sosyal medyada galatasaray’a yönelik yapılan saldırıların artması

Emre Zeytinli

FB Katıl Üyesi
Hocaların Hocası
birkaç haftadır tüm mecralarda haddini aşan saldırılar gerçekleşiyor. kimsenin de sesi çıkmıyor. çamur atıyorlar izi kalıyor sadece.

buna yönetimin veya hükümetin bir dur demesi lazım. biz ligi domine ettikçe daha da kudurmuş bir şekilde saldırıyorlar.

yavaş yavaş galatasaray dışındaki tüm taraftarlar birleşip topyekün bir şekilde bel altı saldırmaya başladılar. ister mamalanıyorlar deyin ister başka bir şey deyin ama birinin artık engel olması şart bu duruma. biz şampiyon oldukça durum daha vahim bir hal alacak çünkü.

Aşağıya son 1 günde geçen birkaç tweet bırakıyorum

sadece twitter değil, ekşi’de de durum aynı. herifler 30 milyon taraftara terörist diyor hiçbir yaptırım da uygulanmıyor. şampiyon olamadıkça daha da kuduruyorlar, daha fazla alevlenmeden önlem alınmalı bu duruma

İtler havlar usta. Bugün çaktıktan sonra sesleri kesilir. Geçen sezonda da böylelerdi.

Fb bunu şampiyonluk için çekiştiği her rakibine yapıyor bursaya trabzona bile neler neler yaptı
Bize sesleri bu kadar çıkamazdı yinede baktılar bunlar konuştukça bizimkilerden pek ses gelmiyor bastılar gaza işte

ülkenin çivisi çoktan çıktı

it urur kervan yurur

bunlari kim takar

Kerhanenin kapısı açık kalmış

Mediamarkt parasını odedigim ürünü 2 aydır teslim etmedi, yaptırımı yok. Evime Hırsız girdi yaptırımı yok. İşveren maaşımı vermedi yaptırımı yok. Hakem dövdüler yaptırımı yok. Sahadan çekildiler yaptırımı yok. Adam öldürüyorlar yaptırımı yok. Bunun mu olacak?

Zivanadan cikti bu durum. Daha fazla gormezden gelinemez, tek tek yargiya tasinmali oncelikle bu tur ifadeler. Bununla birlikte kulup ve camia olarak bir calisma yurutmeliyiz bu konuda.

Feto ve apo yu bizle bağdaştiran ne kadar adam varsa hepsinin......................

hep vardı
akşam vur geç, herkesi yine sustur, al sana fırzaaat.

Büyük ihtimal stadda bu konuyu çağrıştıran pankart açacaklar

yaptırımı olmaması.

Kereme yapilan elestirilerde bence bu alginin bir parcası ellerinden gelse icardiye de sallayacaklar. Ki sallıyorlar.

Son düzenleme:
Sportif anlamda baş edemediklerinde çirkefleşen zavallı bir güruhun çamurlaşmaları.

yaptırımı olmaması.

2 senedir ortamın çok gerildiğini, en sonunda birinin birini öldüreceğini ve o canın hesabını kimsenin veremeyeceğini söylüyorum.

şu anda da bu ateş iyice harlandı, sözde taraftar olan sosyal medya hesapları birbirini gaza getirip her türlü hakareti ediyorlar. ha sonu hiç kimse için iyi olmayacak bu işin.

yaptırımı olmaması.

2 senedir ortamın çok gerildiğini, en sonunda birinin birini öldüreceğini ve o canın hesabını kimsenin veremeyeceğini söylüyorum.

şu anda da bu ateş iyice harlandı, sözde taraftar olan sosyal medya hesapları birbirini gaza getirip her türlü hakareti ediyorlar. ha sonu hiç kimse için iyi olmayacak bu işin.
Yaptirimdan ziyade ülkenin insanının gureba olması
İstisnasız her alan boş beleş insan kaynıyor

Ahmet Ercanlar gibi lavuğun liderliğini yaptığı guruhtan başka ne beklenirdi zaten. Bunların derdi biz falan değil kim başarılıysa o, bjk başarılı olsun en düşman onlar oluyor. Şirazesini kaybetmiş insanlıktan çıkmış bir grup.

Sosyal medya kişileri kimliksizlestiriyor.

Şahsi olarak gerçek hayatta yapılamayacak eylemleri , söylemleri sosyal medyada rahatça yapabiliyor insanlar.

Anonim hesabin sahibi Savcı cagirdiginda da öyle demek istemedim, şunu demek istemedim , ben değilim , kuzenim yazmış, hesabım çalınmış vs diyerek yirtiyor.

Tek çözüm var , sosyal medyaya TC kimlik numarası verilerek girilme şartı koyulması. Tek çözüm budur. O zaman kimsenin götü yemez koca camiaya iftira atmaya.

Eziklik kompleksinin dışa vurumu.

Bu kadar yaygın mecrada yaptıkları algı operasyonu için de malum siyasi partiden yardım almış olabilirler.

Geri
Üst Alt