Spor Büro'dan şikayetçiyiz! | Istanbul Çevik Kuvvet'ten cevap var

Cevap: İstanbul Valiliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Basketbol Federasyonu'nun dik

1- Her meslek zordur, en zor polislik demek yanlıstır. Polislik mesleginin içinde zor olanı da vardır kolay olanı da.

2- Bir grup için bütün polisleri ateşe attıgımız falan yok, sözümüz bu sekilde hareket edenleredir ki aralarında meslegini layıkıyla yapan niceleri de vardır.

3- "En iyi polis ölü polistir" diyen her kimse kendisi terörist falan olmalıdır ki bu da savcıları bile harekete gecirecek bir sözdür.

4- Tunceli de ki hain saldırda can veren polislerimiz için tüm milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. (Onların bu konu ile alakası yok)

5- Son yazdıgına ne cevap vereyim sasırdım. Tüm memleketin canı cehenneme gibi bişey olmuş. :)

1- Bence bir zorluk sıralaması yapılabilir , hatta ünv. veya meslek seçerkende bu konuya insanlar dikkat eder :)

2-Abi belki senin tepkin olması gerektiği gibi olabilir. Ama başlığın geneli tam olarak böyle. Bütün polisleri ateşe atmış çoğunluk. Bende kesinlikle tepki verilmesi veya peşine düşülmesi taraftarıyım ama böyle olayları görüp ve eminim sırf siyasi görüşlerden dolayı ooo adi polisler fetocu bunlar zaten hepsi aynı seçerek aldılar bunları durumuna karşıyım. Bu çözüm getirmeyecek .

3- O mesajı kaldırmışlar. O mesajdan dolayı hala sinirliyim . Onu uzatmayalım en iyisi.

5-Genellemenin yanlışlığını anlatmak için söyledim bunu. Yani her meslekte insan vasfi bile taşımayan kişiler bulabilirim. Özellikle öğretmenlerden ben çok çektim mesela lisede okurken :) Ama en kutsal meslektir gözümde. Genellemeye kalksam ben gördüğüm öğretmenler yüzünden ohooo uzar gider. :)

Cevap: İstanbul Valiliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Basketbol Federasyonu'nun dik

----arkadaşlar bazılarınız polisle hiçbir sıkıntı yaşamadığınız için bu yapılanlarda polis haklı gibi görmeniz normal,başımda gecen olayı anlatmıştım kadıköyde maç bitmiş dışarı cıkmak için beklerken polisin teki gelip durup duruken yumruk attı bana,tüm samimiyetimle söyliyorum en ufak yalnış bir hareketim va lafım yokru sadece kapı önünde duruyordum.İşin en kötü yanı ona orda karşılık veremiyorsun elin kolun bağlı yediğin yumrukla kalıyorsun,o sinirle o polisi 10 dakika sonra yalnız görsen kendini tutamayıp öldüresin bile geliyor,ama ,lahi adalet bir yerde tecelli eder,o bana vuran polise hakkımı hiçbir zaman helal etmicem kul hakkım onda kalacak,

---bu tarz polisler malesef oldukça fazla,çoğunda aşağılık kompleksi var,sürü psikolojisi ile hareket ediyorlar aynı koyun gibi,polise hiçbir zaman güvenmem bu kadar basit

bunlar hiç hoş şeyler değil...

----arkadaşlar bazılarınız polisle hiçbir sıkıntı yaşamadığınız için bu yapılanlarda polis haklı gibi görmeniz normal,başımda gecen olayı anlatmıştım kadıköyde maç bitmiş dışarı cıkmak için beklerken polisin teki gelip durup duruken yumruk attı bana,tüm samimiyetimle söyliyorum en ufak yalnış bir hareketim va lafım yokru sadece kapı önünde duruyordum.İşin en kötü yanı ona orda karşılık veremiyorsun elin kolun bağlı yediğin yumrukla kalıyorsun,o sinirle o polisi 10 dakika sonra yalnız görsen kendini tutamayıp öldüresin bile geliyor,ama ,lahi adalet bir yerde tecelli eder,o bana vuran polise hakkımı hiçbir zaman helal etmicem kul hakkım onda kalacak,

---bu tarz polisler malesef oldukça fazla,çoğunda aşağılık kompleksi var,sürü psikolojisi ile hareket ediyorlar aynı koyun gibi,polise hiçbir zaman güvenmem bu kadar basit

Bence bu kadar emin konuşmamak lazım. Ben bu olayı savunmuyorum ama Emniyet Teşkilatının mensuplarını hertürlü savunurum.

