Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen öyle o da var. Kasvetten kastım ciddi atmosfer biraz da zaten. Bu arada Deadpool için bu eleştiriyi yapmanın çok da anlamı yok bence karakterin özelliği espritüel olması zaten..
Aynen öyle o da var. Kasvetten kastım ciddi atmosfer biraz da zaten. Bu arada Deadpool için bu eleştiriyi yapmanın çok da anlamı yok bence karakterin özelliği espritüel olması zaten..
Özellikle son Avengers filmler hakkinda konuşuyordum. Stark ve diğer komik olmaya çalışan ancak komik olmayan characterler yüzünden filmlerin ciddiyeti kaçtı biraz. Deadpool dediğin gibi farklı esprilerinin çoğu beğenmesem de.
Oyuncu hic uymamis Peter Parker rolüne. Filmden filme daha genc daha cocuksu birini buluyorlar.
Spiderman 2 den beri de begenmiyorum zaten Spiderman filmlerini. Bir kac gün önce tesadüfen TV de denk geldim ve Amazing Spiderman'i izledim. Film de tek begendigim sey sarisin kiz di.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.