Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Psn plus 12 aylık ne kadar TR'de?
99 gayme
Bu arada last of us ön siparişle 134 gayme + dlc hediyeli. Tr psn si olanlar kaçırmasın ön sipariş kalkınca 200 gaymeye yükselir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psn plus 12 aylık ne kadar TR'de?
99 gayme
Bu arada last of us ön siparişle 134 gayme + dlc hediyeli. Tr psn si olanlar kaçırmasın ön sipariş kalkınca 200 gaymeye yükselir.
Hollanda'da 50 euro normal fiyat.
99 gayme
Plus fiyatları aynı ama oyun fiyatları uçuk.
Play-asia diye bir site var orijinal oyunları ucuza sipariş edebiliyorsun. Kargo ücreti ödemek istemiyorsan 3-4 haftada en geç oyun eline geçiyor. Fast shipping için ek ücret ödeyip 1 hafta içinde oyun eline geçiyor, fast shipping ile beraber bir kaç tane oyun almak daha mantıklı. FİFA 15 ön sipariş 44 euro örneğin.
Sat gitsin değil olay. PS3 verince 150 euro indirim veriyorlar yani 250 euro'ya alabilme imkanım var. PS3'ü bir kol ve oyunsuz satsam kaç para yapar?
Bende aldım haziran başında. İçinden çıkan Killzone Shadow Fall dışında oyun almadım henüz. Malum fiyatlar uçuk. 26 Eylül'ü bekliyorum. Pes'15 çıkacak. PSN felan üye oldum ama henüz kullanmadım. Nedir ne değildir kurcalamak gerekiyor. Önerileriniz varsa çok iyi olur.
Zaten kendin satan anca o fiyat civarı alırsın. Uğraşmak istemiyorsan gayet mantıklı, ama uğraşırim diyorsan belki 30 euro daha fazla kazanırsın ama en azından 2 hafta ugrasacan satmaya.
Bence değiş gitsin anında ps4 un elinde olur.
Ayrıca Hollanda'da kalıyorum hesaplaması ona göre yaptım.
Psn plus üyeliğin varsa her ay 1-2 oyun bedavaya indire biliyorsun. (oyunlar ps4 de şimdilik sadece indi oyunları)
Bu ay sonunda the last of us Remastered çıkacak ps3 zamanında oynamıdıysan.
Fatih bu indirebildiğimiz oyunlar dandik oyunlar mı oluyor yoksa güzel oyunlar mı? Birde PSN+ olmadan online oynayabiliyorsun dimi
Beyler 2. el temiz bir ps3 almayı düşünüyorumda aranızda satan ya da tanıdıklarınızdan satan var mı? Ya da internette bulabileceğim bir yer falan? Sahibinden'de falan güven olmuyor millete.
Fatih bu indirebildiğimiz oyunlar dandik oyunlar mı oluyor yoksa güzel oyunlar mı? Birde PSN+ olmadan online oynayabiliyorsun dimi
Ps4 için şimdilik dandik oyunlar oluyor doğal olarak. (Indy games) Bu sene ama bir tane AAA oyunu servis edecekmiş sony(tahminim knack)
Psn plus olmadan online oynayamıyorsun artık.
Yılık 37 euroya abonelik bula bilirsin nete. Ortalama fiyat yılık 44 euro neteki psn card alırsan.
37 euroluk olan şu an ebay'de bir powerseller satışı satmakda (kampanya)
ps4 icin cikanlar su anda dandik 1 sene sonra kral oyunlari belese vermeye baslarlar
hayir online oynayamiyorsun
Oyunu Online almak mümkünmü? FIFA 15 çıkan zamana bende ps 4 almayı dusunuyorum.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi