Spartacus Vengeance

Cevap: Spartacus Vengeance

spartacus'u oynayan adami iher bölümde yadirgiyorum. andy olacakti simdi tozunu atardi ortaligin :)

bu film cnbce de yayınlanmıyomuydu

Seppia lı sahneleri bekliyorum.

If%20you%20know%20what%20I%20mean..png

:q

Star almış galiba Spartacus'un haklarını.Az önce reklamını yapıyordu salı akşamı yayınlanacak diye.keserler bütün sahneleri 20 dakikada biter dizi :)

yeni gelen elemanın en büyük eksikliği vücudunun andy kadar sağlam görünmeyişi.bu bile çok etkiliyor insanların diziye bakış açısını.

Star almış galiba Spartacus'un haklarını.Az önce reklamını yapıyordu salı akşamı yayınlanacak diye.keserler bütün sahneleri 20 dakikada biter dizi :)

yeni gelen elemanın en büyük eksikliği vücudunun andy kadar sağlam görünmeyişi.bu bile çok etkiliyor insanların diziye bakış açısını.

Aynen yahu adamda vücut yok.

Mesela başlangıçta Andy'de de yoktu ama hikaye gereği öyle olması gerekiyordu.Sonradan eğitim aldıkça hikayeye göre gelişmesi gerekiyordu ve bunu cuk diye oturttular.

Ama yeni gelen eleman cılız,mal mal dolaşıyor.Sadece çok az Andy'e benziyor o kadar.Oyunculuğu felan leş

Ben yerini doldururlar diyordum ama bu kadar da kötü seçim olmaz ki arkadaş.

Şuan favori karakterim Agron ama o da ilerleyen bölümlerde Suriyeliyle Barca stayla takılacak galiba.Tehlikeli

Izlemiyorum artik ilk 2. sezon hic kacirmazdim sevgilimin evine giderdim her bolumu izlemek icin starz olmadigi icin. Bu yeni gelen lavuk tam gay'e benziyo diziden soguttu beni

Fetih'teki Hasan karakteri de yakışırdı gladyatör olmaya.

Spartacus'ün kadrosuna alınabilir Turk diye.

Philip Winchester bu adamda reistir.Andy reis kadar olmasada eleştiriler dahada az olurdu.Tip olarakda biraz andırmıyor değil.

125604261.jpg

Vücududa şuanki adama göre Hulk kalır.

600full-philip-winchester.jpg

Ama alışmaya mecburuz belkide önyargılıyız :)

Ya abi olay cılızlık vs.den öte benim için.Andy'e rol inanılmaz yakışmıştı.Adamın bakışları,konuşması falan başkaydı.İlk sezonun 10.bölüm(Varro'nun öldüğü:sad007:) finalindeki performansını defalarca izlemişimdir mesela.Sadece o bölümü açar izlerim arada.Adam Spartacus havasını izleyiciye vermişti.Yeni gelen elemanın hiçbir şeyi yok ki.Tanınmamış biri olsun diye mi seçtiler acaba? Russell Crowe,Gerard Butler gibi isimler bile olsa olurdu.Yani zaten kim gelirse gelsin Andy havasında olmıyacaktı,bari baba bir oyuncu olsaydı da yakıştırsaydık Spartacus karakterine.

Adamda gladyatör olacak tip yok ya.Ulan o kadar işkence etmişler sana biraz çatık kaşlı ol.Herif milleti keserken bile kızamıyor yahu. :D

Yeni bölumu yeni bitirdim. Yine iyidi insanın canı sıkılmıyor ama şu yeni Spartacus'un sahnelerını ileri alıyorum, adam okadar itici. Sepiali sahneleri merakla bekliyorum...:happynew:

Yeni Reis Seppia olacak gibime geliyor.

reis vefat ettikten sonra bu diziyi izleyebilir miyim bilmiyorum

bi denerim ama...

Jason Momoa iyi giderdi be Spartacus rolü için...

neyse eldekiyle idare edicez şimdilik gayet iyi gidiyor 5. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

tek tek bakarsanız kağıt üzerinde sabriyle özellikleri aynı ikisininde :D

Gannicus 5. bölümün sonlarına doğru çıkar sonra sabırsızlıkla 6. bölümü bekleriz olacak olan bu.

Geri
Üst Alt