Sony PlayStation 4

Ne satmasi ya yil sonuna dogru oyunlar cikmaya basliyor o zaman bir daha mi alsin.

Almissa aklinda oyun oynama dusuncesiyle,satmasi=mallik

FİFA dışında oyun oynamıyorum arada GTA ve COD başka oyun oynamam. Mallık filan olmaz bence. Diğer oyunlar hiç umrumda değil. Aslında FİFA 15 ile birlikte alacaktım ama bu önemli bir fırsat. Ayrıca bir PS3 daha var evde.

FİFA dışında oyun oynamıyorum arada GTA ve COD başka oyun oynamam. Mallık filan olmaz bence. Diğer oyunlar hiç umrumda değil. Aslında FİFA 15 ile birlikte alacaktım ama bu önemli bir fırsat. Ayrıca bir PS3 daha var evde.

Fifa icin alip oynamiyorsun ve satarsan her turlu bence malliq.

Ne satmasi ya yil sonuna dogru oyunlar cikmaya basliyor o zaman bir daha mi alsin.

Almissa aklinda oyun oynama dusuncesiyle,satmasi=mallik

Ne oyunu? Ps4 alacam diyor adam. Çıkacak oyunların hepsi ps4 içinde çıkıyor ve daha kaliteli görüntü bakımından.

Ps3 excklusiv cıkmaz bu saaten sonra .

Sat gitsin değil olay. PS3 verince 150 euro indirim veriyorlar yani 250 euro'ya alabilme imkanım var. PS3'ü bir kol ve oyunsuz satsam kaç para yapar?

yenisi 160'ya satiliyor artik gerisini sen düsün

ben evde ps3 ile ilgili ne varsa hepsini gecen ay 150'e sattim

exklusivi unutun ps3 icin o artik cikmaz

Ben ps4 u var sanip soyledim.

Ayrica cikarirlar ps3 ede

Çıkarsınlarda ama adam ps4 alınca niye ps3 versionu alsınki ?

Aldığı eski oyunları ilerde oynarım diyorsa o zaman satmasın tabiki.

Ama yok hepsini oynadım zaten veya oynamam artık diyorsa satsın gitsin.

Ps4'de oynar yenilerini zaten.

Ya uf tamam

he5aqubu.jpg

Dün PS3'ü verdim test ettiler sağlam çıktı. Bugün PS4'ü almaya gittim. Öyle kutuda bekliyor oyun filanda almadım. Ucuza bir yerden FİFA 14 bulabilirsem belki oynarım. Yoksa 15'i bekleyeceğim.

Geri
Üst Alt