İkisinin arasında ne fark var? Slim-Pro gibi mi?

soldakine disk girmiyor, sadece psn store üzerinden oyunlari satin alman gerekir.
uzun vadede diskli konsol cok daha ucuza gelecektir benim icin.
psn store fiyatlari cok ucuk, pek ucuzluk da olmuyor.
kardeslik yapanlar icin cok uygun ama.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Peki yani bazı oyunlar cd de çıkıp bazı oyunlar dijital de mi çıkabilir ?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır. Kutulu oyun severler, takas ile oyun alanlar, oyun arşivi yapanlar, kitaplık gibi kutulu oyun biriktirenler için Bluray okuyucu ile alınması tavsiye edilecek. Tüm oyunlar zaten dijital olarak PS Store üzerinden alınabilecek ki alınabiliyor da mevcut nesilde de, eski nesilde de. Dijital oyun alanların Bluray okuyucu için para vermesine gerek kalmasın, biraz daha düşük ücrete alabilsin diye yapılmış bir sürüm muhtemelen.

Ben PS4'de hemen hemen tüm oyunlarımı indirim dönemleri PSN üzerinden alıyorum. Kutulu oyun almıyorum. Exc. oyunlar da zaten bol bol indirim yapıyor Sony.

Beyler bilmedigimden soruyorum cdli ve cdsiz ne fark ediyor ?

Kutulu oyun ve online store farkını soruyorsan, kutulu oyunlarda yani CD'li oyunlarda oyun CD'ye yüklü oluyor. Online store'lerde ise indirmek zorundasın.
Kutulu oyun kota ve zaman açısından mantıklı gibi görünse de, atıyorum görece eski bir oyun satın almışsan; o oyunu oynamak için bazen yeri geliyor 8-9 GB update yüklüyorsun.

Yani bana göre online store'lar daha mantıklı. Oyun bozuldu, kayboldu, nereye koyacağım derdi yok sonuçta.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi kutulu oyun satın alanlar genelde arşivciler oluyor.

Dijital ve normal sürüm alırken sizin için önemli olan oyunları elde etme biçiminiz. Eğer Psn kardeşliği yapıyorsanız ve sürekli farklı oyunlar oynamıyorsanız dijital sürüm daha mantıklı fakat kardeşlikten anlamam ve sürekli yeni oyunlar oynamak istiyorum diyorsanız dijital versiyondan uzak durun. Aldığınız kutulu oyunları üzerine bir miktar ekleyerek başka oyunlarla takaslayabilirsiniz.

cdsiz konsolda eski oyunlarinizi da oynayamazsiniz.
ben her türlü cdli olani alirim.

Hayır. Kutulu oyun severler, takas ile oyun alanlar, oyun arşivi yapanlar, kitaplık gibi kutulu oyun biriktirenler için Bluray okuyucu ile alınması tavsiye edilecek. Tüm oyunlar zaten dijital olarak PS Store üzerinden alınabilecek ki alınabiliyor da mevcut nesilde de, eski nesilde de. Dijital oyun alanların Bluray okuyucu için para vermesine gerek kalmasın, biraz daha düşük ücrete alabilsin diye yapılmış bir sürüm muhtemelen.

Ben PS4'de hemen hemen tüm oyunlarımı indirim dönemleri PSN üzerinden alıyorum. Kutulu oyun almıyorum. Exc. oyunlar da zaten bol bol indirim yapıyor Sony.
Eyv Kral

Kutulu oyun ve online store farkını soruyorsan, kutulu oyunlarda yani CD'li oyunlarda oyun CD'ye yüklü oluyor. Online store'lerde ise indirmek zorundasın.
Kutulu oyun kota ve zaman açısından mantıklı gibi görünse de, atıyorum görece eski bir oyun satın almışsan; o oyunu oynamak için bazen yeri geliyor 8-9 GB update yüklüyorsun.

Yani bana göre online store'lar daha mantıklı. Oyun bozuldu, kayboldu, nereye koyacağım derdi yok sonuçta.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi kutulu oyun satın alanlar genelde arşivciler oluyor.
Yok ikisinde de çıkıyor ya.

Bence cd/dvd vs olayı gereksiz zaten.
Teşekkürler beyler

bizim burada yeni cikan oyunlarin diskli versiyonlari cabuk indirime giriyor genelde, psn storede oyunlar hep cok pahali oluyor.
ikinci el oyun satislari sayesinde de baya ucuza oyun bulabiliyorsun.

Aferin sony cok ugrastiniz hem logo dizayni hem makine dizayni ismim gibi olmus aferin

Geri
Üst Alt