Sözde Taraftar Grubu Hk.

Ozan Kesgin

Cezalı
Polat zamanı başarısız 2009,2010 ve en sonunda rezil 2011'in 14-15.mağlubiyetlerine kadar toplu olarak istifa diye bağırmayan, ancak 14. 15. mağlubiyetlerde bir zahmet bağıran taraftar grubunun ;

her ne hikmetse 2 başarılı sene sonrası 3. senede kısmen orta halli bir avrupa serüveni sonrası lige havlu atmasının ardından istifa çağrısı yapması ne derece samimidir?

Özellikle stad açılışında tepki vermeyen bu grubun sesinin, son dönem hükümet-yönetim çekişmesi sonrası yükselmesi manidar ve şüpheli değil midir?

Üstelik sahadaki oyuncu grubuna tepki vermeden yönetime yüklenenler ne derece samimidir? Birileri tarafından emir mi almaktadırlar ya da beleş bilet dönemi e-bilet ile sona ereceğinden mi tedirginlerdir?

Edit:Özellikle 2011 yılı inceleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız

Tepki olması normal uyarı olsun,sus pus olup işlerin doğru gittiğini kabul etmek daha yaniltici.

ultraslanı ben bizim taraftar grubumuz saymıyorum reziller 2008den sonra bozuldu

Paralı asker hepsi.

Selçuk ve Burak'a tepki verilmesi gerekirken yönetim istifa demek manidar.

Hadi uA ya laf ediyorsunuzda, uA yuhlarken diğer taraftarların susturmaya çalışmasına ne demeli ? Beterin beteri değil mi ?

yav futbolcuları ıslıklarsında anlarımda

yönetim istifa nedir allah aşkına

ünal aysal ne kadar gerizekalı bir taraftar profilimiz var diyip istifa etmese bari

Takim kotu gidince tepkimiz cok sert oluyor

ozaman sormazlarmi adama, 3yildir tff ve rte pisliklerine niye goz umduk, sahada sike var.. daha 4hafta once azize hakem odasini basip ve ligden cekiliriz diyip lig sampiyonlugunu aldi ve bizde oyunculardan mucadele etmelerini bekledik. .ligde hem sike yapmis ve ceza almamis bir adi takim var ve yetmedi halen tff ve rte kollanan bir takim

BUGUNKU TEPKINI 1% buna yapsaydik fenami olurdu?

fenevbahcenin psiligini biz yapsaydik onalrin tepkisi ne olurdu, nasil aciklamalar yapardi serefli azize bey?

Gelecek haftaki derbide olay cikartmamiz lazim, centinmen taraftar diyerek bizi uyutuyorlar

bugun Suclu taraf adalet icin haykiriyor, komik degilmi ?

Lan oturuyorsunuz klavye başına hepiniz konuşuyorsunuz. O adamlar sizden daha taraftar takım nerdeyse onlar orada sizin gibi televizyonda izleyip internetten link bulmaya çalışmıyorlar maçtan sonra 1 sigara yakıp maçı unutmuyorlar siz kim oluyorsunuzda eleştiriyorsunuz ? Onlar bu klübün gerçek sahipleri

Galatasaray'in tekrardan bir Avrupa takimi olmasinin bas sorumlusu ÜNAL AYSAL:

Yaziklar olsun o sabote eden oyunculara ve taraftara.

Lan oturuyorsunuz klavye başına hepiniz konuşuyorsunuz. O adamlar sizden daha taraftar takım nerdeyse onlar orada sizin gibi televizyonda izleyip internetten link bulmaya çalışmıyorlar maçtan sonra 1 sigara yakıp maçı unutmuyorlar siz kim oluyorsunuzda eleştiriyorsunuz ? Onlar bu klübün gerçek sahipleri

takımın gerçek sahibi ultraslansa biz neyiz biz desteklemeyelim ozaman istanbulda değiliz diye galatasaray bizim değilmi?

Bi ipin sahibi değiller. Benden daha taraftar da değiller ki ömrümde 1 kez gittim macimiza. Bos düşüncelerimizi kendimize saklayalim.

N5

Stadta bulunan biri olarak tabi bunlari yazacaksin. Sasirmadim.

Ahahahahha. Bana da versinler bedava bilet ve otobüs ben de gideyim her yere.

takımın gerçek sahibi ultraslansa biz neyiz biz desteklemeyelim ozaman istanbulda değiliz diye galatasaray bizim değilmi?

Mesele İstanbulda olabilmek değil. Bende İstanbulda değilim daha Arenayı görmüşlüğüm yok. Ama o adamlar bu takımın EMEKÇİSİ ! Siz evinizde uyurken veya biz diyim onlar deplasman otobüsünde kilometrelerce yol çekiyor sonra millet klavye başında yine rahatının olduğu yerde onları eleştiriyor.. Adalet mi bu

Ahahahahha. Bana da versinler bedava bilet ve otobüs ben de gideyim her yere.

Şuna eminim ki sen ve senin gibiler bedava otobüse bile binip 8-9 saat gidip 2 saat maç hesabı yapıp yine dönüş saati hesabını bahane tutarak yine gitmez.. Ama klavyede konuşması kolay tabi uydur bahaneleri..

Geri
Üst Alt