GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

quote_icon.png
Onur Bakır Nickli Üyeden Alıntı
Serkan Doganoglu ‏@Serkan_1907FB
@TurkishAirlines her yıl danimarkadan türkiyeye en az 3 defa yolculuk eden biri olarak şunu demek istiyorum thy benim için bitmiştir

şuna bak ya thy ile uçarken yemekleri ikramları yerken öyle demiyosun ama kansız Acaba başka hangi havayolu ile uçacaksın eşek gibi thy ye mahkumsun başka havayolu şirketi varmı danimarkaya uçan hergün nah bulursun seferde gelirsin zaten gelme türkiyeye senin gibi itlere gerek yok çok sinir oldum ya

7 milyon dolar falan değildir.oto poka inanmayın.açıklanınca görürüz.8-9 milyon avrodur o.

Helal olsun iyi anlaşma.
Özellikle 1 yıl olması ayrı güzel...

Çünkü bu sene şampiyon olursak. Ve Hisse satısı ile nakit sağlarsak seneye yıldız transferlerle daha iyi bir sponsor bulabiliriz.

Viva THY...:celebrate011:

Hayırlı olsun. Benim modem Huawei. :sirit:

Thy gercekten çok yakışıyor, huaweide oldukça sağlam bir marka güzel oldu bu umarım iyi para cukkalarız emeği gecenleri tebrik etmek lazım

Turkish Airlines harika durmus :D Huaweide güzel duracaktır formada. ama tabi önemli olan para.

Abi Ntv de 7 milyon dolar yapmış ya çok ama çok az , ancak Beşiktaş kadar alabildik çok kötü

huawei hakkında birkaç bilgi
Superonline modemleri turkcell modem ve vinn tarzı ürünlerinin birçoğunu sağlayan ergonomi ve yazılım olarak başarılı bir firmadır.
en son lanse edilen ascend a7 telefonu da oldukça şık ve f/p oranı yüksek bir ürün.
eğer Galatasaray store aracılığıyla kampanya olursa telefonları da çok satacaktır , hele ki logolu armalı özel ürünler çıkarırsa ben direk alırım.

Benden forma isteyen arkadaşlar ; Gerek kaldı mı. Sanırım görüntüler çıkmış piyasaya zaten.
ama özel istek varsa yinede yapmaya çalışırım. ;)

türkiyenin marka değeri maalesef aziz ve tüpçü yönettiği sürece şikeciler ceza almadıgı sürece biz seneye şampiyonlar liginde yarifinal oynayalım ligde kımse para vermeye çalişmaz ama kımse bulamıyorken iki tane sponsor bulduk inşallah sponsor bulunamaması bazıları beynine dank ederde şike sürecini sonuçlarlar

Geri
Üst Alt