Spartacus Vengeance

Cevap: Spartacus Vengeance

Ben altyazılı buldum bi tane onda izledim.

Hatta dizinin sonunda "bu bölüm dinlenerek çevrilmiştir" diye uyarı veriyorlar ama

bildiğim ingilizce kadarıyla güzel çevirmişlerdi.

Güzel bölümdü hatta bu sezonun en iyi bölümü diyebilirim şu ana kadar. Spartacus bir ara çok pis gaza geldi. İlk defa da Spartacus rolüne bu kadar iyi uydu yeni eleman o gaza geldiği sahnelerde.

Kendini bulmaya başlamış dizi.Beğendim son bölümü :yenieek:

Güzel bölümdü hatta bu sezonun en iyi bölümü diyebilirim şu ana kadar. Spartacus bir ara çok pis gaza geldi. İlk defa da Spartacus rolüne bu kadar iyi uydu yeni eleman o gaza geldiği sahnelerde.

iyi bölümdü ama bence sezonun en iyi bölümü diyebilirmiyim bilemem , bitmek bilmeyen orman sahneleri (yeni elemana kanımız ısınsın diye battal gazi-malkoçoğlu karışımı cengaverlikler) , parti sevişgenleri tombul tombul memeler derken , izlerken bazı kısımlarda sıkılıp ileri almadım dersem yalan olur.

Ama yinede iyi bölümdü.

Birde şu karakter kayırma olayına kılım birader ,

senaristle aran iyi değilse , nüfuslu dayın , enişten amcan yoksa , bir kılıç darbesi gebermek için yeterli ama torpilli elemansan seni kuş başı kuş başı doğrasalar bile kısa sürede yine domuz gibi dizide boy gösterirsin :D

iyi bölümdü ama bence sezonun en iyi bölümü diyebilirmiyim bilemem , bitmek bilmeyen orman sahneleri (yeni elemana kanımız ısınsın diye battal gazi-malkoçoğlu karışımı cengaverlikler) , parti sevişgenleri tombul tombul memeler derken , izlerken bazı kısımlarda sıkılıp ileri almadım dersem yalan olur.

Ama yinede iyi bölümdü.

Birde şu karakter kayırma olayına kılım birader ,

senaristle aran iyi değilse , nüfuslu dayın , enişten amcan yoksa , bir kılıç darbesi gebermek için yeterli ama torpilli elemansan seni kuş başı kuş başı doğrasalar bile kısa sürede yine domuz gibi dizide boy gösterirsin :D

Bu bölümde çok sağlam entrikalar döndü ama. Bu entrikaları bu sezon çok fazla görememiştik. Entrika + Dövüş sahneleri iyiydi ama orman sahnelerinde harbi bana da daral geldi.

Cok mukemmel bir bolumdu.

Ama son sahnede Agron ve diğerleri gelmeden önce gölgeleri geciyordu orada at kafalı insan gördüm onu hala ayıkamadım.

4. bölümü şimdi izledim ve abarttığınızla uzaktan yakından alakası yok.3. 2. bölümler felan daha iyiydi 4'ten

Bu bölüm de çok iyiydi.

Lucretia da kendi savaşını veriyor.Hem herkese karşı hem herkesin yanında:D Tam survivor...

72o p lerin altyazıları mevcutmu arkadaşlar ona göre indircem?

5. bölümden fotoğraflar yayınlanmış...He's back:ka21:

Yeni sezon bana durgun gelmeye başladı, bilmiyorum büyük köle-roma savaşı başlayınca iş çığrından çıkabilir tabi. ama o da seneyi bulur.

Spartacus dizinin sonunda ölecek isyan bastırılcak. Hadi dağılın şimdi.

Seppia denilen hatun da çok fena ama bir illithya değil.

Seppia lı sahneleri bekliyorum.

If%20you%20know%20what%20I%20mean..png

Son bölüm iyi meme yaptı.

Geri
Üst Alt