GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

BxV0Q4XIAAA9VNp.jpg

Fenerbahçenin Vecihi Hava Yollariyla anlaştigini duydum.

Serkan Doganoglu ‏@Serkan_1907FB
@TurkishAirlines her yıl danimarkadan türkiyeye en az 3 defa yolculuk eden biri olarak şunu demek istiyorum thy benim için bitmiştir
Ne kadar beyinsiz bunlar ya. Böyle bir düşünce içinde olan başka futbol severleri varmıdır dünyada acaba.

Senin "rakip takımına" sponsor olan firmayı aklınca boykot ediyorsun.

Mesela Almanya da Schalke ile Dortmund ezeli rakip, birbirlerinden nefret ediyorlar ama onlara bile sorsan gülüp geçerler böyle şeylere.

Yazık. Ezik geldiler ezik gidecekler kuş beyinli varlıklar.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Ünal Aysal tahiminimce 8 milyondan aşağısını kabul etmeyeceği için şampiyonlar ligi ve süper lige ayrı sponsorlar buldu , bunu yapmasının amacı şampiyonlar liginden de iyi para kaldıracak olmasıdır bana göre 9 veya 9,5 milyon tutarında toplam gelirimiz olur her iki sponsordan , böyle 2 tane olmasının gelir olarak artısı mutlaka vardır.

Şikeciker: Paramız yetmiyodu binmeye zaten iyi bahane oldu. :sirit:

Ya kusura bakmayın sövcem ama bu bilmem ne çocukları çıkıp türk hava yolları bizim için bitmiştir diyo ya anasını avradını şimdi şerefsizler fanatiklik artık bu adi köpekler için öyle bir seviyeye gelmişki resmen galatasaray ölsün hesapları üzerine taraftarı camiası yöneticisi iş adamı birlik olmuş cidden sonunda elimden bi kaza çıkçak birilerini vurup hapse düşcem bidahada hiç kimse ne tweet atabilcek nede bu iş adamları ünlüler yüneticiler bir daha ses çıkarabilecek

Ünal Aysal tahiminimce 8 milyondan aşağısını kabul etmeyeceği için şampiyonlar ligi ve süper lige ayrı sponsorlar buldu , bunu yapmasının amacı şampiyonlar liginden de iyi para kaldıracak olmasıdır bana göre 9 veya 9,5 milyon tutarında toplam gelirimiz olur her iki sponsordan , böyle 2 tane olmasının gelir olarak artısı mutlaka vardır.

rekor olur 9 milyon € yaparsa,küçük şikeciler 5 milyon € ya mı ne anlaşmışlardı Vodafone la nerdeyse 2 katı olur

Bazı fenerliler ciddi ciddi boykot ediyor :D Boykot etseler bize yarayacak etmeseler yine bize yarayacak çünkü THY aynı zamanda onların da sponsoru :D

Ulan adiler kendilerine faydalı birşey olunca ses yok rakibe sponsor olur saçmala sapan yorumlar düşmanlıklar biz avrupada puan alırız kıskançlık ve rakibe destek vermeler ancak konu şikeciler yada bjk olunca hemen milli dava yapma ne haysiyetsiz insan bunlar ya artık bu ülkeden bu cahil halktan utanıyorum ya gerçekten bu iş çığrından çıktı koca koca kanallar medya iş adamları taraftar herkes düşman olmuş suçumuz bu ülke sporunu iyi yerlere getirmek bu pisliği aziz başlattı ölse mezarına işerim

Geri
Üst Alt