GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

Huawei ilk defa duyuyorum umarım iyi para kazandırırlar.

Huawei dünyanın en büyük şirketlerindendir, devlet gibi güçlü firmadır sağlam bir firma ben açıkçası ihtimal bile vermezdim bu adamların bize sponsor olacağından

Borussia Dortmund, Arsenal, PSG gibi kulüplerlede sponsorluk anlaşmaları var (forma haricinde)

İki sponsorda çok sağlam sponsorlar kabul etmek lazım

Son düzenleme:
Sponsor bulunması iyi oldu, bunun THY oluşuna da ayrıca sevindim. Ama THY fenerin de sponsoru, sitelerinde en altta sponsorlar kısmında da gözüküyor. Yani bize özel bir durum yok, CL etkisini saymazsak. TT'dan 7.5 aldığımız söyleniyor; öyleyse konuşulan para yetersiz ama son ana bırakılmasının etkisi olmuştur bu fiyatta.

Asıl merak ettiğim gelecek seneki 5 yıllık sponsor.
o sponsorluk sadece takım bir yerden bir yere giderken thy ucağını kullanıyolar.zaten thy ligdeki her takıma o şekilde sponsor zaten

biz artı olarak para alıcaz onlar alamayacak

Beyler aradım ama bulamadım sponsorluk anlaşmalarının detayları ile ilgili bir bilgi varmı kaç para alacağız ve kaç yıl olacak gibi

Simdi Devlet bize zeytin dali mi uzatti ? :p

Fenerbahce´lilerin "Son kale" muhabetinden kusmam geliyordu, umarim bizim taraftar da artik bu cocukca isleri birakir. Galatasaray > Siyaset...

Devlet? Thy devlet ile bağlantısı yok diye biliyordum. Yalakalık yapıyorlar sadece şahenk gibiler veya fenerliler gibi

Beyler aradım ama bulamadım sponsorluk anlaşmalarının detayları ile ilgili bir bilgi varmı kaç para alacağız ve kaç yıl olacak gibi

2side 1 yillik. THY Cl sponsoru, diğer lig ve Turkiye Kupasi. 7 milyon dolar yada eurodan bahsediliyor. Resmi aciklamayi beklemek gerek.

Baskan zaten gelecek yil icin yabanci bir firmayla 5 yillik bir sponsorluk icin önemli mesafe katetildiğini aciklamisti.

Huawei ile sponsorluk anlaşmasının perde arkası..

BxWDislIYAAO56d.jpg

Futbolun bu kadar endüstriyelleşmesi beni her ne kadar rahatsız etse de, reklamsız formaları daima daha çok sevsem de, madem şartlar bunu gerektiriyor, hayırlı olsun...

Devlet? Thy devlet ile bağlantısı yok diye biliyordum. Yalakalık yapıyorlar sadece şahenk gibiler veya fenerliler gibi

Bende su an tam olarak emin degilim ama en büyük hisse sahibi devlet diye biliyorum. 49 % olmasi lazim... Eskiden zaten develete ayitti, sonra özellestirme diyer satildi hisserlin büyük bölümü.

2side 1 yillik. THY Cl sponsoru, diğer lig ve Turkiye Kupasi. 7 milyon dolar yada eurodan bahsediliyor. Resmi aciklamayi beklemek gerek.

Baskan zaten gelecek yil icin yabanci bir firmayla 5 yillik bir sponsorluk icin önemli mesafe katetildiğini aciklamisti.

Eğer 1 yıllıksa iki anlaşmada ve 7 milyon euro almışsak bence gayet iyi rakam, eğer 7 milyon dolarsa yine de iyi bence

huawei teknoloji devi önemli bir marka harika iş çıkarmış başkanımız bravo

THY cok iyi olmus beyaz formada ama logosuyla birlikta THY yazarsa daha da iyi olur.

★★★》☆

Geri
Üst Alt