- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
cdli cdsizİkisinin arasında ne fark var? Slim-Pro gibi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cdli cdsizİkisinin arasında ne fark var? Slim-Pro gibi mi?
İkisinin arasında ne fark var? Slim-Pro gibi mi?
Peki yani bazı oyunlar cd de çıkıp bazı oyunlar dijital de mi çıkabilir ?Cd yoksa sadece dijital oyun satın alıp kullanabilirsin.
Peki yani bazı oyunlar cd de çıkıp bazı oyunlar dijital de mi çıkabilir ?
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkisinin arasında ne fark var? Slim-Pro gibi mi?
Hayır. Kutulu oyun severler, takas ile oyun alanlar, oyun arşivi yapanlar, kitaplık gibi kutulu oyun biriktirenler için Bluray okuyucu ile alınması tavsiye edilecek. Tüm oyunlar zaten dijital olarak PS Store üzerinden alınabilecek ki alınabiliyor da mevcut nesilde de, eski nesilde de. Dijital oyun alanların Bluray okuyucu için para vermesine gerek kalmasın, biraz daha düşük ücrete alabilsin diye yapılmış bir sürüm muhtemelen.Peki yani bazı oyunlar cd de çıkıp bazı oyunlar dijital de mi çıkabilir ?
Kutulu oyun ve online store farkını soruyorsan, kutulu oyunlarda yani CD'li oyunlarda oyun CD'ye yüklü oluyor. Online store'lerde ise indirmek zorundasın.Beyler bilmedigimden soruyorum cdli ve cdsiz ne fark ediyor ?
Yok ikisinde de çıkıyor ya.Peki yani bazı oyunlar cd de çıkıp bazı oyunlar dijital de mi çıkabilir ?
Eyv KralHayır. Kutulu oyun severler, takas ile oyun alanlar, oyun arşivi yapanlar, kitaplık gibi kutulu oyun biriktirenler için Bluray okuyucu ile alınması tavsiye edilecek. Tüm oyunlar zaten dijital olarak PS Store üzerinden alınabilecek ki alınabiliyor da mevcut nesilde de, eski nesilde de. Dijital oyun alanların Bluray okuyucu için para vermesine gerek kalmasın, biraz daha düşük ücrete alabilsin diye yapılmış bir sürüm muhtemelen.
Ben PS4'de hemen hemen tüm oyunlarımı indirim dönemleri PSN üzerinden alıyorum. Kutulu oyun almıyorum. Exc. oyunlar da zaten bol bol indirim yapıyor Sony.
Sony yap bir kıyak ve o kulaklığı ön sipariş geçenlere hediye et
Kutulu oyun ve online store farkını soruyorsan, kutulu oyunlarda yani CD'li oyunlarda oyun CD'ye yüklü oluyor. Online store'lerde ise indirmek zorundasın.
Kutulu oyun kota ve zaman açısından mantıklı gibi görünse de, atıyorum görece eski bir oyun satın almışsan; o oyunu oynamak için bazen yeri geliyor 8-9 GB update yüklüyorsun.
Yani bana göre online store'lar daha mantıklı. Oyun bozuldu, kayboldu, nereye koyacağım derdi yok sonuçta.
Yukarıda arkadaşın dediği gibi kutulu oyun satın alanlar genelde arşivciler oluyor.
Teşekkürler beylerYok ikisinde de çıkıyor ya.
Bence cd/dvd vs olayı gereksiz zaten.
her türlü oynarsın digitalden satın aldığın oyunu silsen bile kütüphanenden bulup tekrar yükleyebiliyorsun.cdsiz konsolda eski oyunlarinizi da oynayamazsiniz.
ben her türlü cdli olani alirim.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Valla belli olmaz. 500 olsa hemen alirim cd versiyonunuYok ebesinin şeyi yav o kadar fark etmemeli.