Abdülcelil Erdem
Parçalı Üye
- 4 Temmuz 2012
- 3.136
- 59
- 868
ulan ps4 alalı daha 3 ay oldu bu namussuzlar yenisini mi çıkaracaklarmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O gtx 1080de 700 dollar, anakart,cpu dahil degil. Xbox 500 dollardan fazladan satamazlar sen düsün.Ps4 neo hikaye. Xbox one Scorpio çok daha iyi olacak maalesef. İkisini topla bir 1080 gtx etmiyor
Maliyet konusuna girersek tabiki yazdıkların ile haklısın da teknoloji basında baya geriden ilerliyorlar. Oynamak için yeterli ama tabiki bir çok kişi için ki ben bile ps4ü tercih ediyorum oynarken.O gtx 1080de 700 dollar, anakart,cpu dahil degil. Xbox 500 dollardan fazladan satamazlar sen düsün.
PS4 ün hangi modeli daha iyi, son kasa hangisi falan.. yeşillendirin pls.
Dlc çıkacak bir tane seri bitti ama.bana bak uncharted 5i cikarin. o kadar
Nathan Drake reis olmayacak malesef.ewt bunu iple cektigimi soylemeliyim fakat nate reisi de goruruz inchAllah
Nathan Drake reis olmayacak malesef.
muhteşem görünüyor, çıkış tarihi belli mi? Ps4 Pro veya xbox scorpio için 4k çözünürlük olacağı konusunda bir bilgi var mı?
Cikis tarihi 22 agustos 2017. Diger sorunun cevabini bilmiyorum ama soyle bir sey var:muhteşem görünüyor, çıkış tarihi belli mi? Ps4 Pro veya xbox scorpio için 4k çözünürlük olacağı konusunda bir bilgi var mı?
Gesendet von meinem SM-T713 mit Tapatalk