Sony Playstation 5 Pro'nun Özellikleri Sızdı: 28 TFLOPS ve Daha Fazlası

Ciddi soruyorum ya bu kadar fark verecek oyunlarda gözünle gördüğün acayip fark oluyor mu hiç PS almadım hayatımda merak ettim.
yok

tek olay ps5 le beraber oyun yazılımlarında farklılığa gittiler - en başta her iki konsol için çıktı oyunlar 2 versiyon şeklinde - sonra ps5 ağırlıklı oldu.

ps4 bağırıyor çünkü artık donanımı zayıf kaldığı için - en önemli fark o.

yoksa hep caf cafı yapılan aman 4k lar 120 fps ler- ultra görüntülü oyun kafasında zaten oyun çok geliştirilmiyor - multiplayer oyunlarda zaten oraya bulaşmıyorlar bile .

şöyle söyliyeyim - ambians olarak ps4 te çıkan BF 4 ü ban göre multiplayerde geçen oyun daha olmadı.

daha iyi multimedya yönetimi ne bileyim aplikasyonlarla müzik youtube kafalarına gireni bimiyorum - aslında o işede yarıyor PS ama az kullanan vardır öyle.

yok

tek olay ps5 le beraber oyun yazılımlarında farklılığa gittiler - en başta her iki konsol için çıktı oyunlar 2 versiyon şeklinde - sonra ps5 ağırlıklı oldu.

ps4 bağırıyor çünkü artık donanımı zayıf kaldığı için - en önemli fark o.

yoksa hep caf cafı yapılan aman 4k lar 120 fps ler- ultra görüntülü oyun kafasında zaten oyun çok geliştirilmiyor - multiplayer oyunlarda zaten oraya bulaşmıyorlar bile .

şöyle söyliyeyim - ambians olarak ps4 te çıkan BF 4 ü ban göre multiplayerde geçen oyun daha olmadı.

daha iyi multimedya yönetimi ne bileyim aplikasyonlarla müzik youtube kafalarına gireni bimiyorum - aslında o işede yarıyor PS ama az kullanan vardır öyle.
Anladım o zaman şöyle sorayım ilk defa PS alan biri single oyunlar için PS4 mü almalı PS5 mi ? Oyunları sormak gerekirse fifa,pes,bu at üstünde olan oyun , COD vs için

Anladım o zaman şöyle sorayım ilk defa PS alan biri single oyunlar için PS4 mü almalı PS5 mi ? Oyunları sormak gerekirse fifa,pes,bu at üstünde olan oyun , COD vs için
5

çünkü ben arada Apex Legends oynarım - arkadaşta arada katılır - mikrofondan adamın ps4ünü duydukça içim gidiyor.(benim ps5 te ilk çıkan - sonraki versiyon / model falan değil) - abimle zırt pırt diablo 4 oynarız multi olarak - yağ gibi 0 sıkıntı , kafa rahat.

ps4 ömrü kısa kalır epey ve elden çıakramazsın - ps5 alsan bile sonra elden çıakrabilirsin (ps6 çıkana kadar piyasası iyi kötü olacak - zaten ülkede millet son modeli alamıyor çünkü)

konsola hep o şekilde de yaklaşıyorum ben.

Fifa'da zorlanmaz - aynı oyunda ufak tefek şeyler farklı - menü geçiş hızları farkedebilr
COD - her sene 2 3 oyun çıkarabildiği için bir şey demek zor :D

5

çünkü ben arada Apex Legends oynarım - arkadaşta arada katılır - mikrofondan adamın ps4ünü duydukça içim gidiyor.(benim ps5 te ilk çıkan - sonraki versiyon / model falan değil) - abimle zırt pırt diablo 4 oynarız multi olarak - yağ gibi 0 sıkıntı , kafa rahat.

ps4 ömrü kısa kalır epey ve elden çıakramazsın - ps5 alsan bile sonra elden çıakrabilirsin (ps6 çıkana kadar piyasası iyi kötü olacak - zaten ülkede millet son modeli alamıyor çünkü)

konsola hep o şekilde de yaklaşıyorum ben.

Fifa'da zorlanmaz - aynı oyunda ufak tefek şeyler farklı - menü geçiş hızları farkedebilr
COD - her sene 2 3 oyun çıkarabildiği için bir şey demek zor :D
Teşekkür ederim uğraşıp cevap verdiğin için, minnettarım.

Teşekkür ederim uğraşıp cevap verdiğin için, minnettarım.
millet kafayı kırıyor donanım haber falan bakarsan yok X seri numaralı olanlarda thermal sıkıntı var
yok şunlarda şu soket çinli yapılmış problemli model diye boş yapanlar var

alakası hiç yok - cihazına bkarsan çalışır sorunsuz şekilde.

ben ps4 (pro) cılkına kadar kullandım ama arada tozunu alma etme bende huy - arkadaşımın kedisinin ısıtmalı oturağı mesela cihaz . tüy toz patlıyor, ses ısınma sıkıntısı oluyor.

oralara değinmedim - ps5 ps4 farkı ama bildiğin pc laptop gibi - donanımı iyi olan uzun ömürlüdür süreç olarak - yoksa muazzam fark yok tabiiki (satabilite hariç)

tabii bu benim yorumum - bir kaç kişi daha farklı bakabilir.

150k dislike gelmiş videoya. Devam devam Sony e geçirin

herkesi üye ettiler, lego oyunu verip duruyorlar.

ps5 halen geçerli, pro vs gerek yok.. grafik farkı görebileceğiniz oyun yok çünkü

şu an aylık free oyunlar ne bu arada ? üşendim bakmaya yalan yok

konu bağlantılı - ele gelir bir şey varsa kütüphaneye atalım.

Geri
Üst Alt