Sony PlayStation 4

+ bu ay japonya'da satisa cikacakti bu alet, yani türkiye'ye gelmesi daha da sürebilir. bizim burda bile subat sonu/mart ortasi dedikodulari cikmaya basladi.

Teknosada vardı stok.Dün aldım.Bitmiştir yine.

daha almanya'da bile yok türkiye'de nasil olsun. ben her hafta basi bizim elektronik marketleri ariyorum burada ama malesef hep ayni cevabi aliyorum.

Yalan söylicek halim yok, Teknosaya cumadan cumaya geliyor.Ama teknosa çıldırtıyor insanı.

Burda ps cafede 10 tane var.Nasıl aldın diye sorunca tanıdık var önceden ayırttım diyor.Bunda bile tanıdık şart.

eklemek isteyen varsa gelsin eklerim yani şurda kaç kişiyiz zaten <3

Ankara'da almak isteyen varsa, yardımcı olurum.

Arkadaslar PS3'ümü kendi kendime jailbreaken yapma imkanim varmi ya?

ps3 ünün versiyonunun jailbreak a uygun olup olmadığından eminsen yaparsın çok basit değilsen servise götürmen lazım versiyon düşürüyorlar. nasıl emin olacağını bende tam bilmiyom bi araştır googldan

seçimlerden sonra döviz düşer sanırım, şimdi geçirmeye bakıyorlar, yurt dışından kargoyla gelse gümrük var, başkasıyla getirsen sıkıntı.

Valla o gümrük olayıyla ilgili donanımhaber de bir başlık vardı. Ürünün vergisini ödeyince teslim ediyorlarmış sanırım. Hatta bir ara toplu alım yaptılar galiba. Konsol+2ds4+kamera+oyun 1400 liraya falan geliyordu.

Bunun oyunlarının fiyatları baya baya uçmuş 200 liradan az değil nereden alınır daha ucuza bilir misiniz ?

ps3 setimi orjinal oyunları ve iki adet dualshock 3 ile birlikte satıyorum.ilgilenenler bana ulaşabilir.

Geri
Üst Alt