Ben 2 ay sonra 350 ye aldim la xd

2014 ocakta 350e aldin yani?
olm böyle seyler yazmayin la kendi yazdigim seylerle ilgili süpheye düsürüyorsunuz beni.

Lediglich Amazon gibt weiterhin den Hinweis an, dass Bestellungen nach dem 28. November voraussichtlich ab Februar bedient werden sollen.

haber var burada bak. amazon bile siparisleri yetistiremiyordu ve sen böyle bir ortamda bu konsolu media marktta indirimli sekilde aldin?

olm böyle seyler yazmayin la kendi yazdigim seylerle ilgili süpheye düsürüyorsunuz beni.

haber var burada bak. amazon bile siparisleri yetistiremiyordu ve sen böyle bir ortamda bu konsolu media marktta indirimli sekilde aldin?

Bende konsol çıktıktan birkaç ay sonra fifayla bundle olarak 400’e aldıydım.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

nisan mayisa dogru olabilir ondan önce hic sanmiyorum.

böyle bir sey miydi?

Vallah tam hatırlamıyorum hangi ay olduğunu bi fiyatı aklımda 399’diye ha birde yanında 3 aylık psplus vardı.

Renktaş sonuçta 400€’da olsa 800€’da olsa hepimiz gidip alıcaz. Ps3’de giriş fiyatı olarak baya pahalıydı almayan kalmamıştı.

Vallah tam hatırlamıyorum hangi ay olduğunu bi fiyatı aklımda 399’diye ha birde yanında 3 aylık psplus vardı.

Renktaş sonuçta 400€’da olsa 800€’da olsa hepimiz gidip alıcaz. Ps3’de giriş fiyatı olarak baya pahalıydı almayan kalmamıştı.

ben 500e yakin bir fiyat bekliyorum.
black fridayde güzel bir lg 55cx ile bundle yapacagiz ins.

Yemin ederim sana 350ye aldim. Fisini bulsaydim
Özelden yollardim. Ama kasimda felan aldim

Yemin ederim sana 350ye aldim. Fisini bulsaydim
Özelden yollardim. Ama kasimda felan aldim

yav fis dedin de aklima geldi yine. benim konsolun kartonu duruyordur umarim daha. satarken cok ise yariyor böyle seyler.
ben ps4 pro cikarken, eski ps4ümü 200e satmistim. simdi de benim ps4 proyu ayni fiyata satabilirsem cok tatli olacaktir.
gecen sefer yari fiyatina getirmistim konsolu, bu sene de ins öyle olur.

yav fis dedin de aklima geldi yine. benim konsolun kartonu duruyordur umarim daha. satarken cok ise yariyor böyle seyler.
ben ps4 pro cikarken, eski ps4ümü 200e satmistim. simdi de benim ps4 proyu ayni fiyata satabilirsem cok tatli olacaktir.
gecen sefer yari fiyatina getirmistim konsolu, bu sene de ins öyle olur.
Ben zaten ps4ü + iphone 7+ u satip alacagim ps5i 400-450 koparirim.
Ya da Gamestop aksyonuna katilirim bakarim

Sony ve Disney PS5 ile birlikte bir isbirligi düsünüyormus. Söyle ki PS Plus aboneliklerine Dizi ve Film eklenebilirmis. Gereksiz bir sekilde Fiyatlari yükselir diye düsünüyorum.

Bir kac subeler kapanacakti diye hatirliyorum. Komple mi iflas etti mallar :(

300e yakin dükkan kapanacakti en son.
durumlari baya kötü görünüyor ama kendi malliklari.
media markt ve saturn oyunlari indirimli sekilde satarken bunlar hep en pahalidan satiyordu.
kullanmis oldugun oyuna da utanmadan 5-10 euro fiyat biciyorlardi.
serefsizler

300e yakin dükkan kapanacakti en son.
durumlari baya kötü görünüyor ama kendi malliklari.
media markt ve saturn oyunlari indirimli sekilde satarken bunlar hep en pahalidan satiyordu.
kullanmis oldugun oyuna da utanmadan 5-10 euro fiyat biciyorlardi.
serefsizler
Harbiden serefsizler di

bu ne lan
cok gercekci duruyor ama fake bence

Geri
Üst Alt