Polislerin içinde büyüdüm sıkıntılarınıda eksikliklerini iyi yanlarınıda kötü yanlarınıda bilirim. Hala ısrarla olay bütün polislerin suçuymuş gibi yansıtılıyor.

Yazık yazık hadi Transfer nöbetine Galatasaray taraftarı...

Şunu yapanların Allah Belasını versin...

Galatasaray resmi kurumlarında ilgili kim varsa duyurmamız şerefsizler adi insanlar karakterizler 200 tane çevik kuvvetmiş ulan gidip teröristlere böyle söylesenize bizki bazı yerlerde polise taş atanlara ana avrat söverken polisin yaptığına bak maçan sıkıyorsa git malum şehirde bağır 200 tane çevik kuvvet gelicek de alayınızı sopalıyacak diye

olaya bak lan polis tam cem yılmaz'ın stand uplarındaki tip gibi.

Polisimiz eğitimsiz, cahil, kültürsüz ve görgüsüz.

Al işte ana avrat sövmekten beter ettim, %100 doğruları söyleyerek hemde...

ikinci videoda kavga olan yerde bende vardım iceriye koştuğumuzda bu videoda görünen herşeyin icerideki baz alındıgında cok basit şeyler oldugunu anladım.

Bunun altına imza atılmaz da ne yapılır ki.

polis önce kendisine tokat atan *** lıyı dövsün diycem.neyse polemik olacak.

edit : örgütü anladınız işte.

başına birşey gelirse o eğitimsiz,cahil,kültürsüz,görgüsüz olan polisten yardım istersen sen ne olacaksın o zaman;tam bir ikiyüzlü.

başına birşey gelirse o eğitimsiz,cahil,kültürsüz,görgüsüz olan polisten yardım istersen sen ne olacaksın o zaman;tam bir ikiyüzlü.

Allah ellerine düşürmesin.

Bu kadar saçma bir mesaj bu forumda görmemiştim.Polisin maaşını kim ödüyor?Benim vergimden ödeniyor.Başka bir kurtarıcı güç olmadığı için tabii ki onu çağıracak beğenende beğenmeyende.O zaman bir doktor sana yanlış tedavi uygalıyınca ses çıkarma hastalanınca kime gideceksin sonra? :D

Şuan pek müsait değilim ilgili videoları şu durum için arkadaşa iletir misiniz ?

Twitter

Bu forumda Fenerli de olduk, taraflı da, adam kayıran da, paragöz de...

Ama hiç 2 yüzlü olmamıştım. :mad: Tebrik ederim.

Bu forumda Fenerli de olduk, taraflı da, adam kayıran da, paragöz de...

Ama hiç 2 yüzlü olmamıştım. :mad: Tebrik ederim.

Polisin eğitim düzeyi %60 ı 2 yıllık % 40 ı dört yıllıklardan mezundur. 10 yıla kalmaz % 90 ı 4 yıllık mezunlardan olurlar. Siz birkaç ferdin yaptığı hataları bütün kuruma genelleyerek Emniyet teşkilatını aşağılayamazsınız.

Polisin eğitim düzeyi %60 ı 2 yıllık % 40 ı dört yıllıklardan mezundur. 10 yıla kalmaz % 90 ı 4 yıllık mezunlardan olurlar. Siz birkaç ferdin yaptığı hataları bütün kuruma genelleyerek Emniyet teşkilatını aşağılayamazsınız.

Haklılık payınız olabilir ama burada durumsal örneklerdeyiz. Polis oradaki taraftarı nasıl ayırdetmeksizin kötü davranıyor arasındaki iyileri, masumları ve alakasız kişileri soyutlamıyorsa, ben de benzer bir yaklaşım yapmış olabilirim.

Belki iyisi, eğitimlisi, naziğiyle karşılaşınca benim de fikrim değişir.

Geri
Üst Alt