sosyal medyada galatasaray’a yönelik yapılan saldırıların artması

Dahada kötü olacak diye sezon başından beri söylüyoruz lakin
Senin kulübün herturlu küfüre hakarete karşı dava acıyorum diye sadece yalandan haber yaptırır ve haklarını savunmazsa bunlar giderek artar ki artacakta

Dahada kötü olacak diye sezon başından beri söylüyoruz lakin
Senin kulübün herturlu küfüre hakarete karşı dava acıyorum diye sadece yalandan haber yaptırır ve haklarını savunmazsa bunlar giderek artar ki artacakta
Yalandan değil bu davarların hepsi yurtdışında yaşıyor. O yüzden böyle rahatlar.

Yalandan değil bu davarların hepsi yurtdışında yaşıyor. O yüzden böyle rahatlar.
Yukarıda, emniyetci arkadasta benzer şeyi demiş ama tespit yanlis o çoluk çocuk tayfaya dava açmaya gerek yok tabi ele başları gazeteci gorunumlu olanları herkes biliyor fakat bunlara tek bir dava bile yok ,ki davaların çoğu açılmıyor açılsa emin olun medyaya çıkar, dava parasına kıyamıyor muhtemelen bizim kulup:)

İşin diğer bir boyutuda, sportif olarak o kadar geride kaldılar ki fetö ve apodan medet umacak kadar aciz durumdalar artık. Şampiyonluk sayıları olsun, avrupa kupalarındaki başarılar olsun tüm saha içi alanlarında çok gerideler.. Keza taraftar sayısında da çok gerimizde kaldılar..
Hiçbir tartışmada fetö veya apo propagandası yapmadan bir cevap bile veremiyorlar bizlere.. O kadar zavallı duruma düştüler artık.
Bu yılda şampiyon olursak hepten tımarhanelik olacaklar şaka maka :))

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rekabetin bittiğinin göstergesidir bu durum, güçlü olana karşı zayıflar birleşir bu da aynı durum.

Hadi bunları yazanlar istisna tek tük örnek diyelim. Yazdıklarını, söylediklerini binlerce insan beğeniyor, rt yapıyor.
Gerçekten çok yazık ve maalesef bu caps eskimiyor...
1703409591314.webp

bu durumun ben de farkındayım. iyice saçmalayarak salya sümük üzerimize geliyorlar. inanılmaz rezil ithamlar falan ama bunun tek bir sebebi var bize tamamen bel altı vurarak dağıtmaya çalışmak.bu şekilde oldugunu anlarsanız gülüp geçiyorsunuz. düşünsenize bu sene de şampiyon olursak ne yapabilirler ki? sessizce köşelerinde ağlayıp izlerler yine :D çok ciddiye almamak lazım. biz şampiyon oldukça zaten bize sataşamazlar. ligin bayerni olup geçiceksin

Geri
Üst Alt