Sorunumuz : Yabancı Sınırlaması ve Kaliteli Yerli Oyuncu Sayımız

Serdar Tasci sadece isim olarak var, Chedjou dan iyi performans gösteremez. Yabanci sayisini 6 dan 5 e indirecegiz diye kaliteden taviz veremeyiz. Daha dogrusu vermemeliyiz...

Abi Muslera olmasza olmaz, dün olmasaydi olacak facia düsünebiliyormusun? Üstelik tek yerli alternatif i olmayan yabancimiz Muslera, cünkü ondan iyi yerli yok! Sneijder den bile iyi yerli var : Özil. Ama Muslera nin yerine kimi koyarsan koy takimin gücü geriye gider.

Abi gercekten cok kötü yönetiliyoruz malesef. Aysal baskan efsane olabilecek iken nefret edilen ve istenilmeyen adam olma yolunda...

Serdar Taşçı Chedjou kadar performans verse gözü kapalı alalım derim ya, çok çaresiz bir haldeyiz gerçekten yabancı sınırı açısından. Ömer'i alabileceğini hiç sanmıyorum yönetimin maalesef.

Muslera tartışmasız en iyi yabancımız ama dediğim gibi yukarıdaki transferleri yapamıyorsak onu kesmek zorunda kalacağız. Bu kadar kötü bir yerli kadrosu ile kaleciye yabancı harcama lüksümüz yok. Muslera ne yaparsa yapsın takım bu kadar kötü oynarsa 5. falan oluruz en fazla. Üzücü olsa da durum bu maalesef.

Serdar Taşçı Chedjou kadar performans verse gözü kapalı alalım derim ya, çok çaresiz bir haldeyiz gerçekten yabancı sınırı açısından. Ömer'i alabileceğini hiç sanmıyorum yönetimin maalesef.

Muslera tartışmasız en iyi yabancımız ama dediğim gibi yukarıdaki transferleri yapamıyorsak onu kesmek zorunda kalacağız. Bu kadar kötü bir yerli kadrosu ile kaleciye yabancı harcama lüksümüz yok. Muslera ne yaparsa yapsın takım bu kadar kötü oynarsa 5. falan oluruz en fazla. Üzücü olsa da durum bu maalesef.

Daraliyorum abi, cikar yolumuz yok gibi!

Ömer i buraya cok yazdim, ama o tren kacti malesef. Hem maddi gücümüz yetmez artik hemde bundesliga basladi Leverkusen birakmaz herhalde bu saatten sonra.

Sahsen Muslerayi kesecegime, Telles i yedek birakirim Balta oynasin varsin.

Daraliyorum abi, cikar yolumuz yok gibi!

Ömer i buraya cok yazdim, ama o tren kacti malesef. Hem maddi gücümüz yetmez artik hemde bundesliga basladi Leverkusen birakmaz herhalde bu saatten sonra.

Sahsen Muslerayi kesecegime, Telles i yedek birakirim Balta oynasin varsin.

Telles zaten kesilecek, o konuda tartışacak bir şey yok bence :)

Ben ekstradan yabancı kontenjanı yaratmaya çalışıyorum; gerçi yabancı olarak da kimi alabilirler ki bu saatten sonra? Yani büyük mucize olmazsa bu sezon çok çileli geçecek gibi duruyor. Sonunda Ünal Aysal bırakır ama onun bırakması da bir şeyi çözmez..

Telles zaten kesilecek, o konuda tartışacak bir şey yok bence :)

Ben ekstradan yabancı kontenjanı yaratmaya çalışıyorum; gerçi yabancı olarak da kimi alabilirler ki bu saatten sonra? Yani büyük mucize olmazsa bu sezon çok çileli geçecek gibi duruyor. Sonunda Ünal Aysal bırakır ama onun bırakması da bir şeyi çözmez..

