Soundtrack Tavsiyeleriniz

Hocam ben bu filmi biraz ^overrated bulurum sahsen ama tekrar bakabilirim.
begeni kavrami ^ goreceli elbette arif'cim . :hat:

sahsen bu filmi janra'lari baglaminda iyi harmanlanmis bulurum . <-> bence , crime/drama/action nuanslari saglam bir matematikle serpistirilmis bir eser -heat .
keza , bazi sahneleri fazla gercekciydi .

genel kariyeri ozelinde ;
kanimca , -michael mann- hakki tam olarak verilmemis bir yonetmen .
chicago dogumlu olup avrupa ^ingiliz sinema tetrisatindan gecmis olmasi kanimca kendisinin sinemasinda en hosuma giden tarafi . bi nevi <->
salt amerikan tadi degilde avrupa & abd sinemasi sentezi bir tat var bu ustadin film sunumlarinda .
bence, filmi her yonuyle sanatsal bir tutumla ele aliyor.<-> heat filminin sinematografik yonu cok cok basarili . cekimlerden , ses(duz ses ambians ve soundtracklarin kullanimina) , ic dis mekan ,dekor vslere . isik kullanimi, karakter giris ,gelisimi ve sonuclanmasi -detaylarini etkili islenen bir pratikte buluyorum .

nazarimda , filmin kanimca gercek basrolu ; basli basina 100e yakin noktalardaki cekimlerle -> los angeles dir .

bu kult film janra ozelinde nice film ve dizilere ilham olmustur, ki oyun olarak - sahsen oyun oynamasam da, meshur -> Grand Theft Auto V (GTA V) oyununun sundugu dunyasina
bu filmin bold ilham olmus olmasi da dikkat cekici detaydir -filmin muzikleri dahil oyun da yer almis denilene gore .

bu arada , filmi izlersen , basliginda tekrar dan beraber yorumlayabiliriz kayda deger sahnelerini .

@Ata B. Oğuz

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
@Suat Kara bugun ikinci el kitap, elektronik falan satan bir yerde dolanirken plak bolumunde denk geldim. Begenir misin?

1000022213.webp1000022214.webp

Bugün filmi tekrardan izledim. Tarihin en guzel şarkısına sahip olan film olabilir.

Geri
Üst Alt