Sony PlayStation 4

Sorunun bende nerden kaynaklandigi buldum galiba. Oyun acayip laggy bende Liverpool-Man City macinda sorun olmuyor ama daha sonra menulerde bile sürekli donuyor.

almancan varmi ?

Sony support:

LordRoss: "Wenn ihr vom Fehlercode CE-34878-0 betroffen sein solltet, beendet zuerst die Applikation und installiert dann das letzte System-Update und den letzten Patch zum Spiel. Sollte der Fehler weiterhin auftreten, sichert eure Daten und initialisiert die Playstation 4 neu. Übermittelt uns dabei bitte sämtliche Crash-Reports, nachdem die Konsole nach dem Fehler neu gestartet wurde. Ich hoffe, das schafft Abhilfe."
Ooo bunlari gec. Ben sistemi bir kac defa initialize yaptim bile. Ama sorunun nerden kaynaklandigi buldum gibi Man City-Liverpool macindan sonra hafif donmalar basliyor. Internet baglantimda sorun mu var acaba?

Ooo bunlari gec. Ben sistemi bir kac defa initialize yaptim bile. Ama sorunun nerden kaynaklandigi buldum gibi Man City-Liverpool macindan sonra hafif donmalar basliyor. Internet baglantimda sorun mu var acaba?

internet ile alakasi olmamasi lazim sonucda online oynamiyorsun ki.
offline oynuyorsun ama donmalar varsa bu ekran karti sorunu ola bilir ama emin degilim.

Yok ya donma olayini cözdüm internet baglantisini kapattim ama ne zaman 2. bir kolu guest olarak (kardesim ile oynarken) kullandigimda ayni hatayi veriyor.

ekran kartindaki sogutucu crema sorunu var gibi. ekran karti sorununa benziyor. ama emin degilim tabiki.

ekran kartindaki sogutucu crema sorunu var gibi. ekran karti sorununa benziyor. ama emin degilim tabiki.
Yok yahu problem hardware problemi degil software problemi. Ilginctir Napoli-Borussia Dortmund macinda maca baslamadan oyuncu degisikligi yapinca geliyor bu error kodu ve bu sadece guest ile oynayinca oluyor.

Edit diger takimlarda da oluyor.

Guest ile oynayinca oluyor galiba sadece bu sorun ama mac icinde 2. kolu aktif edip oyuna guest'i dahil edince sorun olmuyor veya oyuncu degistirmeden maca direkt baslayincada sorun olmuyor (guest ile birlikte)

2 tane kola sahip baska birisi var mi bu hatayi teyit edebilecek. Eger öyle degilse PS'i servise göndermek zorunda olacagim.

Ewil within i kardeşlikle alan olur mu

[video=youtube;0-J5Vg0SxLc]https://www.youtube.com/watch?v=0-J5Vg0SxLc[/video]

Şu zaman kadar yapılan en gerçekçi oyun..

dinlenme modu problemi 2.1 yazilimi ile duzelmis birde yuklemelere pause vere biliyoruz artik.

the crew almayi düsünenler oyundan uzak dursun
elimde beta versiyon var 2-3dk oynadim lanet ettim
araba kontrolü cok berbat
yapilmis en kötü araba oyunlarindan biri olmaya aday

Geri
Üst Alt