Sony PlayStation 4

Kutuyu ucuzlayınca alıcam müdür. Belki yanına figür de alırım.

ben de steelbooklu alsam mi diye düsünüyorum

cok efsane oyun ya

ben ps3de 3-4 kere bitirdim oyunu ama hala hic oynamamisim gibi bir heyecan var icimde ps4 versiyonu icin

su 2 hafta cabuk gecse de oyunuma kavussam yav

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

O iş sakatlık hacı, ben de ucuz yırtmıştım. Üst üste 3 defa burkmayı başardım, hatta hataneye şişme ve ağrıdan dolayı kırıldı diye gittim ama sadece ezilmeyle yırttım. :asd:

Vallah bende ezildi zanetmişdim ki üstüne basmadıkca fazla ağrımıyordu akşam üstü olduğunda.

Sabah uyandığımda baktım tık kımıldayamıyorum acı çekmeden ve yan bölgesi balon gibi şişmişdi.

Dedim ben gir hasteneye gideyim. Röntgen çektiler işde, 3 saat bekleyişden sonra, demezmi bayan doktor kırıldı diye.

H si. Lan kactı o an ağzımdan ya neyse alman ki anlamadı :DD sağlık olsun. Olacağı varmış.

cok efsane oyun ya

ben ps3de 3-4 kere bitirdim oyunu ama hala hic oynamamisim gibi bir heyecan var icimde ps4 versiyonu icin

O kadar beğendiysen arşivle müdür. Eğer ben şuan ki oturma odasını kendi adam yapmayı başarabilirsem, tv nin sağına ve soluna raf takıp figür ve arşivlik oyunları oraya koymayı düşünüyorum. Şuanki oda küçük olduğu için sıkıntı o yüzden yapamıyorum.

oyunda mı sakatlandınız

Vallah bende ezildi zanetmişdim ki üstüne basmadıkca fazla ağrımıyordu akşam üstü olduğunda.

Sabah uyandığımda baktım tık kımıldayamıyorum acı çekmeden ve yan bölgesi balon gibi şişmişdi.

Dedim ben gir hasteneye gideyim. Röntgen çektiler işde, 3 saat bekleyişden sonra, demezmi bayan doktor kırıldı diye.

H si. Lan kactı o an ağzımdan ya neyse alman ki anlamadı :DD sağlık olsun. Olacağı varmış.

Tekrar geçmiş olsun hacı. Dediğin gibi olacağı varmış. Şimdi yattığın yerden alaman hükümeti sana 6000 oyro maaş bağlar onunla teselli bulursun artık. :asd:

cok efsane oyun ya

Steelbookun farkı varmı normal kutulu versionuna göre? Normalini siparişe vermişdim amazone yolu ile

Steelbookun farkı varmı normal kutulu versionuna göre? Normalini siparişe vermişdim amazone yolu ile

yok aga oyun ayni oyun sadece plastik kutu yerine sana aluminyum kutu yolluyorlar daha havali duruyor tabii

yok aga oyun ayni oyun sadece plastik kutu yerine sana aluminyum kutu yolluyorlar daha havali duruyor tabii

Cevabını bekleyemedim ve bakıp beğenip onu siparişe verdim bile

Sexy duruyor ciddiden :DD

Cevabın merak edenler için faydalı ola bilir.

4 euro extra ama içinde bonus code dahilinde. Diğerinde mail ile 3 gün içinde yoluyormuş.

Konuda daha önce yazılan mesajları okusaydın PS4'ü aldığımı bilmiş olurdun. Aradan 2-3 hafta geçte nerdeyse.Ayrıca 150 euro'ya oyunsuz ve tek kol ile satmak kolay değil. Genelde o paraya satanlar yanında bir sürü oyun veriyor.

OK sorry kardeş, güle güle kullan.

Fıyatlarını aşağı yukarı tahmin edebiliyorum çünkü ben de benimkini satmaya çalışıyorum 20 tane falan oyun var para etmiyor. O yüzden de gayet mantıklı demiştim.

Ben de satmak ve satmamak arasında gidip geliyom. Hiç kullanmıyorum artık.

ps3 para ediyorken mutlaka satin 100 euro bile verseler iyidir su saatten sonra

ps4'ün fiyatlari bile simdiden düsmeye basladi burada 350euroya bulunuyor

10 euro vereyim ps3 lerinize

ps3 para ediyorken mutlaka satin 100 euro bile verseler iyidir su saatten sonra

ps4'ün fiyatlari bile simdiden düsmeye basladi burada 350euroya bulunuyor

2 hafta önce 150€ sattim 500gb ps3ü. Yeterince oyun yokki yeni konsollar icin, millet bastan deli gibi aldi sonra oyun cikmayinca ellerinde kaldi, herkes satmaya basladi. Seneye Wii u alicam ben Zelda oyunu cikacak, oynadiktan sonra satarim sonra PS4 alirim, o zamana baya iyi oyunlar cikar.

Playstation 4 bende almayı düşünüyorum.

Bu arada;

Playstation 3 Slim 500 GB

2 Dualshock Orjinal Kol

11 kutusunda oyun ile

Oyunlar

GTA V

Fifa 14

PES 2014

Street Fighter x Tekken

PES 2013

Blur

Silent Hill Homecoming

Dead to Rights Retribution

Alone in the Dark

PES 2011

Fifa 11

600 TL'ye hepsini veririm.

Playstation 4 bende almayı düşünüyorum.

Bu arada;

Playstation 3 Slim 500 GB

2 Dualshock Orjinal Kol

11 kutusunda oyun ile

Oyunlar

GTA V

Fifa 14

PES 2014

Street Fighter x Tekken

PES 2013

Blur

Silent Hill Homecoming

Dead to Rights Retribution

Alone in the Dark

PES 2011

Fifa 11

600 TL'ye hepsini veririm.

Donanımhaber de ilana koy kısa sürede satarsın sanırım.

Geri
Üst Alt