- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
Hayırlı olsun.. Güzel işler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS lılarda FB li olan Başbakanın partisini GENEL SEÇİM de BOYKOT etmeli..
Hem SARI-KIRMIZI sevmiyen bunun için İSPANYA ya gitmeyi RED eden İSTANBUL miletvekilin oldugu partide GS lıların OYU yazık OLUR
Mademki onlar THY GS ya Sporson oldugu için boykot yapacaklar GS lılarda onların FB li olan İŞ YERLERİNDEN alış veriş yapmasınlar..
Bu şabalaklar avanak APTİ gibi düşünüyorlar...
Gidicen Arçelige begencen bir şey sonrada adama soracan , bunun sahib kim diye oda KOÇ gurubu diyecek o omu FB li ise ben almıyorum deyip çıkacan..
Bu şabalaklara buna benzer ders verilmezse ,kendilerini bulunmaz HİNT kumaşı sanıp ,karaborasada kendileri satacaklar galiba.![]()
Hem SARI-KIRMIZI sevmiyen bunun için İSPANYA ya gitmeyi RED eden İSTANBUL miletvekilin oldugu partide GS lıların OYU yazık OLUR
Mademki onlar THY GS ya Sporson oldugu için boykot yapacaklar GS lılarda onların FB li olan İŞ YERLERİNDEN alış veriş yapmasınlar..
Gidicen Arçelige begencen bir şey sonrada adama soracan , bunun sahib kim diye oda KOÇ gurubu diyecek o omu FB li ise ben almıyorum deyip çıkacan..
Bu şabalaklara buna benzer ders verilmezse ,kendilerini bulunmaz HİNT kumaşı sanıp ,karaborasada kendileri satacaklar galiba.![]()
Teşekkürler bilgilendirdiğin için zaten başka arkadaşlarda anlattı.Huawei dünyanın en büyük şirketlerindendir, devlet gibi güçlü firmadır sağlam bir firma ben açıkçası ihtimal bile vermezdim bu adamların bize sponsor olacağından
Borussia Dortmund, Arsenal, PSG gibi kulüplerlede sponsorluk anlaşmaları var (forma haricinde)
İki sponsorda çok sağlam sponsorlar kabul etmek lazım
Fenerbahçe.Org @_FenevbahceOrg 2 dk.Fenerliler boykot ediyor diye goygoy çevirenler olmuş ama bence takdir edilmeleri lazım. Boykot fikri kimden çıkmış bilemem bence de böyle bir sebepten boykot çok saçma ama sonuçta tuttukları takım için kendi rahatlarını bile bozabiliyorlarsa ben burada espri malzemesi bulamadım,hatta epey çabaladım yine çıkmadı. Asıl espri malzemesi nedir biliyor musunuz? Biz burada son derece haklı sebeple Ülker'i - Hürriyet'i boykot edelim dediğimizde ben gofret yemeden duramam, her gün yiyiorum, az önce yedim diyenlerin herkesten daha fazla Galatasaraylıyım hatta takım için ölürüm adlı konuda çılgın mesajlar atıp ortalıkta dolaşmalarıdır. Burada THY'yi protesto edelim desek, uçmadan duramam diye THY biletleri paylaşırdı bizim ergenler.
Aynı şey değil fenevlilerden o boykot edelim hüloğğ aboğğ diyenlerin yarısı 16 yasında uçak biletleriyle alakaları yok yani, olanlarında onur air ile olur thy ile isi olacak olan boykotu takmaz
Anlamak istemiyorsunuz galiba, ben nasıl olur da boykot etmezsiniz demiyorum elbette sizin bileceğiniz iş ama burada Galatasaray menfaati için yapılan boykotlarda yazılan şeyler komediyken gidip de adamların boykot edecek durumları olmasa bile Fenerbahçe forumunda en azından yazdıkları mesajlarda bu boykota destek olduklarını belirtmeleri goygoy malzemesi değildir diyorum. Goygoy malzemesi görmek istiyorsanız bir Galatasaray forumunda Galatasaray için bir şeyler yapılmaya çalışıldığı Ülker'e boykot ve bu tarz konulara bir göz atın. Tekrar ediyorum boykot edersin etmezsin ama o soytarılarla dalga geçmeden önce sen ne yaptın diye sorarlar adam olana.