:(:( bencede

Sorun fazla maaşlar ve oyuncuların yerlerinin garanti olması

1083653_Galatasaray_SK.jpg

Şimdiki kadro yukarıdaki kadrodan kat be kat daha kaliteli topçulardan oluşuyor kim ne derse desin. Kadro kalitesizliği vs hikaye, rakip sahada top tutamazsanız elin oğlu topu kaptığı gibi sizin sahaya yerleşir. Elmander de Necati de ayağında top tutabilen, top saklayabilen ve topu ayaklarına aldıklarında olumlu kullanan oyuncular.Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisinde bu özellikler olmayınca ister çift forvet oyna ister ikisinden birini tercih et değişen hiç bir şey olmaz.

Sadece Forvetle de alakalı değil bu, kanatlarda oynayan oyuncular Emre Çolak ve Engin Baytar (o yılki oyunuyla) da, Yasin,Bruma,Amrabat gibi oyunculara nazaran topu daha iyi kullanan oyuncular, takım savunmasına ve takım oyununa katkıda bulunan oyunculardı.Hamit'in geçen yıl sakatlanmasından sonra takım hücuma çıkamaz oldu resmen.Topu ileride ayağında tutup, takımın ileri çıkmasını sağlayacak tek oyuncumuz var o da fizik gücü yetersiz olan Sneijder.

Bu sorun çözülmedikçe bu takım bizim istediğimiz futbolu bir türlü oynayamayacak.

Semih dışında takımda güvenebileceğimiz Türk futbolcu kalmadı. Bir de Galatasaray seviyesinde olmayan Olcan ve vasatın da vasatı Yasin'i aldık. Yabancı transfer yapmayı bırak transfer sezonunun sonuna günler kala hala elimizdeki fazla yabancılardan bir tanesini bile yollayamadık. Bu yüzden birçok mevki kalitesiz adamla doldu taştı. Tabii bir de olağanüstü (!) hazırlık dönemimiz var

Ancak bu böyle giderse deplasmanlar geçen senekinden çok daha beter olur. Bir de bu sezona çok güçlü giren Beşiktaş'ı da sayarsak kabus gibi geçen 2010-2011 sezonunun bir tekrarını yaşayabiliriz. Prandelli de ilk devreyi göremeden gider.

1083653_Galatasaray_SK.jpg

Şimdiki kadro yukarıdaki kadrodan kat be kat daha kaliteli topçulardan oluşuyor kim ne derse desin. Kadro kalitesizliği vs hikaye, rakip sahada top tutamazsanız elin oğlu topu kaptığı gibi sizin sahaya yerleşir. Elmander de Necati de ayağında top tutabilen, top saklayabilen ve topu ayaklarına aldıklarında olumlu kullanan oyuncular.Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisinde bu özellikler olmayınca ister çift forvet oyna ister ikisinden birini tercih et değişen hiç bir şey olmaz.

Sadece Forvetle de alakalı değil bu, kanatlarda oynayan oyuncular Emre Çolak ve Engin Baytar (o yılki oyunuyla) da, Yasin,Bruma,Amrabat gibi oyunculara nazaran topu daha iyi kullanan oyuncular, takım savunmasına ve takım oyununa katkıda bulunan oyunculardı.Hamit'in geçen yıl sakatlanmasından sonra takım hücuma çıkamaz oldu resmen.Topu ileride ayağında tutup, takımın ileri çıkmasını sağlayacak tek oyuncumuz var o da fizik gücü yetersiz olan Sneijder.

Bu sorun çözülmedikçe bu takım bizim istediğimiz futbolu bir türlü oynayamayacak.

Bence yaniliyorsun. Bu kadro kalite ve form durumu itibari ile daha iyidi, sadece Sneijder i eksik.

Aslinda kendi yazdiklarindan da bu anlasiliyor, celiskili icindesin. Acikliyorum: Forvet Elmander-Necati Burak-Umut tan iyi demissin. Emre-Engin Yasin-Amrabat-Bruma dan iyi demissin. Orta saha ayni, bide o zamanlar Selcuk Selcuk gibi oynuyordu, simdi ara bularsan. Kaleci ayni. Ve o defans simdiki defans dan daha saglam di.

Şimdiki kadro yukarıdaki kadrodan kat be kat daha kaliteli topçulardan oluşuyor kim ne derse desin. Simdi bu nasil mümkün??

Geri
Üst Alt