarken. bi de 2-3 metrelik uzatma kablosu alsan yeter. onlar da genelde 3-4 euro falan oluyor, yani max 20 euroya cözersin bu olayi.

goobay Kabel 3,5 mm - 3,5 mm, stereo schwarz, 3 Meter

Playstation cok iyi cihaz olsada, Sony musteri memnuniyeti acisindan berbat bir firma.

Ben 4 senede 3 tane PS3 almak zorunda kaldim. Birincisi oyunlari okumuyordu, ikincisi YLOD'dan gitti. Avrupa yasasina gore tum elektrikli cihazlarin 2 sene garantisi olmasina ragmen, Sony gonderdikleri "refurbished" PS3'lere 3 aydan fazla garanti vermiyor. Yenisi istersen yeniden 125 euro. YLOD un en buyuk sebebi cihazin sicaklanmasindan kaynaklaniyor. Bunun da sebeplerinden biri Sony termal macun yerine dis macunu kullanmasi CPU ve GPU'un uzerinde.

Bu yuzden Xbox'a gecmeyi dusunuyorum.

Kendi PS3'ümde disk okumama problemi vardı. Çinden bir parça (laser) ısmarladım 10 euro'ya, hatta iki tane geldi biri yanlışlıkla, ve sorun ortadan kalktı. Tabi bu arada yeni bir PS3 almıştım.

Bir de geçen YLOD sorunu olan bir kişinin PS3'ünü tamir ettik o da çalıştı ana kartını ısıtıp yeni termal macun filan ekledik takır takır çalışıyor.

Kendi PS3'ümde disk okumama problemi vardı. Çinden bir parça (laser) ısmarladım 10 euro'ya, hatta iki tane geldi biri yanlışlıkla, ve sorun ortadan kalktı. Tabi bu arada yeni bir PS3 almıştım.

Bir de geçen YLOD sorunu olan bir kişinin PS3'ünü tamir ettik o da çalıştı ana kartını ısıtıp yeni termal macun filan ekledik takır takır çalışıyor.

Reflow sadece kisa surelik bir cozum. Belki bir gun, belki bir hafta, bir ay veya daha fazla. O yuzden Ylod'dan sonra Sony'den 125e ya yenisini almistim. Genelde Ylod tamiri pahali oluyor zaten, 50,60 euro.

worldwide_totals.png

ps4 daha hicbir yerde bulunmamasina ragmen xbox'la arayi ciddi bir sekilde acmis durumda. bu senenin sonuna dogru iki konsol arasinda ucurum olacaktir.

dünyanın en güzel aleti.

hele o kol yok mu.

adamlar yapmış :(

türkiye'de yine stok yok. büyük ihtimal zamlayıp piyasaya salacaklar.

Allah belasını versin bu teknosanın.İlk stokları çek karşılığı satmıyorlarmış.Resmen inatla vermiyorlar.2 haftada bir 5 tane getiriyorlar.

daha almanya'da bile yok türkiye'de nasil olsun. ben her hafta basi bizim elektronik marketleri ariyorum burada ama malesef hep ayni cevabi aliyorum.

Geri
Üst Alt