- 16 Haziran 2010
- 204.051
- 156.120
- 6.838
Bilmiyorum tam olarak.Tamamda ayni progress sekilinde olmuyacak sanirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum tam olarak.Tamamda ayni progress sekilinde olmuyacak sanirim
çünkü malesef millet yinede gidip alıyor. Hatırlıyorum DLC olayı ilk çıktığında oyun oynayan herkes delirmişti, soygun falan diye ama sadece ea değil tüm sektör artık en çok parayı DLC politikasından kaldırıyorlar. Kesiyorlar oyunun bazı bölümlerini sonra millete DLC diye kitliyorlar, millet de alıyor.Senelerce ayni sekilde NFS yapiyorlar - milletin dedigine neden bakmiyorlar onu hic anlamis degilim.
playstation 4 kırılmadı ki daha renktaş?ne zaman korsanı çıkar o zaman alınır Türkiye'de orjinal oyunu 200-300tl fiyat çektikleri sürece.
playstation 4 kırılmadı ki daha renktaş?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
hee tamam jeton paraşütle düşüyor benimanla işte kırılınca diyorum.
arkadaşlar biraz eski versiyonda olsa bir sorum var PLAYSTATİON 3 mü XBOX360 mı ?
Pc yoksa ve haftada en az bir kere oynuyorsan düzenli olarak ikinci el ps4 senin için mantıklısı olur.Ps 4 almaya değer mi? Fifa ve mortal kombat oynayacağım sadece desem yeridir
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evde lokal oyun oynuyorsanız danslı falan çok güzel oyunları var xbox 360 arayüzü bence daha güzel.arkadaşlar biraz eski versiyonda olsa bir sorum var PLAYSTATİON 3 mü XBOX360 mı ?
Renktas 4k televizyon var evde, üstelik kaliteli olanindan, buna ragmen ps4 pro ile pek fark göremedim.Ps4 mü alınmalı yoksa bu saatten sonra prodan başka seçenek yok mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evde lokal oyun oynuyorsanız danslı falan çok güzel oyunları var xbox 360 arayüzü bence daha güzel.
gidiyorsun bir işhanına sana 300 -400 tane oyun kurulu xbox 360 veriyorlar mis gibi ..
ps3 kırılmış aynen oyun dolu alabilirsin ama bana xbox360 daha eğlenceli geldi.
arkadaşlar biraz eski versiyonda olsa bir sorum var PLAYSTATİON 3 mü XBOX360 mı ?