- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bakan Kasapoğlu: "Galatasaray Kulübünün yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Burak Elmas ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Sarı-Kırmızılı Kulübümüzün başkan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum."
TFF: "Galatasaray Spor Kulübü'nün bugün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Burak Elmas ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlar, yönetim dönemlerinde görevlerinde başarılar dileriz."
Beşiktaş: "Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan seçilen Sayın Burak Elmas'ı kutlar, bu seçimin Türk sporu adına hayırlı olmasını dileriz."
Kayserispor: "Bugün yapılan Galatasaray Kulübü Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa seçilen Sayın Burak Elmas’ı ve Yönetim Kurulunu tebrik eder, görevinde başarılar dileriz."
Kasımpaşa: "Galatasaray Spor Kulübü’nün Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa seçilen Sayın Burak Elmas’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz."
Erzurumspor: "Galatasaray Kulübünün Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Sayın Burak Elmas’ı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyoruz."
Karagümrük: "Galatasaray Spor Kulübü’nün 38. Başkanı seçilen Sayın Burak Elmas’ı ve yönetimini tebrik eder, Türk sporuna ve Galatasaray Spor Kulübü’ne hayırlı olmasını dileriz."
Sivasspor: "Bugün gerçekleştirilen Galatasaray Kulübü olağan seçim genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Burak Elmas’ı ve yönetim kurulunu kutlar, Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz."
Malatyaspor: "Galatasaray Spor Kulübü’nün Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa seçilen Burak Elmas’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz."
İstanbulspor: "Olağan Seçim Genel Kurulu’nda Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Sn.Burak Elmas ve yönetimini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz."