Sony PlayStation 4

Hadi bakalim.

PS3 SLIM 140 Euroya sattim. Simdi bir kac hafta sonra PS4 alacagim artik.

Sadece FIFA oynacagim, kac GB aliyim? PS4'nin son fiyati nedir 399 € dimi?

Biraz bilgi verseniz sevinirim sevgili GSC Ailesi

Sevgiler,Saygilar

DR. Nuri Aslantas

350-360 euroya internette bulabilirsin

ONLINE NASIL OYNACAGIZ; SENELIK 50 PLAYSTATION PLUS NASIL YAPACAGIZ PLAYSTATION PLUS SATURN DAN ALABILLIRMIYIZ

OFF O ZAMAN PS4 icin 399 + ONLINE ICIN 50€ ödeycegiz, 450, baya pahali

psn plus kartlari her yerde satiliyor

45-50 euro arasinda degisen fiyatlari var

serefsiz sony, simdi de online oynamak icin para istiyorlar serefsizler allah belani versin size

Önceki gün hayatımda ilk kez PS3 denedim... Last of Us, Mortal Kombat ve GTA4 ya da 5'miydi tam hatırlamıyorum oynamaya çalıştım.... Ama nafile... Kol çok tuhaf ve çok zor geldi... Mouse ve klavyeye alışkın olduğum için bir anda PS4 hayalimden vazgeçme noktasına geldim...

Sorum şu: PS4 için klavye ve mouse (orijinal ya da yan ürün) var mıdır?

Evet Beyler, Fifa 15 11 Gün sonra cikiyor, ben PS4+Fifa 15 Bundle almak istiyorum, sizce bu Bundle ne zaman cikar? 1-2 Ay falan beklemek istemiyorum, ama 70€ sadece Fifa 15 icin de pahali baya. Bakalim büyük ihtimalle persembe PS4 alacagim Media Markt'ta, ve ayin 25te Fifa 15 alacagim, sanirim ilk günde Fifa biraz daha ucuz olur...

Evet Beyler, Fifa 15 11 Gün sonra cikiyor, ben PS4+Fifa 15 Bundle almak istiyorum, sizce bu Bundle ne zaman cikar? 1-2 Ay falan beklemek istemiyorum, ama 70€ sadece Fifa 15 icin de pahali baya. Bakalim büyük ihtimalle persembe PS4 alacagim Media Markt'ta, ve ayin 25te Fifa 15 alacagim, sanirim ilk günde Fifa biraz daha ucuz olur...

FIFA 15 PS3 için de çikacak mi?

PS4 bir kaç ay sonra almayi düsünüyorum.

Bugün bu erroru almaya başladım " fifa 15 ce-34878-0" ne yaptıysam gideremedim sorunu FIFA 15 demosunda 1'e 1 maç yapmak istediğimde kilitleniyor PS4. Daha önce bu sorun ile karşılaşan oldu mu?

Geri
Üst Alt