Sözde Taraftar Grubu Hk.

+ olarak ultras mentalite ve felsefesinden bihaber olan ultraslan grubunun ilk baştaki ultras kelimesini kaldırması gerekir . ultrAs demek takımı yendiğinde yenildiğinde sahip çıkmak demektir . Polisle kol kola değil polisle çatışan demektir . Hükümete destek olan değil hükümete karşı olan demektir . Diğer tribün gruplarıyla kardeş değil düşman olan demektir . Bunların hiçbiri maalesef polarcılara uymuyor .

Kale arkası hep vardı,deplasmana gidenide vardı. Ben aksini idda etmiyorum son zamanlarda bozdular doğru. Benim sinirlendiğim nokta yok onlar Galatasaraylı değil yok onlar cahil gibi sözler kullanılması. Burda adam gibi kaç tane taraftar varda milletin Galatasaraylılığını sorguluyor

Onlar bizimkini sorgularken iyiydi ama ? Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu olarak oyunculara değil de Mancini ve Ünal Aysalı hedef tahtası haline getirerek 2-3 maçtır yönetim istifa diyenler kimlerdi acaba ? Hiç kimse diğer kimseden daha fazla Galatasaraylı değildir . Ama gerçek Galatasaraylı dediğimiz kişiler geçmişte kaldı . Şimdi hepsi rantçı .

Unal aysalın 3 senedir en buyuk basarısı ali durust ve abdurrahım albayragı yonetıme alması FTyi de teknık dırektor yapması. Zaten bunlar gıttı takke dustu kel gorundu.

Aysalın en büyük yanlışı abidik gübidik adamlarla futbolu idare edebileceğini sanması oldu, terim yollanırken ben başkanı haklı bulmuştum lakin sürecü bu kadar kötü yöneteceğini düşünmüyodum açıkçası, akıllara ziyan bir yönetim kurulu oluşturduğunda yine mantıklı gelmişti çünkü profesyoneller getirip, yönetim kurulunun herşeye burnunu sokmamasını sağlayacak sanmıştım bunda da yanıldım. Tüm bunlara rağmen istifasını istemek abesle iştigal'dir 1 sezon daha kredisi olduğunu düşünüyorum.

Lan oturuyorsunuz klavye başına hepiniz konuşuyorsunuz. O adamlar sizden daha taraftar takım nerdeyse onlar orada sizin gibi televizyonda izleyip internetten link bulmaya çalışmıyorlar maçtan sonra 1 sigara yakıp maçı unutmuyorlar siz kim oluyorsunuzda eleştiriyorsunuz ? Onlar bu klübün gerçek sahipleri

10 senedir kombine alıp maç kaçırmayan arkadaşım var, kulübün tapusunu da onun üstüne yapsınlar o zaman.

Taraftar olmayı beceremiyoruz.. 3 sezonun 2'sinde şampiyon olmuşsun 2 süper kupa almışsın 1 CL çeyrek finali,2. tur görmüşsün..Buna rağmen yönetim istifa.. Yakışmıyor..

Adamlar 2 macta yonetim istifaya basladilar.hemen isyanlardalar.kotu gunde boyle yaptiginiz icin siz galatasaraylisiniz biz fenerbahceliyiz!

.Çok umrunuzda olmaz ama fenerli bir arkadaşımın yazdığı bu.

Dışarıya böyle görüntü veriyoruz menfaatciler yüzünden

.Çok umrunuzda olmaz ama fenerli bir arkadaşımın yazdığı bu.

Dışarıya böyle görüntü veriyoruz menfaatciler yüzünden

yanlışa yanlış deriz biz, şikeyi AHLAKSIZLIĞI savunmayız, koyun gibi tek adamın peşinden gitmeyiz,spor uğruna kul hakkı yiyenleri savunmayız o yüzden biz GALATASARAY lıyız onlar fenerbahçeli

yanlışa yanlış deriz biz, şikeyi AHLAKSIZLIĞI savunmayız, koyun gibi tek adamın peşinden gitmeyiz,spor uğruna kul hakkı yiyenleri savunmayız o yüzden biz GALATASARAY lıyız onlar fenerbahçeli

Yanlış kısıma takılıyorsun.

Adamlar 2 maçla istifaya çağırdığımızın farkında. 2 maçla istifaya çağırmak da AHLAKSIZLIKTIR ve karaktersizliktir

ya hocam olay Fatih Terim Ali Dürüst Albayrak olayı ne 2 maçı Allah aşkına

FT Galatasaray düşmanı YD ile anlaşarak karakterini belli etti.

Eğer Ali Dürüst yüzünden çıkıyorsa onun satılmış köpekleridir istifacı grup.Eğer Albayrak yüzünden ise de hükümetin.

Adnan Polat zamanı neredeymişler ya da stad açılışı zmanı

Geri
Üst Alt