Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
korkma la hacklemicek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun çıksın paylaşırız. Önce bu sorunu halletmem lazım. Büyük ihtimal PS4 geri vermem gerekecek şimdi 1 ay sürer.
Önceki gün hayatımda ilk kez PS3 denedim... Last of Us, Mortal Kombat ve GTA4 ya da 5'miydi tam hatırlamıyorum oynamaya çalıştım.... Ama nafile... Kol çok tuhaf ve çok zor geldi... Mouse ve klavyeye alışkın olduğum için bir anda PS4 hayalimden vazgeçme noktasına geldim...
Sorum şu: PS4 için klavye ve mouse (orijinal ya da yan ürün) var mıdır?
Önümüzdeki ay başı alacağım. En uygun ve en güvenli nereden alırız? Renkdaşlar göreve..
Bu arada Xbox360'ı satıyorum. Düşünene oyunlarıyla birlikte verebilirim..

PS4 alacaklar 100-200 fazla verin sıfır alın, riske girmeyin bence ! tercih sizlerin tabisilent hills, evil within, bloodborne, the order çıksında günümüzü gün edelim
![]()
Zaten system update'den sonra oldu gibi bu sorun. Bir cok kiside var bu sorun. Su an full reset cekiyorum bakalim sorunu halledecek mi.Hayda. System Update yap.
@Necati böyle seylerden anlar.
Renktaş benim mesaja cevaben yazdın sanırım.Zaten ben de ithalatçı cihazlara karşıyım, alınacaksa kesinlikle Sony Eurasia garantili alınmalı. İkinci elden kastım kullanılmış cihazlar değil, sen ben gibi adamların eline geçip de kutusu dahi açılmamış cihaz satan insanlar oluyor. Ben de bu şekilde 1249 TL'ye Sony garantili kapalı kutu, sıfır aldım. Araştırmak lazım bulunabiliyor böyleleri.
Bugün bu erroru almaya başladım " fifa 15 ce-34878-0" ne yaptıysam gideremedim sorunu FIFA 15 demosunda 1'e 1 maç yapmak istediğimde kilitleniyor PS4. Daha önce bu sorun ile karşılaşan oldu mu?
doğru ama şöyle bir şey var adam yemeyip içmeyip bozuk cihazı paketleyip hiç açılmamış diye ittiriyor, bizim arkadaşa denk geldi adamla kavga dövüş geri verdik bildiğin mekan bastık !
şimdiden hayırlı olsun yeni cihazınstress atmaya bire bir
![]()
Zaten system update'den sonra oldu gibi bu sorun. Bir cok kiside var bu sorun. Su an full reset cekiyorum bakalim sorunu halledecek mi.
Bugün bu erroru almaya başladım " fifa 15 ce-34878-0" ne yaptıysam gideremedim sorunu FIFA 15 demosunda 1'e 1 maç yapmak istediğimde kilitleniyor PS4. Daha önce bu sorun ile karşılaşan oldu mu?
Evet bende internette arastirdim cogu kiside var ayni sorun. Bende iki ay hic olmadi yani herkeste olabilecek bir sorun zaten software kaynakli oldugu cok belli. Su an senin sistem iyi calisiyor mu?Aynı hatayı 1 haftadır benim makine de vermeye başladı.İnternette araştırma yaptım son güncellemeden kaynaklı bazı problemler olmuş.Anca eski sürüme geri dönebilirseniz hata ortadan kalkıyo diye söyleniyo.Sony çalışma yapıyomuş kısa zamanda yeni sürüm çıkaracaktır muhtemelen.Yoğun şekilde bu hata video şeklinde sony'e gönderilmiş onu da belirteyim.
Evet bende internette arastirdim cogu kiside var ayni sorun. Bende iki ay hic olmadi yani herkeste olabilecek bir sorun zaten software kaynakli oldugu cok belli. Su an senin sistem iyi calisiyor mu?
Tamamda sorunu cözebildin mi? Bu adam full sürümü (1.76) yeniden yüklemis ve sorunu gidermis Fix for Playstation 4 PS4 Error ce-34878-0 *details in Video Description* - YouTube1 ay oldu cihazı alalım ilk zamanlar çok nadir oluyordu şimdilerde daha sık olmaya başladı.fifa 14 career mod yapıyorum simulate yaptığım maçlar oluyo 1 maçı 7-8 kere tekrarlamak zorunda kaldım üstüste bu hatayı verdi cihaz.
Evet bende internette arastirdim cogu kiside var ayni sorun. Bende iki ay hic olmadi yani herkeste olabilecek bir sorun zaten software kaynakli oldugu cok belli. Su an senin sistem iyi calisiyor mu?
Tamamda sorunu cözebildin mi? Bu adam full sürümü (1.76) yeniden yüklemis ve sorunu gidermis
almancan varmi ?
Sony support:
LordRoss: "Wenn ihr vom Fehlercode CE-34878-0 betroffen sein solltet, beendet zuerst die Applikation und installiert dann das letzte System-Update und den letzten Patch zum Spiel. Sollte der Fehler weiterhin auftreten, sichert eure Daten und initialisiert die Playstation 4 neu. Übermittelt uns dabei bitte sämtliche Crash-Reports, nachdem die Konsole nach dem Fehler neu gestartet wurde. Ich hoffe, das schafft Abhilfe."