- 13 Ekim 2014
- 108.815
- 58.475
- 4.588
Ben 2 ay sonra 350 ye aldim la xdnasil kisa süre la.
ilk aylar konsolu bulamiyordun hicbir yerde.
ben anca 2ay sonra falan bundle ile birlikte 499e aldigimi hatirliyorum.
o da tesadüfen sansa denk gelmisti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 2 ay sonra 350 ye aldim la xdnasil kisa süre la.
ilk aylar konsolu bulamiyordun hicbir yerde.
ben anca 2ay sonra falan bundle ile birlikte 499e aldigimi hatirliyorum.
o da tesadüfen sansa denk gelmisti.
Ben 2 ay sonra 350 ye aldim la xd
Lediglich Amazon gibt weiterhin den Hinweis an, dass Bestellungen nach dem 28. November voraussichtlich ab Februar bedient werden sollen.
![]()
Playstation 4 wo kaufen: Angebot mindestens bis März 2014 gering - Shops profilieren sich durch höhere Preise
Wo kann man die PS4 kaufen? Der japanische Elektronikkonzern Sony hat immer noch schwerwiegende Probleme, eine Verfügbarkeit der Playstation 4 zu gewährleisten. In unserem Preisvergleich sind nur drei Händler mit lieferbaren Exemplaren gelistet, die mit 543 Euro aufwärts aber deutlich teurer als...www.pcgameshardware.de
2014 ocakta 350e aldin yani?
olm böyle seyler yazmayin la kendi yazdigim seylerle ilgili süpheye düsürüyorsunuz beni.
haber var burada bak. amazon bile siparisleri yetistiremiyordu ve sen böyle bir ortamda bu konsolu media marktta indirimli sekilde aldin?
Bende konsol çıktıktan birkaç ay sonra fifayla bundle olarak 400’e aldıydım.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
nisan mayisa dogru olabilir ondan önce hic sanmiyorum.
![]()
Schnäppchen-Tipp: Playstation-4-Bundle mit FIFA 14 für 429 Euro!
Fans der FIFA-Spiele können sich freuen. Nur für kurze Zeit gibt es bei Media Markt ein Playstation 4-Bundle mit FIFA 14 für 429 Euro!www.computerbild.de
böyle bir sey miydi?
Vallah tam hatırlamıyorum hangi ay olduğunu bi fiyatı aklımda 399’diye ha birde yanında 3 aylık psplus vardı.
Renktaş sonuçta 400€’da olsa 800€’da olsa hepimiz gidip alıcaz. Ps3’de giriş fiyatı olarak baya pahalıydı almayan kalmamıştı.
Yemin ederim sana 350ye aldim. Fisini bulsaydim2014 ocakta 350e aldin yani?
olm böyle seyler yazmayin la kendi yazdigim seylerle ilgili süpheye düsürüyorsunuz beni.
haber var burada bak. amazon bile siparisleri yetistiremiyordu ve sen böyle bir ortamda bu konsolu media marktta indirimli sekilde aldin?
Yemin ederim sana 350ye aldim. Fisini bulsaydim
Özelden yollardim. Ama kasimda felan aldim
Ben zaten ps4ü + iphone 7+ u satip alacagim ps5i 400-450 koparirim.yav fis dedin de aklima geldi yine. benim konsolun kartonu duruyordur umarim daha. satarken cok ise yariyor böyle seyler.
ben ps4 pro cikarken, eski ps4ümü 200e satmistim. simdi de benim ps4 proyu ayni fiyata satabilirsem cok tatli olacaktir.
gecen sefer yari fiyatina getirmistim konsolu, bu sene de ins öyle olur.
Ben zaten ps4ü + iphone 7+ u satip alacagim ps5i 400-450 koparirim.
Ya da Gamestop aksyonuna katilirim bakarim

Bir kac subeler kapanacakti diye hatirliyorum. Komple mi iflas etti mallargamestop batti la haberin yok mu?![]()
Bir kac subeler kapanacakti diye hatirliyorum. Komple mi iflas etti mallar![]()
Bir kac subeler kapanacakti diye hatirliyorum. Komple mi iflas etti mallar![]()
xd25 oyun götürmüstüm 13€ teklif etmisti. Beter olsunlar
Harbiden serefsizler di300e yakin dükkan kapanacakti en son.
durumlari baya kötü görünüyor ama kendi malliklari.
media markt ve saturn oyunlari indirimli sekilde satarken bunlar hep en pahalidan satiyordu.
kullanmis oldugun oyuna da utanmadan 5-10 euro fiyat biciyorlardi.
serefsizler