Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
Hayırlı olsun camiamıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Huawei ilk defa duyuyorum umarım iyi para kazandırırlar.
o sponsorluk sadece takım bir yerden bir yere giderken thy ucağını kullanıyolar.zaten thy ligdeki her takıma o şekilde sponsor zatenSponsor bulunması iyi oldu, bunun THY oluşuna da ayrıca sevindim. Ama THY fenerin de sponsoru, sitelerinde en altta sponsorlar kısmında da gözüküyor. Yani bize özel bir durum yok, CL etkisini saymazsak. TT'dan 7.5 aldığımız söyleniyor; öyleyse konuşulan para yetersiz ama son ana bırakılmasının etkisi olmuştur bu fiyatta.
Asıl merak ettiğim gelecek seneki 5 yıllık sponsor.
Simdi Devlet bize zeytin dali mi uzatti ?
Fenerbahce´lilerin "Son kale" muhabetinden kusmam geliyordu, umarim bizim taraftar da artik bu cocukca isleri birakir. Galatasaray > Siyaset...
Beyler aradım ama bulamadım sponsorluk anlaşmalarının detayları ile ilgili bir bilgi varmı kaç para alacağız ve kaç yıl olacak gibi
Devlet? Thy devlet ile bağlantısı yok diye biliyordum. Yalakalık yapıyorlar sadece şahenk gibiler veya fenerliler gibi
Yanlış biliyorsun.Devlet? Thy devlet ile bağlantısı yok diye biliyordum. Yalakalık yapıyorlar sadece şahenk gibiler veya fenerliler gibi
2side 1 yillik. THY Cl sponsoru, diğer lig ve Turkiye Kupasi. 7 milyon dolar yada eurodan bahsediliyor. Resmi aciklamayi beklemek gerek.
Baskan zaten gelecek yil icin yabanci bir firmayla 5 yillik bir sponsorluk icin önemli mesafe katetildiğini aciklamisti.
49.12ydi diye hatirliyorum bende.Bende su an tam olarak emin degilim ama en büyük hisse sahibi devlet diye biliyorum. 49 % olmasi lazim... Eskiden zaten develete ayitti, sonra özellestirme diyer satildi hisserlin büyük bölümü.
Yanlış biliyorsun.
Tapa
Alirim bi dal