- 22 Ocak 2010
- 52.248
- 33.611
- 3.073
Aynen renktoshPc nin devri kapandı herkes yavastan para biriktirim ps5 pro almaya baksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen renktoshPc nin devri kapandı herkes yavastan para biriktirim ps5 pro almaya baksın
ps4 ile ps5 arasında gözle görülür ne fark var ?
Ciddi soruyorum ya bu kadar fark verecek oyunlarda gözünle gördüğün acayip fark oluyor mu hiç PS almadım hayatımda merak ettim.Biri beyaz digeri siyah
yokCiddi soruyorum ya bu kadar fark verecek oyunlarda gözünle gördüğün acayip fark oluyor mu hiç PS almadım hayatımda merak ettim.
Anladım o zaman şöyle sorayım ilk defa PS alan biri single oyunlar için PS4 mü almalı PS5 mi ? Oyunları sormak gerekirse fifa,pes,bu at üstünde olan oyun , COD vs içinyok
tek olay ps5 le beraber oyun yazılımlarında farklılığa gittiler - en başta her iki konsol için çıktı oyunlar 2 versiyon şeklinde - sonra ps5 ağırlıklı oldu.
ps4 bağırıyor çünkü artık donanımı zayıf kaldığı için - en önemli fark o.
yoksa hep caf cafı yapılan aman 4k lar 120 fps ler- ultra görüntülü oyun kafasında zaten oyun çok geliştirilmiyor - multiplayer oyunlarda zaten oraya bulaşmıyorlar bile .
şöyle söyliyeyim - ambians olarak ps4 te çıkan BF 4 ü ban göre multiplayerde geçen oyun daha olmadı.
daha iyi multimedya yönetimi ne bileyim aplikasyonlarla müzik youtube kafalarına gireni bimiyorum - aslında o işede yarıyor PS ama az kullanan vardır öyle.
5Anladım o zaman şöyle sorayım ilk defa PS alan biri single oyunlar için PS4 mü almalı PS5 mi ? Oyunları sormak gerekirse fifa,pes,bu at üstünde olan oyun , COD vs için
Teşekkür ederim uğraşıp cevap verdiğin için, minnettarım.5
çünkü ben arada Apex Legends oynarım - arkadaşta arada katılır - mikrofondan adamın ps4ünü duydukça içim gidiyor.(benim ps5 te ilk çıkan - sonraki versiyon / model falan değil) - abimle zırt pırt diablo 4 oynarız multi olarak - yağ gibi 0 sıkıntı , kafa rahat.
ps4 ömrü kısa kalır epey ve elden çıakramazsın - ps5 alsan bile sonra elden çıakrabilirsin (ps6 çıkana kadar piyasası iyi kötü olacak - zaten ülkede millet son modeli alamıyor çünkü)
konsola hep o şekilde de yaklaşıyorum ben.
Fifa'da zorlanmaz - aynı oyunda ufak tefek şeyler farklı - menü geçiş hızları farkedebilr
COD - her sene 2 3 oyun çıkarabildiği için bir şey demek zor![]()
millet kafayı kırıyor donanım haber falan bakarsan yok X seri numaralı olanlarda thermal sıkıntı varTeşekkür ederim uğraşıp cevap verdiğin için, minnettarım.
PlayStation Plus Monthly Games for September: Quidditch Champions, MLB The Show 24, Little Nightmares IIşu an aylık free oyunlar ne bu arada ? üşendim bakmaya yalan yok
konu bağlantılı - ele gelir bir şey varsa kütüphaneye atalım.
1 i de geçn aylarda vermişlerdi sanki.PlayStation Plus Monthly Games for September: Quidditch Champions, MLB The Show 24, Little Nightmares II
Little Nightmares 1 atmosferi çok iyiydi. 2 de iyiymiş sanırım..
mis gibi diskli ps5 fat aldık kafamız rahat.Sarj aletsiz telefon satmak ile aynı dolandırıcılık