GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

markalar umrumda değil mangır önemli,şöyle şekil logolar seçilsinde formalar daha güzel gözüksün sadece turkish a.. falan yazmaz umarım,+pegasus'ta her sene sponsor muhabbeti ayağına iyi reklam yapıyo maşallah.

Fenerliler boykot ediyor diye goygoy çevirenler olmuş ama bence takdir edilmeleri lazım. Boykot fikri kimden çıkmış bilemem bence de böyle bir sebepten boykot çok saçma ama sonuçta tuttukları takım için kendi rahatlarını bile bozabiliyorlarsa ben burada espri malzemesi bulamadım,hatta epey çabaladım yine çıkmadı. Asıl espri malzemesi nedir biliyor musunuz? Biz burada son derece haklı sebeple Ülker'i - Hürriyet'i boykot edelim dediğimizde ben gofret yemeden duramam, her gün yiyiorum, az önce yedim diyenlerin herkesten daha fazla Galatasaraylıyım hatta takım için ölürüm adlı konuda çılgın mesajlar atıp ortalıkta dolaşmalarıdır. Burada THY'yi protesto edelim desek, uçmadan duramam diye THY biletleri paylaşırdı bizim ergenler.

THY burda bir cirkeflik ya da etik olmayan bir yapmiyor ki. Basketbola uzagim o yuzden Ulker hakkinda bir sey diyemem ama tarafli yayin yapan medya kurumlari gibi degil forma sponsorlugu icin para veren bir sirketi protesto etmek.

Yettim ... Sıcak sıcak.........

bac59flc4b1ksc4b1z-221.jpg
Like 'ı bastım sayın...

İkisi de on numara duruyor şimdilik,yönetim iyi iş çıkardı diyebiliriz.
Malum ligimizin değeri ortada.

Yazılar biraz daha ufak olup, logolu olsaymış daha güzel olurmuş paylaşılan bazı resimlerdeki gibi.
Hayırlı olsun.

Şimdi iki farklı forma mi çıkacak insanlar hangisini alacak ya

THY burda bir cirkeflik ya da etik olmayan bir yapmiyor ki. Basketbola uzagim o yuzden Ulker hakkinda bir sey diyemem ama tarafli yayin yapan medya kurumlari gibi degil forma sponsorlugu icin para veren bir sirketi protesto etmek.
Boykot fikri kimden çıkmış bilemem bence de böyle bir sebepten boykot çok saçma
diyerek ilk satırda belirttim zaten saçmalığını ama adamlar sırf rakibine para veriyor diye boykotta birleşebiliyorlar ve bu dingiller boykot kararı alırsa cidden o uçağa binmez yani sizin yaşınız benden büyük siz de tanımışsınızdır bunları. Zaten eleştirdiğim kısım da burada başlıyor yani adamlar haksız oldukları halde bile boykot konusunda sırf takım çıkarlarını gözederek ve hatta kendi rahatlarını bile bu uğurda bozarak destek oluyorlar, olmuyorlarsa bile en azından karşı olduklarını belirten postlar atıp trollük yapmıyorlar. Hürriyet bizim kulübü karıştırmak için ne haberler yapıyordu, Ülker desek resmen şampiyonluğumuzu çalıyor ama burada ülker yemeden durmam, gideyim de iki tane gofret alayım diye burada ergenlik kusuruyorlardı. Ülker'e boykot konumuz vardı , buyrun girin okuyun. Boykot etmeye çabaladığımız için o gün dalga konusu olmuştuk. Neyse burada her şeye alıştık zaten.

ahmet abi sen bilirsin formaya yazı dışında logolu sponsor alınıyormu süper ligde tff nin saçmasapan kurallarını biliyoruz huawei napıcak bakalım düz yazı yazmazlar inş..

Huawei-Atletico-Madrid-1_32304_01.jpg

logo rengini beyazlatıp uygularlar büyük ihtimal bizimkine

Fenerliler boykot ediyor diye goygoy çevirenler olmuş ama bence takdir edilmeleri lazım. Boykot fikri kimden çıkmış bilemem bence de böyle bir sebepten boykot çok saçma ama sonuçta tuttukları takım için kendi rahatlarını bile bozabiliyorlarsa ben burada espri malzemesi bulamadım,hatta epey çabaladım yine çıkmadı. Asıl espri malzemesi nedir biliyor musunuz? Biz burada son derece haklı sebeple Ülker'i - Hürriyet'i boykot edelim dediğimizde ben gofret yemeden duramam, her gün yiyiorum, az önce yedim diyenlerin herkesten daha fazla Galatasaraylıyım hatta takım için ölürüm adlı konuda çılgın mesajlar atıp ortalıkta dolaşmalarıdır. Burada THY'yi protesto edelim desek, uçmadan duramam diye THY biletleri paylaşırdı bizim ergenler.
Like niyetine ,
:005:

ahmet abi sen bilirsin formaya yazı dışında logolu sponsor alınıyormu süper ligde tff nin saçmasapan kurallarını biliyoruz huawei napıcak bakalım düz yazı yazmazlar inş..

Huawei-Atletico-Madrid-1_32304_01.jpg

logo rengini beyazlatıp uygularlar büyük ihtimal bizimkine

Alınması lazım Eskişehir'in formasında eti logosu var

Ikiside cok iyi oldu ama Huwaei logosu pek hosuma gitmedi.

Ayrıntılar belli olmadı galiba henüz.Hiç twit filan da mı yok acaba?

Huawei'in olacagi 4 ay onceden belliydi, ustelik pazarlik edilen miktar bile forum aralarinda yazilmisti..
Guzel oldu, THY benim icin supriz oldu, Opel olacakti galiba.. Var olan sponsorluk buyutulecekti, supriz oldu.

Geri
Üst Alt