Sony PlayStation 4

Amerikanya store'dan 60 dalıra oyun alıp indiriyoruz sonra da oynuyoruz. Atıyorum 60 dalır 125 lira yapıyor. Ana hesap sahibi 75 gayme veriyor, 2. Hak sahibi 50 gayme verip oyunu bölüşüyorlar. Artık aradaki anlaşmaya bağlı. Sonra da oynayıp satıyorlar veya elde tutuyorlar. Satarsan Hemen hemen zararaız çıkıyorsun. Misal ben watch dogs aldım 55 gaymeye 2. Hakkını sattım. Yakın zamanda da 1. Hakkını satmayı düşünüyorum o da büyük ihtimal 60-65'e gider bana zararı 10-15 lira bir şey olur. Bu da yeni nesil orjinal oyunda hiçbir şey değil.

Dün PS3'ü verdim test ettiler sağlam çıktı. Bugün PS4'ü almaya gittim. Öyle kutuda bekliyor oyun filanda almadım. Ucuza bir yerden FİFA 14 bulabilirsem belki oynarım. Yoksa 15'i bekleyeceğim.

hayirli olsun aga

psn plus almayi da unutma yoksa online oynayamazsin

14'ü de alma bence artik 2 ay kaldi zaten yenisinin cikmasina

onun yerine second son veya watch dogs gibi oyunlara yönel

sen o zaman en iyisi sero ile anlasmaya calis onu kacirma :D

Benim zaten donanımhaber'den var birtane kardeş ama yeterli olmuyor yakında oyunlar gelmeye başlar o yüzden 2-3 allah ne verdiyse arttırmaya çalışıyorum sayıyı. :asd: mahalledeki xboxcu arkadaşımı ps'ye geçirtebilsem sorunum kalmayacak ama adam fanboyluk yapıyor mal mıdır nedir. Gidecek dandik vhs görnümlü kıytırık iksboksu alıp parasına yazık edecek.

xbox cöp olm paralarina yazik etmesinler :D

La huseyin, ortaklık bulajadınmı halen? Dünyalara sordun bide bakıyorumda.

Ama helal olsun, pes etmiyorsun :)

Yok hacı ortak var ama oyunlar gelmeye başlayınca sıkıntı yaşanmaya başlar. Haliyle 2-3 tane daha ortak lazım. Ee güvenilir adam da bulmak zor o yüzden ilkönce buralara olmadı donanımhaber'den eski üyelere yöneliyorum. Siz kıllık yapmasanız iyi olacak ama tutturdunız biz alamancıyız, naziyiz, hans ve helga kızar demeye.. O yüzden diğer kardeşlerime yöneliyorum.

Yok hacı ortak var ama oyunlar gelmeye başlayınca sıkıntı yaşanmaya başlar. Haliyle 2-3 tane daha ortak lazım. Ee güvenilir adam da bulmak zor o yüzden ilkönce buralara olmadı donanımhaber'den eski üyelere yöneliyorum. Siz kıllık yapmasanız iyi olacak ama tutturdunız biz alamancıyız, naziyiz, hans ve helga kızar demeye.. O yüzden diğer kardeşlerime yöneliyorum.

Oha yani, küfür etmediğin kalmış alamancıyız diye. Oğlum bir gün sende alamancı olursan yersin bu lafları.

Nazi diyor bizler be , yuh :eek::DD

[media]https://www.youtube.com/watch?v=y1Rx-Bbht5E[/media]

bu çıksın alınır.korsan oyun oynatabilen ps3 ü olan bir adama 4 gereksiz bence şu an oda ben oluyorum

Oha yani, küfür etmediğin kalmış alamancıyız diye. Oğlum bir gün sende alamancı olursan yersin bu lafları.

Nazi diyor bizler be , yuh :eek::DD

Daha izmir dışına çıkamıyoruz la ne alamanyası. :asd: hadi manitu bulup gelelim desek helga'lar hoşuma gitmiyor benim erkek gibi geliyorlar. O yüzden imkansız müdür. :asd:

xbox cöp olm paralarina yazik etmesinler :D

Ben de çöp etmesinler diye uğraşıyorum ama bildiğin mal olduğu için anlamıyor. :asd:

Daha izmir dışına çıkamıyoruz la ne alamanyası. :asd: hadi manitu bulup gelelim desek helga'lar hoşuma gitmiyor benim erkek gibi geliyorlar. O yüzden imkansız müdür. :asd:

Ben de çöp etmesinler diye uğraşıyorum ama bildiğin mal olduğu için anlamıyor. :asd:

Sen yanlış helgelara denk gelmişin demeki. :DD

Izmirli olduğunu bilmiyordum bu arada. Bende karşıyakalı sayılırım. (anne tarafı izmirli)

Sen yanlış helgelara denk gelmişin demeki. :DD

Izmirli olduğunu bilmiyordum bu arada. Bende karşıyakalı sayılırım. (anne tarafı izmirli)

Yok la bir sürü helga gördüm hepsi davar gibi. :asd:

Vay hacı'ya bak sen izmirli çıktı :asd: bence bu yeni bir ortaklığın başlangıcı olabilir. :asd:

Burada bir dükkânın websitesi "m.dixons.nl" indirim kuponlarında bir hata yaptı account ve folder diye girince 10 euro indirim veriyor site bir de benim daha önce 5 euro değerinde indirim kuponum vardı toplam 15 euro indirimli sipariş yaptım. PS4 mavi kolu 45 euro'ya, PSN Plus 35 euro'ya, FİFA 15 ön sipariş 50 euro'ya geldi

Burada bir dükkânın websitesi "m.dixons.nl" indirim kuponlarında bir hata yaptı account ve folder diye girince 10 euro indirim veriyor site bir de benim daha önce 5 euro değerinde indirim kuponum vardı toplam 15 euro indirimli sipariş yaptım. PS4 mavi kolu 45 euro'ya, PSN Plus 35 euro'ya, FİFA 15 ön sipariş 50 euro'ya geldi

Marktplaatsdan almayi düsünüyorum dükkanda çok pahali fiyat inmesi de çok sürer galiba

Bikac hafta once arkadas demisti migrosta ps4 1200 tl kampanya varmis gidip bakmarim hala devam ediyomu bilmiyom.

Yorumları okuduktan sonra ps4 almaya karar verdim. :D Kaç kişide var forumda?

Geri
Üst Alt