Sözleşmesi Biten Hangi Oyuncularla Vedalaşalım ?

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama soru basit arkadaşlar.
1613896021354.png

Alternatif olacak maliyetlerle olabilecekse Saracchi denenebilir (ama çok düşük maliyet aklımdaki)
Belhanda 1.2 Milyon € gibi bir rakama 2+1 normalde istemem de çaresizlik.
Muslera zaten anlatmaya gerek yok, fakat maaşı 2 Milyon € 'ya çekilmeli. 2.2 Milyon + 2.0 Milyon + 1.8 Milyon gibi bir sözleşme olabilir.
Etebo'ya 2 Milyon bile bonservis vermem bedava olsa 1.5 Milyon € yıllıkla kalsın derim de..
Donk 500 Bin € 'ya 1 Yıl
Arda Turan zaten otomatik uzayacak büyük ihtimal.
Onyekuru zaten gelir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şener, linnes, etebo, sarakki gider.

Şener
Etebo
Sarachi

Bunlar kesin gidecek.
Adminim Etebo,Saracchi hayatta istemezdim fakat eleştirsemde Uğur Karakullukçunun Saracchi fikrini falan dinledim çok mantıksız gelmedi.

Saracchi 2.5 Milyon € bonservis + 1.00 Milyon yıllık gibi bir rakamla bile , bile bile lades mi olur sence?
Etebo'ya da vereceğin 500 bini bile saklarım Berkan gibilere aktarırım mı dersin yoksa burası Süper Lig ucuz bir Etebo her zaman iş görür mü dersin ?

edit:takım öyle psikolojimi bozmuş ki yıllık ücreti hep ederinin üstünde yazıyorum çok veriyoduk diye.
Alternatif diyorum 1.5 diyorum saracchiye :mad:

Linnes, Şener, Saraç, Etebo %100.

Akbaba'ya da gerek yok.

Gedson onyekuru ve muslera dışında hepsi gidebilir yaw. Hatta gitsinler.

Halilde kalabilir.

Listeden bağımsız

Falcao
Belhanda
Feghouli
Babel
Luyindama
Etebo
Linnes
Omar
Saracchi
Şener

Muslera
Yedlin Ferro Marcao Moreno
Gedson Taylan Otavio
Boupendza Mostafa Onyekuru​

5. yıldız + Avrıpa'da çeyrek yarı final oynama ihtimali

Adminim Etebo,Saracchi hayatta istemezdim fakat eleştirsemde Uğur Karakullukçunun Saracchi fikrini falan dinledim çok mantıksız gelmedi.

Saracchi 2.5 Milyon € bonservis + 1.00 Milyon yıllık gibi bir rakamla bile , bile bile lades mi olur sence?
Etebo'ya da vereceğin 500 bini bile saklarım Berkan gibilere aktarırım mı dersin yoksa burası Süper Lig ucuz bir Etebo her zaman iş görür mü dersin ?

edit:takım öyle psikolojimi bozmuş ki yıllık ücreti hep ederinin üstünde yazıyorum çok veriyoduk diye.
Alternatif diyorum 1.5 diyorum saracchiye :mad:
O rakama verseler alırız da o rakama vermezler.

Leipzig 12 ödedi, bir şekilde karşılığını almak isteyeceklerdir.

Etebo kesinlikle kalmamalı.

Scout transferlerine yer açılsın
Knk Salihin sozlesmesi bitiyor. Akbaba yerine alırım. Hem yerli hem hamle oyuncusu. Sen sevmiyorsun ama belhandaya 1M verecegime dorukhana istedigi 1,5u verebilirim. Yerli kalitesini yukarı cekmis oluruz. Taylanı da italyadan istiyorlar kitlersek iyi paraya, scouta yöneliriz. Gedsonun partnerine bile sulanabiliriz monacodaki.

akbaba, ömer uzatalım gerisi gitsin

Belhanda yerine salih olur yedekte hemde daha ucuza oynar.

Muslera gedson arda disinda hepsi gitsin

Geri
Üst Alt