Sony PlayStation 4

Beyler ps4 Pro mu ? Yoksa xbox scorpio mu? (Tabi scorpio için beklemem lagzim )
Hangisi alınır ?

Oyunlara göre karar vermeni tafsiye ede bilirim. Scorpio daha iyi teknoloji güçü anlamında. The last of us 2 ama mesela bin tane scorpio ya bedel benim için.
Peki 4 mu ? Pro mu? ne farkı var ?
Birde Pro ya o para degermi ? Hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında şu son 1 haftadır aklimda yakında almayı düşünüyorum.

Birde Pro ya o para degermi ? Hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında şu son 1 haftadır aklimda yakında almayı düşünüyorum.

Değmez aradı fark bazı oyunlarda fark edersin oda uygun tv olması lazım fps için. Eğer fifa gta takılacaksan parana yazık

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Normal ps4 yeterli ve farkıda bir çok oyunda göremezsin zaten.
Zaten ancak pro vs ps4 yan yana çalıştığı anda farkı ancak anlaya bilirsin ki fark dediğim gibi bir çok oyunda okadar aman amanda değil.

4k HDR 2000 bin Euro luk sağlam bir tv de sadece bir kaç oyunda çok ufak bir fark görebilirsin ama normal bir full HD tv den görmen imkansız. Tam fiyasko ps4 pro.

4k HDR 2000 bin Euro luk sağlam bir tv de sadece bir kaç oyunda çok ufak bir fark görebilirsin ama normal bir full HD tv den görmen imkansız. Tam fiyasko ps4 pro.

4k ve battlefield gibi oyunlarda ciddi fark görünür diye düşünüyorum. Fps ve uzak mesafe netlik anlamında.

Malesef öyle bir televizyonda bile pek fark yok. Scorpio konusunda da emin değilim, işlemci Jaguar serisinden, yani oda fiyasko olabilir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

zaten bu ea kadar mal bir stüdyo yok

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Senelerce ayni sekilde NFS yapiyorlar - milletin dedigine neden bakmiyorlar onu hic anlamis degilim. Madem bi urun cikiyorsun, milletin almak istedigine gore cikar demi baska turlu tam aptalca oluyor.

Geri
Üst Alt