- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Aslında light armor yapmak mantıklı kite yapmak daha rahat oluyorç
ya da medium yapacaksin
ikisinin ortasini bulmus olursun
senin bilecegin is haci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında light armor yapmak mantıklı kite yapmak daha rahat oluyorç
Bunlar ama dedikodu verirler şimdilik sadece yani.Xbox one scorpio baya güçlü performansı olacakmış. Anlaşılan dersini almış Microsoft.
Xbox Scorpio 6 teraflops
Ps4 neo ise 4.1 teraflops deniliyor
Sony bu nedenle e3'de yeni ps4 neo'yu açıklamadı deniliyor. Microsoft'un gerisinde kalmamak için daha da güçlendirecekmiş ps4 neo'yu
Bakalım neler olacak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunlar ama dedikodu verirler şimdilik sadece yani.
6teraflopsu yakalarsa bir gtx 970/980 arasında bir şey olur yani. Fena sayılmaz vallahi

Evet şimdi baktım. Yeni bugün açıklamış adamlarKonsol için baya baya etkileyici
Ama bence xbox ayağına sıktı bir konuda. Artık tüm xbox oyunları pc'de de olacakmış. Yani iyi bir bilgisayarın varsa yanına ps4 neo al. Hem xbox hemde ps sahibi olmuş gibi olursun
Edit: Microsoft kendisi açıkladı 6 teraflops olacağına dair. Yani dedikodu sayılmaz
Evet şimdi baktım. Yeni bugün açıklamış adamlar![]()
Pc den tek ve kendim için avantajı tv ve kanepede uzanarak oynaya bilmem rahatça.
Pc ilede olur bu tabiki ama yok kabloyu cekecem de yok bilmem kalkıp pc yi açıp ayarlamam gerekecek de
Ps4 Neo vs xbox Scorpio?
Xbox yine kaybedecek belki pc konusundan dolayı ama pc ye dönmeyecek olanlar xboxu tercih edecektir galiba. Aradaki fark baya yüksek

Çok fazla yenilemeye gerek yok aslında.Dedikodulara göre Sony ps4 neo'yu yenileme kararı almış. Bakalım
Bu iş iyice Galatasaray vs. fenerbahçe olayına döndü
Çok fazla yenilemeye gerek yok aslında.
At cihazın içine gtx980 ti x2![]()
Yada 1080 gtx koy direk....
Pardon adamların AMD ile anlaşması vardı demi.
R9 480 x 2 . Rahat 10 teraflopsu görür ve pahalıda değil okadar nvidea ya göre
Nvidea shield yöntemi gibi olur bence tahminen veya cloud.2-3 sene sonra onu yaparlar artık
Artık jenerasyonlar eskisi gibi 6-8 sene sürmeyecek
Her 2-3 senede bir değişim olacak.
nba2k15, fifa 15, gta 5, cod dışında bişey oynadığım yok
onları da ayda 1 oynuyorum
ne oyunlar çıkmış be
Hayır şu an mümkün değilArkadaslar, eskiden PS2 Chip atmistim DvDye yak oyna, xbox one s veya ps4 neo mu neyse onlardan almaya düsünüyorum, halen yapiliyor mu böyle seyler?
Hayır şu an mümkün değil
iyice bokunu çıkardılar hacı 4- 4.5 ne anasını satayım. keşke oyuncuların çoğunluğu bu tarz bir şeye karşı çıkıp cihazı almasa. en azından bir daha böyle bir şeye yeltenmezlerdi ama yine milyonlar satacağı için 6 yılda değişen konsol, telefon 2-3 yıla düşecek.ps 4.5 almak caiz midir
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
iyice bokunu çıkardılar hacı 4- 4.5 ne anasını satayım. keşke oyuncuların çoğunluğu bu tarz bir şeye karşı çıkıp cihazı almasa. en azından bir daha böyle bir şeye yeltenmezlerdi ama yine milyonlar satacağı için 6 yılda değişen konsol, telefon 2-3 yıla düşecek.
buna mecburlar aga
ps4 ve xbox one piyasaya cikarken bile ölü cikmisti
icindeki donanim o günler icin bile eski idi
bir cok oyun frame sorunu yasiyor konsollarda
downgrade yemeyen oyun neredeyse yok piyasada
bir de bu vr furyasi eklenince iyice mecbur kaldilar
simdi ki konsollar 1080pyi bile zor kaldiriyor vr imkansiz
simdi yeni cikacak olan konsollar daha pahali olacaktir
tahminim 600 dolar falan olur herhalde ama saglam olur bu ikisi gibi degil
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Güçsüz olduğu daha baştan belli değilmiydi aga? Bu şekilde piyasaya çıkması hataydı zaten. Bu hıyarlar iyice telefona bağlamaya başladı, yakında sony gibi 6 ay da bir yeni modeli piyasaya sürer dururlar.