Spartacus Vengeance

Cevap: Spartacus Vengeance

hersey süper de, naevia'yi neden degistirmisler?

hic olmamis böyle ya...

benim de gözlerim eski spartacus'u ariyor...

ama bölüm yine müthisti...gerilim üst düzey...

Spart sana küserse sen de spartacus.

Öte yandan Spartacus'te Spartacus havası hiç yok.

3.cü bölüm gayet leşti.

ne o lan kapıda bekleyip üstüne kilitleme sahnesi.

harbiden spartacuse yakışmadı kapıyı kitleyip crıxusu tek başına bırakmak.yalnız crıxus öldüyse eger benim için dizi bitmiştir abi,heleki asharmıdır nedir o cakal öldürdüyse var ya,bidaha izlenmez abi bu dizi..!

harbiden spartacuse yakışmadı kapıyı kitleyip crıxusu tek başına bırakmak.yalnız crıxus öldüyse eger benim için dizi bitmiştir abi,heleki asharmıdır nedir o cakal öldürdüyse var ya,bidaha izlenmez abi bu dizi..!

O serefsiz Ashur, bu arada bu sezon normalde hepsi olecek.. Tarihdeki ilk halk ayklanmasi sonuçta..

Amma abarttınız ha gayet güzel gidiyor dizi.

O serefsiz Ashur, bu arada bu sezon normalde hepsi olecek.. Tarihdeki ilk halk ayklanmasi sonuçta..

Aslın da öyle birşey yok da işte ilk demokrasinin antik yunanda, ilk bilimin yine orda, ilk hkukun romada ortaya çıktığı gibi artık kendilerinin bile inanmadığı batı yalanlarından ve pazarlama stratejilerinden biri renktaş.

Dizinin başından beri Spartacus, Romalı askerlerden çok korkuyor.

Romalı askerleri görünce kaçıyor adam.

Hiç yakışmadı Crixusu orada bırakmak.

beyler spartacus'un sorumlulugu var. adam bir kisinin ölüsü icin onca insanin kaderini riske edemezdi, ki bu crixus bile olsa.

ayrica crixus spartacus'dan naevia'yi kurtarmasini istedi. hem spartacus crixus'u kurtarir bence ;)

bencede dizi son derece güzel gidiyor. tamam yeni spartacüs'e alisamadik, ama zamanlar o da olur ;)

Onemeaus'un ahmaklığı yüzünden :)

Öncelikle yeni Spartacus'e hiç alışamadım :) Sesi falan çok acayip geliyor. Hadi o neyse dedik adam öldü (rip) bir de saçma birini getirmişler Naevia'nın yerine :)

Ayrıca son sahnede Spartacus hayatta öyle yalnız bırakmaz, orayı daha farklı kotarsalardı keşke. Crixus kendi kapatıp kilitleseydi mesela...

Spoiler

Son sahnede Spartacus kapıyı kilitledi sanki o sahneyi amatör bir Türk senarist yazmış gibi.Crixus'da ölürse senaristlere kalıyor çünkü filmin ağırlığını taşıyacak adam çok az.

Crixus niye ölsün la?Adamı bayılttılar.Capua'ya götürcekler işte.Spartacus'de adamları toplayıp Capua'ya saldırır.

Geri
Üst Alt