- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Sorunun bende nerden kaynaklandigi buldum galiba. Oyun acayip laggy bende Liverpool-Man City macinda sorun olmuyor ama daha sonra menulerde bile sürekli donuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo bunlari gec. Ben sistemi bir kac defa initialize yaptim bile. Ama sorunun nerden kaynaklandigi buldum gibi Man City-Liverpool macindan sonra hafif donmalar basliyor. Internet baglantimda sorun mu var acaba?almancan varmi ?
Sony support:
LordRoss: "Wenn ihr vom Fehlercode CE-34878-0 betroffen sein solltet, beendet zuerst die Applikation und installiert dann das letzte System-Update und den letzten Patch zum Spiel. Sollte der Fehler weiterhin auftreten, sichert eure Daten und initialisiert die Playstation 4 neu. Übermittelt uns dabei bitte sämtliche Crash-Reports, nachdem die Konsole nach dem Fehler neu gestartet wurde. Ich hoffe, das schafft Abhilfe."
Ooo bunlari gec. Ben sistemi bir kac defa initialize yaptim bile. Ama sorunun nerden kaynaklandigi buldum gibi Man City-Liverpool macindan sonra hafif donmalar basliyor. Internet baglantimda sorun mu var acaba?
Hacı gift card almak için site şeetsene bana fifa'yı alayım. Amazon'dan yine alamadım.
Ooo bunlari gec. Ben sistemi bir kac defa initialize yaptim bile. Ama sorunun nerden kaynaklandigi buldum gibi Man City-Liverpool macindan sonra hafif donmalar basliyor. Internet baglantimda sorun mu var acaba?
Yok yahu problem hardware problemi degil software problemi. Ilginctir Napoli-Borussia Dortmund macinda maca baslamadan oyuncu degisikligi yapinca geliyor bu error kodu ve bu sadece guest ile oynayinca oluyor.ekran kartindaki sogutucu crema sorunu var gibi. ekran karti sorununa benziyor. ama emin degilim tabiki.
Yok yahu problem hardware problemi degil software problemi. Ilginctir Napoli-Borussia Dortmund macinda maca baslamadan oyuncu degisikligi yapinca geliyor bu error kodu ve bu sadece guest ile oynayinca oluyor.
Edit diger takimlarda da oluyor.
God of war'a benzettim biraz.